ДЖИП до 5000 лева - Предизвикателство | BG CARS UNITED

BG Cars United и втори епизод от търсенето на ДЖИП / SUV / Crossover до 5000 лева.
Разкриваме още малко от идеята за бъдещата покупка. Продължава и сравнението на SUV класа с нормалните леки автомобили. Този път сравняваме и качествата на различните SUV-та. За финал... разбира се съвети за покупка на употребяван автомобил.
- AMIGO LEASING:
Кандидатствай за оферта за лизинг тук - bit.ly/2Oi2gCS
- Провери VIN номер и история на автомобил с CAR VERTICAL тук - www.carvertical.com/bg/landing/v3?a=bgcarsunited&b=d8ac5238&voucher=lbgcarsunited
- BG Cars United във Facebook: BgCarsUnited
- Канал SIMPL Bulgaria в BGgo тук - bggo.info/tv-9KzgxXMe5w6-324oY_GmBw
- Възстановяване на стар или издаване на нов VIN номер тук - www.sba.bg/кога-се-възстановява-или-се-поставя-но/
#SUV #Crossover #ДЖИП

Коментари

 1. SuperDragster91

  SuperDragster91преди 4 дни

  Здрасти, много хубави клипове правиш. Много съдържателни и можеш да научиш много. Може ли да направиш ревю на последната Kia Sportage 1.6 T - 177 HP - автомат, понеже обмислям закупуване на семейна кола. Цена - качество е много по-добра от останалите в този клас. Благодаря предварително.

 2. Георги Щерионов

  Георги Щерионовпреди 22 дни

  Jeep Cherooke

 3. Kiril Kushev

  Kiril Kushevпреди месец

  За тия пари Киа Соренто първа генерация ,цяла рама ,бензин,бързи бавни става на газ,евтина поддръжка.Всъщност защо не и направиш едно ревю.Задвижването е същото като на Теракана който си показал.

 4. Jig Saw

  Jig Sawпреди месец

  Доколкото разбрах до 5 бона да търся G класа, Ленд Роувър, Вранглер...

 5. Симеон Колев

  Симеон Колевпреди месец

  На тоя анимационен герой няма ли кой да му изкара бастуна от задника? То не са стойки, то не е дикция, жестикулации... Джип и СУВ било едно и също нещо и той не правил разлика :D :D Нарицателното "джип" идва от използвания през втората светована война Willys(G.P. - "General Purpose" car), а не от Jeep. Поинтересувай се малко какво е CUV("паркетник"), какво е SUV("джип") и каква е разликата между тях. Като цяло си прав - паркетникът е със независимо окачване, а джипа е на шаси/рама/цели мостове. Айде жив и здрав и ако не ти се получава с ревютата, винаги можеш да станеш стюардеса на самолет ;)

 6. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Нещо да добавиш? :D

 7. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Много е лошо когато си чел, но не си дочел и започнеш да демонстрираш някакви познания, а накрая се изложиш публично... Имаш ли представа, че Willys - Overland, Ford и American Bantan (на които е дизайнът) стартират производството на Willys MB (първият JEEP) през 1941г. и само две години по-късно (13 февруари 1943г.), Willys - Overland подават заявление за запазена марка на термина "Jeep". Поради проблеми с патентното ведомство и жалби от страна на Willys - Overland нещата се бавят, но в крайна сметка на 13 юни 1950г. търговската марка "JEEP" окончателно им е присъдена. Надявам се след това леко историческо отклонение, кашата в главата ти вече да е добила вид на нещо и да знаеш, че Willys MB е първият JEEP и по-важното, че това е едно и също нещо (Jeep Willys)! И както казах във видеото - Jeep e Джип и това е търговска марка, бранд, а не цял раздел/клас автомобили какъвто е SUV класът! Малко се получи българският израз "На стар краставичар - опитваш краставици да продаваш". Не от вчера се занимавам с ревюта, а още по-отдавна се интересувам от автомобили и със сигурност знам каква е разликата между CUV и SUV. А ако ти знаеш, ха сега кажи има ли разлика между SUV и това, което визира българинът в думичката "Джип" :D Естествено, че не... Както казах във видеото "като цяло това е едно и също нещо".

 8. Atanas Draganov

  Atanas Draganovпреди месец

  Относно катастрофа <a href="#" class="seekto" data-time="435">7:15</a>.. <a href="#" class="seekto" data-time="450">7:30</a> рама СУВ или .. bggo.info/video/pX6DxKKFr7PIn9U.html

 9. Венислав Здравков

  Венислав Здравковпреди месец

  Хареса ми как ги обясни нещата. Дори и хора без техническа грамотност ще те разберат. Ако беше обяснил какви са разликите между задвижванията (фул тайм, парт и т.н.) информацията щеше да е пълна. Хареса ми коментара ми относно журналисти описващи СУВ/ висопроходими автомобили без никакво разбиране за този клас. Немското Auto Bild сравняваха Q3 и легендата Suziki Jimny и изкараха, че втория нищо не струва, защото сравняваха само поведението на пътя. Без значение, че Jimny минава, без проблеми, от там откъдето аудито не сме дори и да мечтае.

