ЕДИН ДЕН С НОВОРОДЕНО!

Здравейте,
В това видео искаме да ви покажем как минава един ден с нашата дъщеря, Амая. Надяваме се, че ще ви бъде интересно.
Също така искаме да ви запознаем и с нов бранд за спортни дрехи, Newletics. Интересното при тях е, че са изработени от пластмасови отпадъци. Ето и линк за повече информация:
bit.ly/2QrQtDq
Поздрави,
Теа, Амая и Наум

Коментари

 1. Paloma Prusorov

  Paloma Prusorovпреди ден

  много топло ми стана от кадрите благодаря ви за това пожелавам ви успешна и много позитивна година

 2. Габриела Гечева

  Габриела Гечевапреди ден

  Моята малка принцеса Теа е на 3 месеца вече :) първите 50 дни бяха кошмарни от страна на коликите. Дано вашите минават бързо и леко. Искам само да вметна, че докато гледахме видеото не спря да гука и да се хили, просто беше в абсолютен транс и за капак от вълнение имахме мармалад до гърба и над пъпа чак 😁😁😁🤣🤣

 3. Dobi Georgieva

  Dobi Georgievaпреди 2 дни

  И не надувайте главата на детето с този шум за преспиване на бебето слагайте топли пеленки има си начин....

 4. Dobi Georgieva

  Dobi Georgievaпреди 2 дни

  Покривайте бебата докато спинка сас една пеленка или одеалче, много ме радвате или си купете лампа с нагревател да не и студено на пиленцето❤️

 5. Христинка Пелинкова

  Христинка Пелинковапреди 2 дни

  В момента, в който започвах да кърмя, в първите месеци ужаднявах страшно много, все едно не бях пила вода с дни. Но това е напълно нормално.

 6. Jasmina tery

  Jasmina teryпреди 2 дни

  Страхотни сте, мъж за пример. Дай Боже такива хубави семейства. Обичам ви......

 7. Георги Узунов

  Георги Узуновпреди 3 дни

  Здравейте , искам да ви кажа че сте много позитивни и интелигентни хора . Пример за едно младо семейство . Имам и въпрос : Амая хълца ли след като се е нахранила?

 8. Дани Пенчева

  Дани Пенчевапреди 3 дни

  Браво младо семейството. Бъдете все така себе си и се радвайте на малкото си съкровище. Относно кърменето аз също рязко ожаднявах,когато дъщеричката ми сучеше. Имах чувството, че ми пресъхваше устата и изпивах по 1 литър на всяко кърмене.

 9. Boryana Bogdanova

  Boryana Bogdanovaпреди 3 дни

  Няма такава жажда , като тази на кърмещата майка 🙌🏼😆 Не сядай да се цедиш с помпата или да кърмиш бебенцето , без да имаш до себе си шише вода👍🏼

 10. Denitsa Dimitrova

  Denitsa Dimitrovaпреди 4 дни

  Семейство за пример! Млади, интелигентни и красиви! Продължавайте да споделяте тези съкровени моменти с нас. П.С. Аз също съм млада майка на дъщеричка, бихте ли споделили от къде си закупихте столчето за бебето. В търсене сме на столче, а това е точно по нашия вкус :)

 11. Мирослава Стоянова

  Мирослава Стояновапреди 4 дни

  Мислили ли сте да използвате памперси за многократна употреба? Аз планувам да спестя на околната среда памперсите от сина ми.

 12. Борислава Йолова

  Борислава Йоловапреди 4 дни

  Страхотни сте 😊

 13. An Yzunova

  An Yzunovaпреди 4 дни

  Да ви живо ѝ здраво бебока

 14. An Yzunova

  An Yzunovaпреди 4 дни

  Защо го правите не ви съдя живота си ваш,но от личен опит разбрах,че ,колко по малко хора знаят толкова дълго ще трае щастието ви

 15. Dobromira Kostova

  Dobromira Kostovaпреди 5 дни

  Спрях да гледам на момента с рециклираните пластмасови бутилки. Вече бях афектирана от дългите кадри на памперси в началото. Памперсите са едни от най-големите замърсители. Не може хем сме много загрижени за природата и рекламираме дрехи от рециклирана пластмаса, хем да показваме как ползваме памперси за еднократна употреба. Нищо лично.

