ДЖИП до 5000 лева - Предизвикателство | BG CARS UNITED

BG Cars United и втори епизод от търсенето на ДЖИП / SUV / Crossover до 5000 лева.
Разкриваме още малко от идеята за бъдещата покупка. Продължава и сравнението на SUV класа с нормалните леки автомобили. Този път сравняваме и качествата на различните SUV-та. За финал... разбира се съвети за покупка на употребяван автомобил.
- AMIGO LEASING:
Кандидатствай за оферта за лизинг тук - bit.ly/2Oi2gCS
- Провери VIN номер и история на автомобил с CAR VERTICAL тук - www.carvertical.com/bg/landing/v3?a=bgcarsunited&b=d8ac5238&voucher=lbgcarsunited
- BG Cars United във Facebook: BgCarsUnited
- Канал SIMPL Bulgaria в BGgo тук - bggo.info/tv-9KzgxXMe5w6-324oY_GmBw
- Възстановяване на стар или издаване на нов VIN номер тук - www.sba.bg/кога-се-възстановява-или-се-поставя-но/
#SUV #Crossover #ДЖИП

Коментари

 1. Jig Saw

  Jig Sawпреди 5 часа

  Доколкото разбрах до 5 бона да търся G класа, Ленд Роувър, Вранглер...

 2. Симеон Колев

  Симеон Колевпреди 3 дни

  На тоя анимационен герой няма ли кой да му изкара бастуна от задника? То не са стойки, то не е дикция, жестикулации... Джип и СУВ било едно и също нещо и той не правил разлика :D :D Нарицателното "джип" идва от използвания през втората светована война Willys(G.P. - "General Purpose" car), а не от Jeep. Поинтересувай се малко какво е CUV("паркетник"), какво е SUV("джип") и каква е разликата между тях. Като цяло си прав - паркетникът е със независимо окачване, а джипа е на шаси/рама/цели мостове. Айде жив и здрав и ако не ти се получава с ревютата, винаги можеш да станеш стюардеса на самолет ;)

 3. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди ден

  Нещо да добавиш? :D

 4. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 2 дни

  Много е лошо когато си чел, но не си дочел и започнеш да демонстрираш някакви познания, а накрая се изложиш публично... Имаш ли представа, че Willys - Overland, Ford и American Bantan (на които е дизайнът) стартират производството на Willys MB (първият JEEP) през 1941г. и само две години по-късно (13 февруари 1943г.), Willys - Overland подават заявление за запазена марка на термина "Jeep". Поради проблеми с патентното ведомство и жалби от страна на Willys - Overland нещата се бавят, но в крайна сметка на 13 юни 1950г. търговската марка "JEEP" окончателно им е присъдена. Надявам се след това леко историческо отклонение, кашата в главата ти вече да е добила вид на нещо и да знаеш, че Willys MB е първият JEEP и по-важното, че това е едно и също нещо (Jeep Willys)! И както казах във видеото - Jeep e Джип и това е търговска марка, бранд, а не цял раздел/клас автомобили какъвто е SUV класът! Малко се получи българският израз "На стар краставичар - опитваш краставици да продаваш". Не от вчера се занимавам с ревюта, а още по-отдавна се интересувам от автомобили и със сигурност знам каква е разликата между CUV и SUV. А ако ти знаеш, ха сега кажи има ли разлика между SUV и това, което визира българинът в думичката "Джип" :D Естествено, че не... Както казах във видеото "като цяло това е едно и също нещо".

 5. Atanas Draganov

  Atanas Draganovпреди 5 дни

  Относно катастрофа 7:15.. 7:30 рама СУВ или .. bggo.info/video/pX6DxKKFr7PIn9U.html

 6. Венислав Здравков

  Венислав Здравковпреди 5 дни

  Хареса ми как ги обясни нещата. Дори и хора без техническа грамотност ще те разберат. Ако беше обяснил какви са разликите между задвижванията (фул тайм, парт и т.н.) информацията щеше да е пълна. Хареса ми коментара ми относно журналисти описващи СУВ/ висопроходими автомобили без никакво разбиране за този клас. Немското Auto Bild сравняваха Q3 и легендата Suziki Jimny и изкараха, че втория нищо не струва, защото сравняваха само поведението на пътя. Без значение, че Jimny минава, без проблеми, от там откъдето аудито не сме дори и да мечтае.