 10. Valentin Stoyanov

  Valentin Stoyanovпреди месец

  Здравей, предстои ми закупуване на първата ми кола. Можеш ли да ми дадеш съвет кое е по добро на старо- газ-бензин или дизел. За дизела знам, че има по-голяма вероятност нещо да се счупи, и че е по-скъпо.

 11. Valentin Stoyanov

  Valentin Stoyanovпреди месец

  Благодаря много за отговора! Аз също искам да сложа нова газова, но понеже съм ученик и нямам големи доходи предпочитам да е със сложена газова, а това си има свои недостатъци.

 12. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  С бензина ще имаш по-малко главоболия при евентуални технически неизправности. Принципно обявите на употребявани автомобили, продаващи се с газова уредба, навежда на мисълта, че колата вероятно е карана доста, за да възникне нуждата от спестяване от гориво. Но... В България така или иначе поради ниските заплати, търсим варианти всичко да ни е по-евтино и е възможно да има газ, но колата да е експлоатирана нормално (около и под 10 000км на година). Тук вече трябва да прецениш какво е положението по общото състояние на автомобила. В семейството предпочитаме да си вземем бензинова кола и лично да си поставим газова уредба.

 13. Valentin Stoyanov

  Valentin Stoyanovпреди месец

  Забравих да спомена, че бюджета е нисък(около 2500лв) и ще се кара по около 40 км на ден.

 14. Pine Pinev

  Pine Pinevпреди месец

  Принципно, за 5 000 лева много трудно може да се намери читав автомобил. Със сигурност за няколко години ще налееш още толкова но по малко. За джип е още по-трудно просто, защото има допълнителни системи и т.н. Ако си майстор, може би има резон да търсиш нещо, което можеш да стегнеш сам. Интересно е предизвикателството. Ще следя с интерес.

 15. lamzan91

  lamzan91преди месец

  Все едно всеки ден сте в гората...

 16. Atanas Atanasov

  Atanas Atanasovпреди месец

  В този ценоразпис може Daihatsu Terios в малкия данък стават за черно бащата има такъв хем за лов хем за градско става :)

 17. Dobrin Neychev

  Dobrin Neychevпреди месец

  Може ли ревю на Jaguar xf 2009 +

 18. АВТОШКОЛА ДИНЕВИ

  АВТОШКОЛА ДИНЕВИпреди месец

  Terracana е ТОП !

 19. JustRide TM

  JustRide TMпреди месец

  Здравей! Имам малко страничен въпрос, може ли да ми кажеш къде в Пловдив извършват монтаж на камера за заден ход, понеже ще си закупувам скоро, но незнам къде да отида да ми я сложат?

 20. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Румен се казва човекът и се намира на в началото на улица Авксентий Велешки на кръстовището с булевард Христо Ботев (Сточна гара). Може да попиташ за монтаж на такава камера. Опитай и при сервиз VG Sound Пловдив.

 21. Miro Todev

  Miro Todevпреди месец

  Защо тези от Car Vertical са направили приложението платено? И защо цената е толкова висока?

 22. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Ако няма приходи, няма да съществува. Работата им е свързана с пътувания, срещи и поддържане на база данни.

 23. Filip Dimitrov

  Filip Dimitrovпреди месец

  Teracana с рама ли е?

 24. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Да.

 25. Цветaн Михaйлов

  Цветaн Михaйловпреди месец

  С две думи, не си намерил нищо за тия пари и слагаш всичко под общ знаменател. Сравнително нов джип, не милионник на 20г., поне 8-10к лева. Не винаги джипа е по-добре от комбито и е с повече обем.... Има много джипове които са с по-малко или равен обем на някои комбита.

 26. daniel kanchev

  daniel kanchevпреди месец

  Може ли да направиш клипче между Сеат Леон и Сеат Ибиза кой от тях е по-хубав и е по-здрав

 27. Веселин Желязков

  Веселин Желязковпреди месец

  Какво го хвалиш този Хюндай. Всичко му е по-скъпо-гуми,изобщо не е стабилен,частите са двойно по-скъпи. Аз бих избрал комбито-надежден автомобил,също можеш да си го пълниш с багажи. Частите са евтини,а втора употреба има колкото си искаш.