 16. Ιωάννα Love

  Ιωάννα Loveпреди 5 дни

  Ах много сте сладки :) много се радвам когато гледам толкова млади хора като вас да са толкова земни скромни и с толкова любов да се отнасят за своето малко детенце! Огромният принос на младия татко е нещо много важно и го поздравявам лично и ви пожелавам от сърце винаги да се обичате толкова много и да бъдете щастливи заедно с малкото ви съкровище ! Сладури :):):)

 17. Меги Петрова

  Меги Петровапреди 6 дни

  С Вас ми е положително... ❤️

 18. Симона Пахотова

  Симона Пахотовапреди 6 дни

  Поздрави от Словакия.. Бъдете живи и здрави!

 19. Вили Илиева

  Вили Илиевапреди 6 дни

  Искам да ви кажа,че сте страхотни❤️видеата ви са зареждащи и винаги с голям интерес ви гледам.Продължавайте да сте все така позитивни и готини😘😘Желая ви много много щастие и на тримата❤️❤️❤️Нямам търпение за видеото с раждането 😘❤️😘❤️

 20. Силвия Стоева

  Силвия Стоевапреди 6 дни

  Вчера моят мъник направи два месеца и споделяме почти едно и също ежедневие :) В тази връзка- честита месечинка на Амая! Като ви гледам много се забавлявам ;) и ви се радвам! Продължавайте ,обичам ви!

 21. Силвия Стоева

  Силвия Стоевапреди 6 дни

  :) страхотни сте

 22. Mariq Gagova

  Mariq Gagovaпреди 7 дни

  Страхотни сте! От моя опит, с моите деца, бих ви посъветвала да използвате козметиката на А-дерма.

 23. Anagreg Hristova

  Anagreg Hristovaпреди 7 дни

  За да се преработи тази пластмаса трябва да се изхвърли на нужните места за тази цел,които в крайблоковите и др. пространства в България липсват...Не мислите ли,че първо трябва да съществуват масово начините рециклируемите отпадъци да могат да стигнат до обработка...българските,защото дрехите на Кауфланд са направени от резделените отпадъци на други държави...Публични личности като вас,могат да помогнат за това,а не само рекламки...Не хейтя,но до колко наистина ви е грижа...Иначе мир,здраве и любов вам!

 24. Кари Николова

  Кари Николовапреди 7 дни

  Прекрасни сте семейство!Толкова любов,хармония и баланс лъха от вас,че заразявате когато ви гледам.Да ви е жива и здрава малката Амая.Като майка на две деца знам добре ,че няма по толямо щастие от родителството.Желая ви късмет в всяко едно начинание.

 25. anislav iliev

  anislav ilievпреди 7 дни

  Да ви е жива и здрава малката сладуранка,да сте все така усмихнати ,защото усмивките са щастие. Послепис:каналчето ви е имперско!

 26. danaq miteva

  danaq mitevaпреди 7 дни

  Колко деца имате

 27. Kaniye Çidem

  Kaniye Çidemпреди 7 дни

  Sizi cok beğendim süper siniz

 28. Гергана Ставрева

  Гергана Ставревапреди 7 дни

  Мвого сте готини и вдъхновяващи!Да ви е жива и здрава бебка❤

 29. Mel'sWorld

  Mel'sWorldпреди 7 дни

  Новият стил на обработване, близките кадри... всичко е топ! Личи, когато “работата” е хоби :-)

 30. Cvetomira Ivanova

  Cvetomira Ivanovaпреди 8 дни

  Прекрасно семейство ❤️. Бъдете здрави и много щастливи, те първа ще Ви се случват разни неща посред нощ😀

 31. Н

  Нпреди 8 дни

  Да ви е жива и здрава и много да ви радва! ❤

 32. Veronika Varteresqn

  Veronika Varteresqnпреди 8 дни

  Страхотни сте :)

 33. Nemi Beger

  Nemi Begerпреди 8 дни

  Красиви и тримата, да сте здрави, поздрави от Германия 🇩🇪 😊❤️

 34. graffomanka

  graffomankaпреди 8 дни

  За много години. Да сте живи и здрави, както и малката принцеса. От къде идва името на Амая? Вие рециклирате/дарявате ли дрехите си?

 35. Диана Иванова

  Диана Ивановапреди 8 дни

  Гледах интервюто ви с Ива ,страхотни сте ,много мили .Първото нещо което си помислих когато за първи път видях синът си беше колко е хубав и каква мека кожа има ,от първата секунда го обичах💋❤никога няма да забравя това ,върнахте ме в спомените ми за моето бебче което вече е на 5 години

 36. Sevil Zekerie

  Sevil Zekerieпреди 8 дни

  Ващо ли е дедето

 37. Adriana Rizova

  Adriana Rizovaпреди 8 дни

  Прекрасни сте! Успешна година и на вас, изпълнена с достатъчно сън и мнооого усмивки! И с двете си деца при кърмене ожаднявах точно така. Една идея: Консумацията на овесени ядки, елда и киноа стимулират кърмата и я правят по-хранителна. Кокосът и кокосовото мляко също, изключително полезно е и за майката и за бебчето. Успех, прекрасно семейство!