 7. Valentin Stoyanov

  Valentin Stoyanovпреди 5 дни

  Здравей, предстои ми закупуване на първата ми кола. Можеш ли да ми дадеш съвет кое е по добро на старо- газ-бензин или дизел. За дизела знам, че има по-голяма вероятност нещо да се счупи, и че е по-скъпо.

 8. Valentin Stoyanov

  Valentin Stoyanovпреди 2 дни

  Благодаря много за отговора! Аз също искам да сложа нова газова, но понеже съм ученик и нямам големи доходи предпочитам да е със сложена газова, а това си има свои недостатъци.

 9. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 2 дни

  С бензина ще имаш по-малко главоболия при евентуални технически неизправности. Принципно обявите на употребявани автомобили, продаващи се с газова уредба, навежда на мисълта, че колата вероятно е карана доста, за да възникне нуждата от спестяване от гориво. Но... В България така или иначе поради ниските заплати, търсим варианти всичко да ни е по-евтино и е възможно да има газ, но колата да е експлоатирана нормално (около и под 10 000км на година). Тук вече трябва да прецениш какво е положението по общото състояние на автомобила. В семейството предпочитаме да си вземем бензинова кола и лично да си поставим газова уредба.

 10. Valentin Stoyanov

  Valentin Stoyanovпреди 5 дни

  Забравих да спомена, че бюджета е нисък(около 2500лв) и ще се кара по около 40 км на ден.

 11. Pine Pinev

  Pine Pinevпреди 6 дни

  Принципно, за 5 000 лева много трудно може да се намери читав автомобил. Със сигурност за няколко години ще налееш още толкова но по малко. За джип е още по-трудно просто, защото има допълнителни системи и т.н. Ако си майстор, може би има резон да търсиш нещо, което можеш да стегнеш сам. Интересно е предизвикателството. Ще следя с интерес.

 12. lamzan91

  lamzan91преди 7 дни

  Все едно всеки ден сте в гората...

 13. Atanas Atanasov

  Atanas Atanasovпреди 7 дни

  В този ценоразпис може Daihatsu Terios в малкия данък стават за черно бащата има такъв хем за лов хем за градско става :)

 14. Dobrin Neychev

  Dobrin Neychevпреди 7 дни

  Може ли ревю на Jaguar xf 2009 +

 15. АВТОШКОЛА ДИНЕВИ

  АВТОШКОЛА ДИНЕВИпреди 8 дни

  Terracana е ТОП !

 16. JustRide TM

  JustRide TMпреди 8 дни

  Здравей! Имам малко страничен въпрос, може ли да ми кажеш къде в Пловдив извършват монтаж на камера за заден ход, понеже ще си закупувам скоро, но незнам къде да отида да ми я сложат?

 17. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 2 дни

  Румен се казва човекът и се намира на в началото на улица Авксентий Велешки на кръстовището с булевард Христо Ботев (Сточна гара). Може да попиташ за монтаж на такава камера. Опитай и при сервиз VG Sound Пловдив.

 18. Miro Todev

  Miro Todevпреди 8 дни

  Защо тези от Car Vertical са направили приложението платено? И защо цената е толкова висока?

 19. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 8 дни

  Ако няма приходи, няма да съществува. Работата им е свързана с пътувания, срещи и поддържане на база данни.

 20. Filip Dimitrov

  Filip Dimitrovпреди 8 дни

  Teracana с рама ли е?

 21. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 8 дни

  Да.

 22. Цветaн Михaйлов

  Цветaн Михaйловпреди 9 дни

  С две думи, не си намерил нищо за тия пари и слагаш всичко под общ знаменател. Сравнително нов джип, не милионник на 20г., поне 8-10к лева. Не винаги джипа е по-добре от комбито и е с повече обем.... Има много джипове които са с по-малко или равен обем на някои комбита.

 23. daniel kanchev

  daniel kanchevпреди 9 дни

  Може ли да направиш клипче между Сеат Леон и Сеат Ибиза кой от тях е по-хубав и е по-здрав

 24. Веселин Желязков

  Веселин Желязковпреди 10 дни

  Какво го хвалиш този Хюндай. Всичко му е по-скъпо-гуми,изобщо не е стабилен,частите са двойно по-скъпи. Аз бих избрал комбито-надежден автомобил,също можеш да си го пълниш с багажи. Частите са евтини,а втора употреба има колкото си искаш.