 28. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Мнението за Хюндая от личен опит ли е или е на база предположения? И с какво го сравняваме в крайна сметка..? Ето едно сравнение с моя Мерцедес CLK 200 komoressor със 192к.с. Гуми 17 инча на прилична марка, възлизат на същата или по-висока цена от тези на въпросния Хюндай. Разходът на гориво е по-висок при CLK-то. Трябва да сложа газ, за да бия хюндая по този показател. Данък и застраховка са по-високи за CLK-то. Кои части са по-евтини, кои ще вземеш втора употреба и преди на напишеш коментара, опита ли да направиш търсене в някой от сайтовете за автомобилини обяви на Hyundai Terracan на части? Веднага излизат две страници с възможности... Относно пътното поведение, на нормален извънградски път или магистрала, е имало случаи, в които съм "цедил" SUV-то, без това да води до какъвто и да било дискомфорт на пътниците. Накланянето се усеща в къси или последователни завои и то при опит да се превземат с висока скорост. Но не мисля, че 6 до 10км/ч по-малко в завоя на планински път, са от значение когато искаш да стигнеш със сигурност там, за където си тръгнал. Не се е налагало да носиш багаж за излет край реката 3 километра на ръце, а край теб хора с SUV-та да хвърчат по неравния терен... След подобна случка със сигурност би се замислил колко може да разчиташ на комбито си, което те чака чааааак в началото на черния път.

 29. BoRyO

  BoRyOпреди месец

  Презентираш симпъл великата услуга... Агитираш хората, но ти не посягаш към тази уникална услуга. Не разбирам...

 30. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Симпъл с дългосрочен наем на чисто нови автомобили. Не търся нов автомобил, нито имам желанието той да бъде заменен след 3 години. :)

 31. Юлиан Спасов

  Юлиан Спасовпреди месец

  Хлебарката е добър избор

 32. Kristian Yordanov

  Kristian Yordanovпреди месец

  Преувеличаваш за безрамните автомобили. До проблеми в геометрията на купето или разбиването му може да се стигне при супер неуспешни, вероятно и гнили модели, и то при доста голям зор. Нивата е първият безрамен "джип", и служат на горските, на полицията по 30+ години без да станат на "кашон", въпреки че са карани по чукарите и гният на поразия. И като спомена Jeep, много ме радва Cherokee XJ. Толкова ръбест агресивен дизайн, запазен в черен цвят, висок, изглежда много красиво. Наясно съм че има куп недостатъци, че салона е мизерен, но като се вложат пари в него може да изглежда изумително. Много добре му стоят разни масивни ролбари, лебедки, раздувки на калниците, затъмнени задни стъкла и така нататък.

 33. stugutka

  stugutkaпреди месец

  Още един много полезен клип!

 34. svetlin spasov

  svetlin spasovпреди месец

  bihte li napravili klip za volvo xc60 D4 sled 2014 godina molya vi.blagodarya

 35. Ivo Ganev

  Ivo Ganevпреди месец

  Honda CR-V с автоматична скоростна кутия Jeep Grand Cherokee с автоматична скоростна кутия Toyota RAV4 с автоматична скоростна кутия

 36. Boian Raichev

  Boian Raichevпреди месец

  Great Wall hover cuv здрави са, евтини за поддържане, със заводско газово 140кс.

 37. KingBooker89181

  KingBooker89181преди месец

  не знам защо наговори толкова много глупости,относно това че на комбито спокойно трябвало да изчезне думичката семейна към нея ?? с такова изявление трябва да си изтриеш целия канал наистина,колко комбита си имал и ползвал пълноценно?ами разхода на една такава и един барутник като твоя? ами данъците ?ами поддръжката? сигурно окачването на един такъв камион е от по лев и 50? и то семейството ще плаща,това е семейното а комбито не,я се огледай колко комбита има по улиците и колкот такива като тоя курник,или българина не знае и трябва да му се каже истината и да го научат....да не говоря колко неща побира едно комби от класа на пасата и други като него....наистина малко по сериозно друг път

 38. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Неслучайно във видеото сложих текст с минималния обем на багажника на най-новия Пасат и го сравних с минималния обем на багажника на т. нар. "барутник/курник"... С просто око се вижда почти двойната разлика в обема от 650л до 1170л. Пасатът наистина може да събере същото количество, но само ако е с паднала облегалка на задната седалка. А пасажерите от заетата с багаж задната седалка, може да преместим на покрива... Кое не е ясно? Още по-зле щяха да изглеждат нещата ако бях взел за сравнение някой по-стар и по-малък модел комби. Ц-класата от видеото е с минимален обем от 470л. Данъкът на този Теракан е по-малък от този на CLK-то ми. За да го бия по-разход на гориво, трябва да сложа газ на CLK-то. Или отново сравняваме малолитражки под 100к.с. с коли, с прилично задвижване и търсим равносметка? Не си измислям аз нещата... Това е положението при по-новите автомобили в момента. Вече има SUV алтернатива на всеки един клас автомобили. Давам пример с Mercedes и моделите A-class/GLA, B-class/GLB, C-class/GLC, E-class/GLE и S-class/GLS. Повечето от тях са със същите агрегати като на автомобилите, на чиято база са направени и няма почти никаква разлика в разхода на гориво или данъка. По желание, много от тях могат да се закупят със задвижване само на едната ос, така че дори там няма разлика в поддръжката. Бъдещето върви в тази посока.