 38. JusT Vesko

  JusT Veskoпреди 8 дни

  Жива и здрава, и много да ви радва

 39. Mihaela

  Mihaelaпреди 8 дни

  Здравейте прекрасно семейство, първо честито за раждането на Амая (не съм сигурна дали ви честитих под друго видео) 🥳🥰 много ви се радвам всеки път когато ви гледам. Когато изслушах историята на първата ви вечер, се сетих за нашата първа вечер след като се прибрахме от болницата с малкия и имахме почти същите премеждия. Бяхме загасили лампите (подготвени за дъъълъг сън 😂🤦🏽‍♀️) малкия разбира се след час се буди с адски рев, хвърчът шишета, разбира се няма време да се сгрее млякото на ботъл уормъра, започвам да го храня, той почва да се дави 😂 изпадаме в паника и незнаем какво да правиме, мъжа ми зяе на мен-аз на него 🤦🏽‍♀️ но.... минава и този период както вече сте се убедили! Продължавайте в същия дух да сте мега яки мама и тати! Поздрави от мен 😘❤️

 40. Diana Dimitrova

  Diana Dimitrovaпреди 9 дни

  2:32 Теа, къде кърмиш бебчето тук? Страхотни сте, прекрасно семейство! Бъдете здрави и се радвайте на всеки миг заедно!

 41. Андриана Стойкова

  Андриана Стойковапреди 9 дни

  Прекрасни и сладки! 🥰 Трио "Слънчица"! ♥️

 42. Dee eeM

  Dee eeMпреди 9 дни

  Да ви е живо и здраво бебчето, много сте готини и позитивни! По повод неспането на Амая - проверете в интернет има много информация за това, а и книгата на Frans X. Plooij the Wonder weeks се обяснява, че развитието на бебчетата не става постепенно, а с така наречените скокове в развитието, така когато има скок в развитието бебчетата не спят добре и са необичайно неспокойни, на мен лично страшно много ме успокояваше, когато погледнех седмица 5 е нормално, 8, 12 и т.н. (има ги в интернет “your baby‘s 10 great fussy phases“). Всичко добро и за напред и поздрави, Дарина

 43. Aneliya Tsarevska

  Aneliya Tsarevskaпреди 9 дни

  Прекрасни млади позитивни родители. Пример за подражание и възхищение. :)

 44. Светлана Георигиева

  Светлана Георигиевапреди 9 дни

  Сега ви гледах по Нова. Имаше един кадър на бебето в стол за кола. С най-добри чувства ви съветвам да се информирате как се поставят колани правилно и безопасно. Успех.

 45. Славянка Славчова

  Славянка Славчовапреди 9 дни

  Страхотни сте! Толкова сте сладки, направо не мога да спра да ви гледам. Евала правя за това, че Наум помага на Тея да си почива, защото те първа ще започва по тежката част с недоспиването и 😘😘😘 Няма да ви е лесно, но като се подкрепяте и си помагате всичко ще е наред. 🤗 Нямам търпение за следващия влог...

 46. Виктория Станкова

  Виктория Станковапреди 9 дни

  За коликите изключително много помага Eapumisan comfort и Infacol . И двете ми деца съм ги давала и наистина помагат.

 47. Denislava Videva

  Denislava Videvaпреди 9 дни

  Има едни шишета които се натискат отпред и тогава се пуска млякото или друго

 48. Аделия Данова

  Аделия Дановапреди 9 дни

  Здравейте, аз също бих искала да видя видео,в което Теа разказва по подробно за самото секцио и възстановяването след него,защото на мен ми предстой раждане и още се чудя какво да избера.😊😊😊