 25. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 8 дни

  Мнението за Хюндая от личен опит ли е или е на база предположения? И с какво го сравняваме в крайна сметка..? Ето едно сравнение с моя Мерцедес CLK 200 komoressor със 192к.с. Гуми 17 инча на прилична марка, възлизат на същата или по-висока цена от тези на въпросния Хюндай. Разходът на гориво е по-висок при CLK-то. Трябва да сложа газ, за да бия хюндая по този показател. Данък и застраховка са по-високи за CLK-то. Кои части са по-евтини, кои ще вземеш втора употреба и преди на напишеш коментара, опита ли да направиш търсене в някой от сайтовете за автомобилини обяви на Hyundai Terracan на части? Веднага излизат две страници с възможности... Относно пътното поведение, на нормален извънградски път или магистрала, е имало случаи, в които съм "цедил" SUV-то, без това да води до какъвто и да било дискомфорт на пътниците. Накланянето се усеща в къси или последователни завои и то при опит да се превземат с висока скорост. Но не мисля, че 6 до 10км/ч по-малко в завоя на планински път, са от значение когато искаш да стигнеш със сигурност там, за където си тръгнал. Не се е налагало да носиш багаж за излет край реката 3 километра на ръце, а край теб хора с SUV-та да хвърчат по неравния терен... След подобна случка със сигурност би се замислил колко може да разчиташ на комбито си, което те чака чааааак в началото на черния път.

 26. BoRyO

  BoRyOпреди 11 дни

  Презентираш симпъл великата услуга... Агитираш хората, но ти не посягаш към тази уникална услуга. Не разбирам...

 27. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 11 дни

  Симпъл с дългосрочен наем на чисто нови автомобили. Не търся нов автомобил, нито имам желанието той да бъде заменен след 3 години. :)

 28. юлиан спасов

  юлиан спасовпреди 11 дни

  Хлебарката е добър избор

 29. Kristian Yordanov

  Kristian Yordanovпреди 11 дни

  Преувеличаваш за безрамните автомобили. До проблеми в геометрията на купето или разбиването му може да се стигне при супер неуспешни, вероятно и гнили модели, и то при доста голям зор. Нивата е първият безрамен "джип", и служат на горските, на полицията по 30+ години без да станат на "кашон", въпреки че са карани по чукарите и гният на поразия. И като спомена Jeep, много ме радва Cherokee XJ. Толкова ръбест агресивен дизайн, запазен в черен цвят, висок, изглежда много красиво. Наясно съм че има куп недостатъци, че салона е мизерен, но като се вложат пари в него може да изглежда изумително. Много добре му стоят разни масивни ролбари, лебедки, раздувки на калниците, затъмнени задни стъкла и така нататък.

 30. stugutka

  stugutkaпреди 12 дни

  Още един много полезен клип!

 31. svetlin spasov

  svetlin spasovпреди 12 дни

  bihte li napravili klip za volvo xc60 D4 sled 2014 godina molya vi.blagodarya

 32. Ivo Ganev

  Ivo Ganevпреди 12 дни

  Honda CR-V с автоматична скоростна кутия Jeep Grand Cherokee с автоматична скоростна кутия Toyota RAV4 с автоматична скоростна кутия

 33. Boian Raichev

  Boian Raichevпреди 12 дни

  Great Wall hover cuv здрави са, евтини за поддържане, със заводско газово 140кс.

 34. KingBooker89181

  KingBooker89181преди 12 дни

  не знам защо наговори толкова много глупости,относно това че на комбито спокойно трябвало да изчезне думичката семейна към нея ?? с такова изявление трябва да си изтриеш целия канал наистина,колко комбита си имал и ползвал пълноценно?ами разхода на една такава и един барутник като твоя? ами данъците ?ами поддръжката? сигурно окачването на един такъв камион е от по лев и 50? и то семейството ще плаща,това е семейното а комбито не,я се огледай колко комбита има по улиците и колкот такива като тоя курник,или българина не знае и трябва да му се каже истината и да го научат....да не говоря колко неща побира едно комби от класа на пасата и други като него....наистина малко по сериозно друг път