 39. Diyan Dimov

  Diyan Dimovпреди месец

  Toyota Rav4, проблемът е, че държат високи цени и изборът на 2-ро поколение е доста малък до 5000 лв.

 40. Jordanco Miladinov

  Jordanco Miladinovпреди месец

  Tova e zatoa sto Tojota e 1kacestvo

 41. Pavel Pekarek

  Pavel Pekarekпреди месец

  Изгледах видеото.. ии да, честно казано не съм особено впечатлен. Разяснението за Jeep, супер коректно, което си е така си е така, но не съм съгласен с теорията за возията на масата къси бази и може би, тъй като явно е втори клип от поредицата, ми се ще вече да чуем предложения, тъй като аз лично смятам, че читав сув за 5000 много трудно би могло да се намери

 42. Любомир Лахчев

  Любомир Лахчевпреди месец

  Ние сме пет членно семейство, и избрахме бус, а не suv. Шофирайки Опел Виваро сега съжалявам колегите с SUV-та дето си качват багажа по покривите, и вътре им е тясно...

 43. Angel Valnev

  Angel Valnevпреди месец

  Лада Нива или Уаз 469

 44. Vasil Petrov

  Vasil Petrovпреди месец

  E super oshte neshto koeto v Bulagarq se otkri mn qko. Tova e kato panpers koeto vsashnost e markata a destvitelno tezi neshta se narichat peleni

 45. Александър Цветков

  Александър Цветковпреди месец

  Браво за разясненията!

 46. Georgi Karagyaurov

  Georgi Karagyaurovпреди месец

  Много добро видео!

 47. Венци Георгиев

  Венци Георгиевпреди месец

  Не и като си с ауди 😉

 48. Simeon Stoynov

  Simeon Stoynovпреди месец

  Привет г-н Нанков! С интетес следя вашите канали и ги намирам за интересни, поучителни и разнообразни. Това е поредното добро видео, кратко, точно и полезно. Далеч съм от мисълтта да Ви критикувам, но бих дал съвет. Името на видеото (лично според мен) не подхожда изцяло на този епизод. Може би точно за това са тези около 10% нехаресвания. Винаги съм кликал палец нагоре, тук просто ще се въздържа да сложа лайк. Продължавайте с тези полезни за нас видеоматериали. Късмет!

 49. bgDripi†bg

  bgDripi†bgпреди месец

  Живот и здраве до 2години може и аз да си купя Нисан кашкай те са по 5-8хил. и ми харесват може да направиш ревю на нея

 50. Vankoni00

  Vankoni00преди месец

  Поздрави за видеото, преди някоко години бях пред подобно търсене, джип 4х4 до 5-6к лв (не сув) за втори автомобил.След дълго търсене взех Нисан терано дълга база 2004г. Доста добри офроуд възможноти за сток, голям багажник (7места) нищожна подръжка, не лошо пътно поведение.

 51. Mihail Stoyanov

  Mihail Stoyanovпреди месец

  здрасти, направи едно ревю на FORD MAVERICK

 52. Maria Dincheva

  Maria Dinchevaпреди месец

  ще се взима ML значи :D

 53. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Много предвидим съм станал :D

 54. nikolai gichev

  nikolai gichevпреди месец

  А какво ще кажете за kia sorento? Добър ли е?

 55. boblackmetal

  boblackmetalпреди месец

  Много повече от добър, 2005 140к.с., продавам го защото вече не съм в БГ. Ако имаш интерес пиши, но подаръци не правя, т.е. тая цена от 5 хил. лева за класа на Теракан, Соренто, Рекстън и Терано няма нищо общо с реалността.

 56. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Добър е.

 57. Umbra says

  Umbra saysпреди месец

  Някое Subaru - Forester или Outback. Много здрави машини, подлежат на всякакви модификации. Естествено, човек трябва да знае лимита на възможностите си! За Subaru-то: Добро управление и пътно поведение Нисък център на тежестта Надеждни Достъпна цена Изключително добро пълно предаване Висок клирънс Много практични

 58. Любослав Петров

  Любослав Петровпреди месец

  Honda HRV

 59. Viktor S-kov

  Viktor S-kovпреди месец

  За 5 бона няма как да се купи нищо читаво.Поне 8.