 35. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 12 дни

  Неслучайно във видеото сложих текст с минималния обем на багажника на най-новия Пасат и го сравних с минималния обем на багажника на т. нар. "барутник/курник"... С просто око се вижда почти двойната разлика в обема от 650л до 1170л. Пасатът наистина може да събере същото количество, но само ако е с паднала облегалка на задната седалка. А пасажерите от заетата с багаж задната седалка, може да преместим на покрива... Кое не е ясно? Още по-зле щяха да изглеждат нещата ако бях взел за сравнение някой по-стар и по-малък модел комби. Ц-класата от видеото е с минимален обем от 470л. Данъкът на този Теракан е по-малък от този на CLK-то ми. За да го бия по-разход на гориво, трябва да сложа газ на CLK-то. Или отново сравняваме малолитражки под 100к.с. с коли, с прилично задвижване и търсим равносметка? Не си измислям аз нещата... Това е положението при по-новите автомобили в момента. Вече има SUV алтернатива на всеки един клас автомобили. Давам пример с Mercedes и моделите A-class/GLA, B-class/GLB, C-class/GLC, E-class/GLE и S-class/GLS. Повечето от тях са със същите агрегати като на автомобилите, на чиято база са направени и няма почти никаква разлика в разхода на гориво или данъка. По желание, много от тях могат да се закупят със задвижване само на едната ос, така че дори там няма разлика в поддръжката. Бъдещето върви в тази посока.

 36. Diyan Dimov

  Diyan Dimovпреди 12 дни

  Toyota Rav4, проблемът е, че държат високи цени и изборът на 2-ро поколение е доста малък до 5000 лв.

 37. Jordanco Miladinov

  Jordanco Miladinovпреди 12 дни

  Tova e zatoa sto Tojota e 1kacestvo

 38. Pavel Pekarek

  Pavel Pekarekпреди 12 дни

  Изгледах видеото.. ии да, честно казано не съм особено впечатлен. Разяснението за Jeep, супер коректно, което си е така си е така, но не съм съгласен с теорията за возията на масата къси бази и може би, тъй като явно е втори клип от поредицата, ми се ще вече да чуем предложения, тъй като аз лично смятам, че читав сув за 5000 много трудно би могло да се намери

 39. Любомир Лахчев

  Любомир Лахчевпреди 13 дни

  Ние сме пет членно семейство, и избрахме бус, а не suv. Шофирайки Опел Виваро сега съжалявам колегите с SUV-та дето си качват багажа по покривите, и вътре им е тясно...

 40. Angel Valnev

  Angel Valnevпреди 13 дни

  Лада Нива или Уаз 469

 41. Vasil Petrov

  Vasil Petrovпреди 13 дни

  E super oshte neshto koeto v Bulagarq se otkri mn qko. Tova e kato panpers koeto vsashnost e markata a destvitelno tezi neshta se narichat peleni

 42. Александър Цветков

  Александър Цветковпреди 13 дни

  Браво за разясненията!

 43. Georgi Karagyaurov

  Georgi Karagyaurovпреди 13 дни

  Много добро видео!

 44. Венци Георгиев

  Венци Георгиевпреди 13 дни

  Не и като си с ауди 😉

 45. Simeon Stoynov

  Simeon Stoynovпреди 13 дни

  Привет г-н Нанков! С интетес следя вашите канали и ги намирам за интересни, поучителни и разнообразни. Това е поредното добро видео, кратко, точно и полезно. Далеч съм от мисълтта да Ви критикувам, но бих дал съвет. Името на видеото (лично според мен) не подхожда изцяло на този епизод. Може би точно за това са тези около 10% нехаресвания. Винаги съм кликал палец нагоре, тук просто ще се въздържа да сложа лайк. Продължавайте с тези полезни за нас видеоматериали. Късмет!

 46. bgDripi†bg

  bgDripi†bgпреди 13 дни

  Живот и здраве до 2години може и аз да си купя Нисан кашкай те са по 5-8хил. и ми харесват може да направиш ревю на нея

 47. Vankoni00

  Vankoni00преди 13 дни

  Поздрави за видеото, преди някоко години бях пред подобно търсене, джип 4х4 до 5-6к лв (не сув) за втори автомобил.След дълго търсене взех Нисан терано дълга база 2004г. Доста добри офроуд възможноти за сток, голям багажник (7места) нищожна подръжка, не лошо пътно поведение.

 48. Velin Mirtchev

  Velin Mirtchevпреди 13 дни

  Само общи баналности, така и не разбрах какъв джип до 5000 лева да си избера :)

 49. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 2 дни

  @Petko Valevski Неколкократно във видеото споменах, че това е втори епизод от "поредица". Какво означава това... Означава, че част от информацията е дадена в първи епизод, а останалата част ще бъде разпределена в последващите епизоди. В заглавието пише, че да откриеш джип до 5000лв. е предизвикателство, не пише, че задължително в този епизод ще бъде закупен такъв, или че точно в този епизод ще бъдат показани възможните варианти. Това е твоя интерпретация на съдържанието. Има много неща, които не са ясни на хората и има последователност на представяне на информацията. Останалите епизоди ще носят същото име, просто защото в един сериен филм, заглавието на филма не се променя с всеки следващ епизод. "Дързост и красота" носи същото заглавие през всичките си 100 милиона епизода, точно както "Джип до 5000 лвва - Предизвикателство" в своите 3, 4 серийки. :)

 50. Petko Valevski

  Petko Valevskiпреди 2 дни

  @BGcarsUnited ти реално не даде нито една опция за 5к, все едно сме гледали грешното видео. Смятам, че заглавието ти просто е подвеждащо и трябва да бъде променено. Пример как трябва да бъде построено съдържанието на видеото: Обясняваш си ги разликите, споменаваш 5 опции и даваш положителните и отрицателните страни на съответните модели. Или просто сменяш заглавието.

 51. DontAsk4Name

  DontAsk4Nameпреди 9 дни

  @BGcarsUnited съгласен съм, но за 5к избора няма да е голям (като изключа suvовете за части)

 52. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 13 дни

  Като се съберат всички "баналности" от видеото, би трябвало вече да е ясно какво търсиш. Следващият път продължаваме.

 53. Mihail Stoyanov

  Mihail Stoyanovпреди 13 дни

  здрасти, направи едно ревю на FORD MAVERICK

 54. Maria Dincheva

  Maria Dinchevaпреди 13 дни

  ще се взима ML значи :D

 55. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 13 дни

  Много предвидим съм станал :D

 56. nikolai gichev

  nikolai gichevпреди 13 дни

  А какво ще кажете за kia sorento? Добър ли е?

 57. boblackmetal

  boblackmetalпреди 13 дни

  Много повече от добър, 2005 140к.с., продавам го защото вече не съм в БГ. Ако имаш интерес пиши, но подаръци не правя, т.е. тая цена от 5 хил. лева за класа на Теракан, Соренто, Рекстън и Терано няма нищо общо с реалността.

 58. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 13 дни

  Добър е.

 59. Umbra says

  Umbra saysпреди 13 дни

  Някое Subaru - Forester или Outback. Много здрави машини, подлежат на всякакви модификации. Естествено, човек трябва да знае лимита на възможностите си! За Subaru-то: Добро управление и пътно поведение Нисък център на тежестта Надеждни Достъпна цена Изключително добро пълно предаване Висок клирънс Много практични

 60. Любослав Петров

  Любослав Петровпреди 13 дни

  Honda HRV

 61. Viktor Surlekov

  Viktor Surlekovпреди 13 дни

  За 5 бона няма как да се купи нищо читаво.Поне 8.

 62. Цар Опел

  Цар Опелпреди 13 дни

  Sang Yong Rexton 2.7 CDI (Мерцедес двигател)

 63. radian kirchev

  radian kirchevпреди 13 дни

  Като рекламираш тоя сайт Car Vertical, защо не покажеш реално какви коли си проверил и каква информация си получих. Аз проверих един ML 2007г., дадоха ми информация само с какви ексти е излезнал и нищо друго. Всеки един безплатен вин декодер ти дава тази информация. Потърсих и мнения в форумите за тая сайт и всички бяха че сайта не работи, плащате, а реално не получавате информация.

 64. Mariyan Marinov

  Mariyan Marinovпреди 11 дни

  моят опит е същия - нищо повече от безплатен сайт за същата услуга!

 65. radian kirchev

  radian kirchevпреди 12 дни

  Добре е замислен сайта. Дано го развият и за напред да разполагат с по-голяма база данни. Така и клиента ще доволен, че е платил и е получил информацията която го интересува.