 60. Цар Опел

  Цар Опелпреди месец

  Sang Yong Rexton 2.7 CDI (Мерцедес двигател)

 61. radian kirchev

  radian kirchevпреди месец

  Като рекламираш тоя сайт Car Vertical, защо не покажеш реално какви коли си проверил и каква информация си получих. Аз проверих един ML 2007г., дадоха ми информация само с какви ексти е излезнал и нищо друго. Всеки един безплатен вин декодер ти дава тази информация. Потърсих и мнения в форумите за тая сайт и всички бяха че сайта не работи, плащате, а реално не получавате информация.

 62. Mariyan Marinov

  Mariyan Marinovпреди месец

  моят опит е същия - нищо повече от безплатен сайт за същата услуга!

 63. radian kirchev

  radian kirchevпреди месец

  Добре е замислен сайта. Дано го развият и за напред да разполагат с по-голяма база данни. Така и клиента ще доволен, че е платил и е получил информацията която го интересува.

 64. Pine Pinev

  Pine Pinevпреди месец

  Идеята на сайта е добра, но политиката им прилича повече на мошеници на дребно. Няма лошо да платиш и да получиш информация, но да се плаща предварително и после да не получаваш нищо, си е по-скоро измама. Все едно да влезеш в магазин, да не намериш каквото ти трябва и на излизане да ти кажат: "сега дай 10 лева, понеже влезе в магазина ни". Според мен, ако си сменят политиката, ще имат много повече успех. Естествено, това ще е ако наистина имат база данни, а не просто няколко автомобила.

 65. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Както споменах във видеото, за коли на по-голяма възраст е възможно да не се появи нещо особено. В такъв случай може да пишете на zdrasti@carvertical.com и да обясните случая. От друга страна не знам за друг подобен сайт, който да дава информация дали въпросния автомобил има проблени със закона в различни държави. Което е в пъти по важно при закупуването на стар автомобил нов внос, от това какви екстри за заложени заводско в него. Дали ще се появят данни за инциденти също е относително. Може да нямат данни, а може и колата да не е имала фрапиращи инциденти по принцип. Затова най-добрият вавиант в такъв случай е въпросът да се отнася до отделът за работа с клиенти и евентуално да възстановят сумата.

 66. Ivanka Ivanova

  Ivanka Ivanovaпреди месец

  Направи ревю на opel zafira C

 67. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Като се постопли ще се постарая :)

 68. Ivan Runtev

  Ivan Runtevпреди месец

  кога ще има ревю на Фиат крома

 69. FFsolutions

  FFsolutionsпреди месец

  Много полезно и интересно! Но, не сте съвсем прав по отношение на сигурността и старите СУВ на рама body on frame) тъй като те са податливи на преобръщане, и като цяло не малка част от СУВ, до един момент в който това бе преодоляно като проблем от производителите. В допълнение не дебелото желязо е важно при удар, а възможността на автомобила да се смачка до вътрешната клетка където са пътниците, за да поеме енергията на удара. Деселерацията нанася най-много поражения по вътрешните органи и плануваното смачкване обира тази енергия. И на последно място вижте small overlap тестовете въведени 2013 от IIHS, които не се правят в Европа. Дори СУВ се представят Катастрофално (с главно К) там, направо е страшно... да пази Господ!

 70. boblackmetal

  boblackmetalпреди месец

  @FFsolutions Гледал съм клипове катастрофи от Русия с моя корейски кютюк. „Чуека“ е направен като танк и минава през другите като през масло, с малко драскотинки. Най-много да ти се наложи да пуснеш чистачките, за да изчистиш някой бъбрек от предното стъкло. :D В кръга на шегата... :) Съобразена скорост и внимание- това е най-важното и пази Боже от идиоти по пътищата!

 71. FFsolutions

  FFsolutionsпреди месец

  boblackmetal не визирах шофиране а удар с друг автомобил. :) там книжката няма да помогне, за жалост.

 72. boblackmetal

  boblackmetalпреди месец

  Приятел, във всяка книжка на SUV пише къде се намира центърът на тежестта и предупреждение как да се шофира. Който го мързи да чете наистина си е податлив на обръщане.

 73. bar dips

  bar dipsпреди месец

  Kude tochnonenpolyankata

 74. Nikolay Mutev

  Nikolay Mutevпреди месец

  малко се отнесе със сухата теория .Нямаше представяне на конкретни джипки за до 5000лв,което подсказваше видеото ...

 75. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Това е поредица от няколко епизода, целяща да покаже целия процес при избор на такъв автомобил. Много хора не са наясно с детайлите и от там подхождат с несигурност, или вземат нещо, което не им дава очакваното. Идеята не е просто да нахвърлям някакви марки и модели... Замисълът е хората да знаят защо съм ги посочил. А аз ще ги посоча или отхвърля, точно заради нещата, които изброих в това видео.