 66. Pine Pinev

  Pine Pinevпреди 13 дни

  Идеята на сайта е добра, но политиката им прилича повече на мошеници на дребно. Няма лошо да платиш и да получиш информация, но да се плаща предварително и после да не получаваш нищо, си е по-скоро измама. Все едно да влезеш в магазин, да не намериш каквото ти трябва и на излизане да ти кажат: "сега дай 10 лева, понеже влезе в магазина ни". Според мен, ако си сменят политиката, ще имат много повече успех. Естествено, това ще е ако наистина имат база данни, а не просто няколко автомобила.

 67. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 13 дни

  Както споменах във видеото, за коли на по-голяма възраст е възможно да не се появи нещо особено. В такъв случай може да пишете на zdrasti@carvertical.com и да обясните случая. От друга страна не знам за друг подобен сайт, който да дава информация дали въпросния автомобил има проблени със закона в различни държави. Което е в пъти по важно при закупуването на стар автомобил нов внос, от това какви екстри за заложени заводско в него. Дали ще се появят данни за инциденти също е относително. Може да нямат данни, а може и колата да не е имала фрапиращи инциденти по принцип. Затова най-добрият вавиант в такъв случай е въпросът да се отнася до отделът за работа с клиенти и евентуално да възстановят сумата.

 68. Ivanka Ivanova

  Ivanka Ivanovaпреди 13 дни

  Направи ревю на opel zafira C

 69. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 13 дни

  Като се постопли ще се постарая :)

 70. Ivan Runtev

  Ivan Runtevпреди 13 дни

  кога ще има ревю на Фиат крома

 71. FFsolutions

  FFsolutionsпреди 13 дни

  Много полезно и интересно! Но, не сте съвсем прав по отношение на сигурността и старите СУВ на рама body on frame) тъй като те са податливи на преобръщане, и като цяло не малка част от СУВ, до един момент в който това бе преодоляно като проблем от производителите. В допълнение не дебелото желязо е важно при удар, а възможността на автомобила да се смачка до вътрешната клетка където са пътниците, за да поеме енергията на удара. Деселерацията нанася най-много поражения по вътрешните органи и плануваното смачкване обира тази енергия. И на последно място вижте small overlap тестовете въведени 2013 от IIHS, които не се правят в Европа. Дори СУВ се представят Катастрофално (с главно К) там, направо е страшно... да пази Господ!

 72. boblackmetal

  boblackmetalпреди 8 дни

  @FFsolutions Гледал съм клипове катастрофи от Русия с моя корейски кютюк. „Чуека“ е направен като танк и минава през другите като през масло, с малко драскотинки. Най-много да ти се наложи да пуснеш чистачките, за да изчистиш някой бъбрек от предното стъкло. :D В кръга на шегата... :) Съобразена скорост и внимание- това е най-важното и пази Боже от идиоти по пътищата!

 73. FFsolutions

  FFsolutionsпреди 8 дни

  boblackmetal не визирах шофиране а удар с друг автомобил. :) там книжката няма да помогне, за жалост.

 74. boblackmetal

  boblackmetalпреди 13 дни

  Приятел, във всяка книжка на SUV пише къде се намира центърът на тежестта и предупреждение как да се шофира. Който го мързи да чете наистина си е податлив на обръщане.

 75. bar dips

  bar dipsпреди 13 дни

  Kude tochnonenpolyankata

 76. Nikolay Mutev

  Nikolay Mutevпреди 14 дни

  малко се отнесе със сухата теория .Нямаше представяне на конкретни джипки за до 5000лв,което подсказваше видеото ...

 77. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 13 дни

  Това е поредица от няколко епизода, целяща да покаже целия процес при избор на такъв автомобил. Много хора не са наясно с детайлите и от там подхождат с несигурност, или вземат нещо, което не им дава очакваното. Идеята не е просто да нахвърлям някакви марки и модели... Замисълът е хората да знаят защо съм ги посочил. А аз ще ги посоча или отхвърля, точно заради нещата, които изброих в това видео.

 78. Nikolay Mutev

  Nikolay Mutevпреди 14 дни

  чао

 79. Alex Ned

  Alex Nedпреди 14 дни

  Бате, направи едно ревю на този Теракан. Помислих, че видеото е за ревю на този джип и само затова гледах видеото

 80. Alex Ned

  Alex Nedпреди 11 дни

  По същата тема. Какво мислиш зa. SUBARU B9 Tribeca от доста време чакам да направите ревю. Ето давам предложение, ако имаш възможност

 81. Alex Ned

  Alex Nedпреди 13 дни

  @ulqDDD Видях го без да искам след това. Супер машина е, но такива запазени екземпляри, с толкова екстри трудно се намират. Само трошляци в нашите сайтове

 82. ulqDDD

  ulqDDDпреди 13 дни

  Един от първите му клипове като започна беше за Теракана. Влез в канала и го потърси.