 76. Nikolay Mutev

  Nikolay Mutevпреди месец

  чао

 77. Alex Ned

  Alex Nedпреди месец

  Бате, направи едно ревю на този Теракан. Помислих, че видеото е за ревю на този джип и само затова гледах видеото

 78. Alex Ned

  Alex Nedпреди месец

  По същата тема. Какво мислиш зa. SUBARU B9 Tribeca от доста време чакам да направите ревю. Ето давам предложение, ако имаш възможност

 79. Alex Ned

  Alex Nedпреди месец

  @ulqDDD Видях го без да искам след това. Супер машина е, но такива запазени екземпляри, с толкова екстри трудно се намират. Само трошляци в нашите сайтове

 80. ulqDDD

  ulqDDDпреди месец

  Един от първите му клипове като започна беше за Теракана. Влез в канала и го потърси.

 81. Мартин Рачев

  Мартин Рачевпреди месец

  Купи си Е класа комби 210-ка и поръчай на някой да ти я направи висока, ще станат страшни клипове :D

 82. Slavyan slavov

  Slavyan slavovпреди месец

  Бих ти препоръчал Ssangyoung Rexton 2.7 ръчни скорости, с двигател и кутия на мерцедес е, по широк и дълък е от МЛ-а, подобен на хюндая който показа е на обем, проходимости и прочие, но е малко по евтин.

 83. Алекс Кръстев

  Алекс Кръстевпреди месец

  Има ли безплатна версия на това карсвертикал ?

 84. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  За съжаление не.

 85. Ilker Ahmed

  Ilker Ahmedпреди месец

  Една идея за next video ,видове задвижване fwd rwd awd 4wd 4x4 Part time -full time

 86. Веселин Скравенски

  Веселин Скравенскипреди месец

  @Ilker Ahmed не е вярна информацията....това което описваш е блокаж. 4х4 си е 4х4, без значение предно или задно задвижване, при мен основното задвижване е предно, с вискозитетна муфа, която пуска 50/50 към задните колела, нормално е 70/30 за предните. Така или иначе си е AWD защото се задвижвам всички колела

 87. Ilker Ahmed

  Ilker Ahmedпреди месец

  Не е баш така както казваш awd ALL-WHEEL DRIVE върти всички колела, но не винаги. До това се стига само, когато възникне съответната ситуация (хлъзгав път или труден терен). 4WD или 4х4Тази система се използва при тежките и мощни всъдеходи, които винаги се нуждаят от максимална тяга. Повечето от тях по принцип са със задно предаване и благодарение на раздатъчна кутия мощността се предава и на предните колела. Някои машини непрекъснато се движат в режим 4х4, като мощността се разделя по равно между двете оси. Взето от интернет

 88. Ivalin Petrov

  Ivalin Petrovпреди месец

  Иначе идеята е добра

 89. Ivalin Petrov

  Ivalin Petrovпреди месец

  Awd и 4wd са почти едно и също нещо...само казвам😀

 90. ivailo petrov

  ivailo petrovпреди месец

  Евала маняк

 91. Anton Dangov

  Anton Dangovпреди месец

  Ванка, спрял съм се на Мецедес МЛ 320 /2003 -2004/ с газ естествено. Какво ти е мнението за модела?

 92. Ивайло Кънев

  Ивайло Къневпреди месец

  Вземи си NISSAN TERANO ll 2005

 93. Kratos

  Kratosпреди месец

  За кво са ви джипове не мога да разбера. 70% от хората с джипове са качвали само и единствено бордюри с тях. Да си гъзар да спреш бангията до стълбите на входа щот можеш.

 94. SmyrfY

  SmyrfYпреди месец

  Kia Sportage е истината. Вече има една на редукторни мостове в България, време е за втора такава. :D

 95. Nikolai Ivanov

  Nikolai Ivanovпреди месец

  Ще спестиш 60-70 лева за път но ще дадеш 29 лева на тоя саит със съмнителна информация? За много коли съм ходил и винаги набелязвам няколко в региона, не ходя само за една!

 96. huskataa

  huskataaпреди месец

  @BGcarsUnited Ти, ако трябва да смяташ всичко значи трябва и хляб да не ядеш

 97. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  Зависи от бюджета и от това, което търсиш. В моя случай няма голям брой автомобили, които да предизвикат истински интерес за задълбочена проверка на състоянието им. От друга страна често се случва така, че тъкмо си бил до Враца да видиш кола и след седмица пак във Враца, изникне обява на нещо друго, което ти дръпне окото. В един момент си хвърлил пари в обиколки, колкото за първоначално обслужване на бъдещата покупка.

 98. Hristiyan Hristovv

  Hristiyan Hristovvпреди месец

  Nissan x-trail. Най-доброто решение

 99. BEATZ Emilian Fotev

  BEATZ Emilian Fotevпреди месец

  CRV I. Нито дизел, нито нищо. Т.Е. ВСИЧКО Е ОК.

 100. quintinn100

  quintinn100преди 5 дни

  вътре е мега шумен.. само това дразни

 101. Petko Viktorov

  Petko Viktorovпреди месец

  До 5000 може да се вземе горе-доло със малко пазарлък запазено Црв от първо пололение...за това се сещам в момента :)

 102. peshehodetz08

  peshehodetz08преди месец

  <a href="#" class="seekto" data-time="210">3:30</a> Естествено че трудно ще дават вин номера, като много добре знаят какви курници карат е обяснимо.

 103. KocetoRACING/ КоцетоРейсинг

  KocetoRACING/ КоцетоРейсингпреди месец

  Земи още 5000 лв ако трябва кредит и ще си доста по-доволен от избора ти.Хонда cr-v мк2 и мк3 също е вариант.Toyota rav 4,land cruiser.

 104. upuiy6

  upuiy6преди месец

  Ти си на всяка манджа меродия в цялата туба ръсиш акъл

 105. KocetoRACING/ КоцетоРейсинг

  KocetoRACING/ КоцетоРейсингпреди месец

  Паркетен джип е джип само със задвижване на 4-рите колела,без блокажи ,без помощни офроуд системи и т.н.

 106. Hazal Tiger

  Hazal Tigerпреди месец

  И така наричани те гратски джипове които нямат нищо общо с offroad-а

 107. Mima Bobi

  Mima Bobiпреди месец

  Да питам тойота раф 4 2003 година на рама ли е или не.И става ли да тегли каравана

 108. Krisbger5

  Krisbger5преди месец

  vzemi si nissan navara pikap e s 4 vrati imash si i basein otzad xd za 6k

 109. ЙохаН Д

  ЙохаН Дпреди месец

  Писналоо ми е да обикалям и да слушам измамниците как фалят дараките. За 5000лв шансът е под 10%.Трябва да е т от човек дето е много на зор или има лични проблеми.Ако намериш за 4500-5000, нали са го взели за 500-700 евро и ква ще е причината според теб?! В автокъщите ще намериш, със запазен салон, измит двигател на 170 000(500 000+) хиляди и напръскани с горено масло шаси, джанти, вежди и т.н.т. Раздатки, диференцили, кутии всичко с фабричното масло от преди 20 години..Смачкани пружини, кутия и съединител от теглене на какво ли не..няма как да стане просто. А тва Kia и Hyundai хич не си мисли,че става нещо от него извън пътя. Когато почнеш да вкарваш коли от други държави, тогава ще разбереш,че истинските километри държат висока цена, ако ще и 1977г. да е произведен джипът. Всеки иска да си купи джипка за тия пари, ама една част осъзнават риска, другите мрънкат и обиждат марките впоследствие, но поговорката гласи ""смелите умират първи"" хаха..

 110. ЙохаН Д

  ЙохаН Дпреди месец

  @boblackmetal LC150 прадото и LC200

 111. boblackmetal

  boblackmetalпреди месец

  @ЙохаН Д Не можах да разбера ЛК ли караш или Л200 :D

 112. ЙохаН Д

  ЙохаН Дпреди месец

  ​@BGcarsUnited То това с изненадите е ясно, и на 100 000 да е от неползване пак проблем може да даде.Да не говорим как новите от време на време бмв-та и шкоди гърмят мотора гаранционни.Опит с всички джипки имам от лада нива до лендкрузър л200 2016г. на и извън пътя. Няма значение на каква платформа е тоя теракан, никога няма да е проходим колкото е паджерото.и няма да издържи същите км/ при еднакво натоварване..В случая говорим за пари и то малко пари за джип. Всички нови джипове или почти нови(запазени) се представят добре.Впросът е там,че корейските и китайските, ако направим съпоставка тойота, мицубиши, лендроувър,нисан и тнт.. на 700 000 и корейските с китайските на 700 000, просто разликата ще е просто не знам как да го обясня, само мога да кажа,че 2рата група стават само за надин.То не е да си купиш някой строшеняк, с хубав външен вид и да влезеш 2 пъти на полето. Ми нали трябва да е стабилно и здраво отвсякъде, с надежден и по-малко износен мотор, по-малко осуквано купе, напъти на полуоски раздатки, дифове. Деца ще караш вътре, като станеш родител трябва да ги мислиш тея неща. Ако мислиш,че за 5000 ще си купиш, 4х4 сув, който да ти е здрав, надежден и няма да се налага след 5000 км основен ремот, и да си сигурен,че е безопасно за децата, е ми купи си. Успех ти желая. НО това е вече към американското кино или пък малкият процент късмет, който споменах, ноооо, ще е някой 30 годишен кокъл, което само по себе си е шах... хаха. Все пак тук в пълна сила важи поговорката- "Евтиното е по-скъпо" Въпросът е колко е скъп животът ти, както и този на пасажерите, които возиш.