 83. Мартин Рачев

  Мартин Рачевпреди 14 дни

  Купи си Е класа комби 210-ка и поръчай на някой да ти я направи висока, ще станат страшни клипове :D

 84. Slavyan slavov

  Slavyan slavovпреди 14 дни

  Бих ти препоръчал Ssangyoung Rexton 2.7 ръчни скорости, с двигател и кутия на мерцедес е, по широк и дълък е от МЛ-а, подобен на хюндая който показа е на обем, проходимости и прочие, но е малко по евтин.

 85. Алекс Кръстев

  Алекс Кръстевпреди 14 дни

  Има ли безплатна версия на това карсвертикал ?

 86. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 13 дни

  За съжаление не.

 87. Ilker Ahmed

  Ilker Ahmedпреди 14 дни

  Една идея за next video ,видове задвижване fwd rwd awd 4wd 4x4 Part time -full time

 88. Веселин Скравенски

  Веселин Скравенскипреди 11 дни

  @Ilker Ahmed не е вярна информацията....това което описваш е блокаж. 4х4 си е 4х4, без значение предно или задно задвижване, при мен основното задвижване е предно, с вискозитетна муфа, която пуска 50/50 към задните колела, нормално е 70/30 за предните. Така или иначе си е AWD защото се задвижвам всички колела

 89. Ilker Ahmed

  Ilker Ahmedпреди 13 дни

  Не е баш така както казваш awd ALL-WHEEL DRIVE върти всички колела, но не винаги. До това се стига само, когато възникне съответната ситуация (хлъзгав път или труден терен). 4WD или 4х4Тази система се използва при тежките и мощни всъдеходи, които винаги се нуждаят от максимална тяга. Повечето от тях по принцип са със задно предаване и благодарение на раздатъчна кутия мощността се предава и на предните колела. Някои машини непрекъснато се движат в режим 4х4, като мощността се разделя по равно между двете оси. Взето от интернет

 90. Ivalin Petrov

  Ivalin Petrovпреди 13 дни

  Иначе идеята е добра

 91. Ivalin Petrov

  Ivalin Petrovпреди 13 дни

  Awd и 4wd са почти едно и също нещо...само казвам😀

 92. ivailo petrov

  ivailo petrovпреди 14 дни

  Евала маняк

 93. Anton Dangov

  Anton Dangovпреди 14 дни

  Ванка, спрял съм се на Мецедес МЛ 320 /2003 -2004/ с газ естествено. Какво ти е мнението за модела?

 94. Ивайло Кънев

  Ивайло Къневпреди 14 дни

  Вземи си NISSAN TERANO ll 2005

 95. Kratos

  Kratosпреди 14 дни

  За кво са ви джипове не мога да разбера. 70% от хората с джипове са качвали само и единствено бордюри с тях. Да си гъзар да спреш бангията до стълбите на входа щот можеш.

 96. SmyrfY

  SmyrfYпреди 14 дни

  Kia Sportage е истината. Вече има една на редукторни мостове в България, време е за втора такава. :D

 97. Nikolai Ivanov

  Nikolai Ivanovпреди 14 дни

  Ще спестиш 60-70 лева за път но ще дадеш 29 лева на тоя саит със съмнителна информация? За много коли съм ходил и винаги набелязвам няколко в региона, не ходя само за една!

 98. huskataa

  huskataaпреди 6 дни

  @BGcarsUnited Ти, ако трябва да смяташ всичко значи трябва и хляб да не ядеш

 99. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди 13 дни

  Зависи от бюджета и от това, което търсиш. В моя случай няма голям брой автомобили, които да предизвикат истински интерес за задълбочена проверка на състоянието им. От друга страна често се случва така, че тъкмо си бил до Враца да видиш кола и след седмица пак във Враца, изникне обява на нещо друго, което ти дръпне окото. В един момент си хвърлил пари в обиколки, колкото за първоначално обслужване на бъдещата покупка.