 113. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  В голяма степен си прав. Но това не означава, че всички коли трябва да си ги купуваме от чужбина. Употребявана ли е колата - гаранция няма. На 200 000 - 250 000км пробег, с каквато и история да е, винаги може да те изненада някой навременил ремонт. Относно корейските всъдеходи, също не съм съгласен. Нямам представа какъв е опитът ти с тях извън пътя, но представянето им не е по-лошо от това на останалите сходно оборудвани возила. Особено като се има предвид, че под теракана от видеото се крие Mitsubishi Pajero, на чиято платформа е правен. Дори в наши дни за по-малко вложение, новите корейски автомобили предлагат идентично качество и възможнисти, каквито предлагат по-скъпите брандове. :)

 114. KocetoRACING/ КоцетоРейсинг

  KocetoRACING/ КоцетоРейсингпреди месец

  ДАЙ МАЛКО ПОВЕЧЕ ПАРИ И СИ КУПИ 2.0 ФСИ ШКОДА ОКТАВИЯ ОФРОУД КОМБИТО SCOUT!

 115. boblackmetal

  boblackmetalпреди месец

  Хахахахаха :D

 116. Todor Barakov

  Todor Barakovпреди месец

  Около 5000лв можеш да намериш grand cherokee втора генерация (wj) 2.7crd мотора е на мерцедес 2.7цди

 117. boblackmetal

  boblackmetalпреди месец

  За тия пари Гранда ще е гробница, не давай фалшиви насоки не незнаeщите.

 118. ZeronXL

  ZeronXLпреди месец

  И утре когато всички карата SUV, край с видимостта, край със сигурността и оцеляването при катастрофа..... Просто пътища пълни със затворени камиони.

 119. Devilcho

  Devilchoпреди месец

  to s toq Car Vertical hubavo ama tova ako e karana kolata vuv otoriziran serviz na dadenata marka primerno moje i da vidish nestho ama kato e karata pri bai ivan maistora da kajeme she vidish neveshto....

 120. Даниел Цеков

  Даниел Цековпреди месец

  Daihatsu Rocky

 121. ChickenBG

  ChickenBGпреди месец

  Има различни подробности ,които изпускаш ,но като цяло видеото е полезно.Искам само да конкретизирам,че не всеки джип без отделно шаси е паркетник.Пример за това за Чероки и Гранд чероки,които са без отделно шаси ,но раполагат с 2 цели мост,имат големи ходове и са доста подходящи за пресечен терен!

 122. Petko Yordanov

  Petko Yordanovпреди месец

  Пич стига глупост, стегни се малко, какъв джип, какви 5000 лв, за тия пари може да вземеш SUV що годе стегнат на твоите години, или да си закупиш някоя дарака 😂😂😂, влез малко в час, а този SUV на брат ти дето го представяш, ако тръгнеш за морето лятото ще ти иде половина заплата за нафта

 123. Petko Yordanov

  Petko Yordanovпреди месец

  @BGcarsUnited Ами за този диапазон(като финанси) е само за сервиз, или е на годините на Лили Иванова

 124. Petko Yordanov

  Petko Yordanovпреди месец

  @ulqDDD какво означава прилична стъпка, че аз съм млад шофьор, и съм беден на автомобили, (не съм притежавал доста коли) средно с каква скорост трябва да се движеш по АМ за да имаш среден разход 8л на 100км, за този SUV?

 125. BGcarsUnited

  BGcarsUnitedпреди месец

  А кой каза, че по-новите и по-скъпите представитвли на този клас стават за нещо различно от асфалта? Всичко зависи от нуждите, на конкретния купувач... В предното видео по темата обясних защо за мен и моите нужди е безсмислено да взимам нещо много ново. Качвал съм се и в доста скъпи машини, но не екстрите са това, което ме блазни в случая, а грубостта, височината, големите гуми, металните брони, лебедката. ;)

 126. ulqDDD

  ulqDDDпреди месец

  На дълго Тераканчето пада на 8л и то с прилична стъпка на педала. За подобна машина това изобщо не е плашещо.

 127. Ненчо Ненов

  Ненчо Неновпреди месец

  А за вин номера как да го дадът като в 80% са намляни колите.

 128. BGSlimBG

  BGSlimBGпреди месец

  Супер си! Нямам търпение да видя на какво ше се спреш. :)

 129. Ненчо Ненов

  Ненчо Неновпреди месец

  Във джип спорт,тунинговане.😄😳