 49. Diliyana Petrova

  Diliyana Petrovaпреди 9 дни

  Здравейте! Рецептата срещу колики е - търпение! Моето дете страда все още с тях, а е на 2м и половина. Саб Симплекс, Еспумизан Л, Лефакс, Инфакол са с една и съша активна съставка - Семетикон.При моето дете категорично не подейства.Био Гая е пробиотик, но той директно го изплюваше и наставаше рев.Пробвах и колан с черешови костилки, и освен, че не действаше, то веднъж му се зачерви кожата на коремчето от него.В момента му давам капки Colief, чието съдържание е на Lactase Enzyme, който неутрализира киселиността на млякото/кърмата и облекчава излизащите газове.Не знам дали,защото моят юнак ги израства или е от капките, но действат.За кърменето бих посъветвала да намерите в Гугъл блогът на Христина Янева-Хедра - серцифициран консултант по кърмене.Има страхотна и полезна информация за нови родители като нас.Аз също съм прясна в това начинание, но бих дала съвет на Теа - събуждай Амая, за да я храниш и не я оставай да спи по 4-5часа.Това е голяма пауза и по този начин можеш да намалиш лактацията си, тъй като женското тяло произвежда толкова кърма, колкото бебето пожелае, т.е. в един момент може да не е достатъчна нуждите на Амая.Тя е мъничка, за да прави толкова голяма пауза между храненията.А ако ти е жал да я събудиш - взимай помпата, за да симулираш сученето на бебето, както и да облекчиш себе си. :) (П.С. Живея в Англия и тук моето ДжиПи ми каза следното за коликите: Колкото повече пораства детето, толкова по-леки стават и коликите, защото не само то расте, а и органите му, а функциите им се подобряват с времето.Каза, че реално лек за тях няма - да използвам слинг, гушкане, по-често на гърда(за успокоение) и търпение.)

 50. Mari Nakova

  Mari Nakovaпреди 9 дни

  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️💚🙂💚

 51. Arlen Arlen

  Arlen Arlenпреди 9 дни

  Де да беше и моя мъж такъв грижовен.и аз имам новородено на месец и половина но той не ми помага по никакъв начин на всичкото отгоре иска и да му готвя и какво ли не още...

 52. Кристина Трифонова

  Кристина Трифоновапреди 9 дни

  Супер сте много късмет и усмивки и здраве на малката принцеса. Какви памперси ползвате?

 53. Polina Staneva

  Polina Stanevaпреди 9 дни

  И аз бях постоянно жадна докато кърмех. Мога да ви посъветвам да не къпете бебето всяка вечер. То не е мръсно, а и не е и полезно. Най добре е 3-4 пъти в седмицата. Коликите ще преминат като мине 5кг.

 54. Kristina Serafimova

  Kristina Serafimovaпреди 9 дни

  Здравейте, да ви е живо и здраво бебчето

 55. Viktoria Tsvetanova

  Viktoria Tsvetanovaпреди 9 дни

  Здравейте мило семейство ! Бъдете живи и здрави , нека Бог ви закриля и пази от зли очи :) Обичайте се с всеки изминал ден , все повече и повече , имам едно въпросче нормално или секцио роди ?

 56. Светослава Иванова

  Светослава Ивановапреди 10 дни

  Леле много добре си направила според мен,че не си дала шише. Аз като родих не исках да давам шише понеже съм чувала,че свикват и после не искат да сучат. Да,но бях неподготвена,зърната ми много се разраниха. Кърмих го и плачех и си хапех ръката от болка. Почна и кръв да тече от зърната ,при което си казах"ще му давам от шише докато зарастнат". От тогава не иска да суче от мен, ритане ,бутане, аз плаках,но....това е положението. Доста време ми отнема постоянно да се избеждам,после да го храня,но не го лиших поне от кърма. Така,че кърми си бебка и се наслаждавай на тези мигове.

 57. Hackercheto 93

  Hackercheto 93преди 10 дни

  В последните видеа тоя пич викаше " Ние няма само да снимаме малката като на някой други хора" и в следващия клип снимате малакта в почти всеки кадър това което правите вече е правено именно от тези хора който уж не копирате тъй че голяма дума не казвай ;) от тук на татак съм сигурен че ще снимате и само малката от типа първите крачки първите думи :D банална работа

 58. Naum & Tea / Наум и Теа

  Naum & Tea / Наум и Теапреди 10 дни

  Ма ни гледаш:)

 59. Slavka Dimitrova

  Slavka Dimitrovaпреди 10 дни

  Страхотни сте семейство! Хубаво е да показвате, че отговорността по отглеждането и обгрижването на бебече трябва да е споделена. Имам две деца, които не бяха с особено тежки колики, това което помагаше при нас е гушкане, гушкане и пак гушкане. Давате ли пробиотик? Ако е БиоГа**, имайте предвид, че запича, и в повечето случай вместо да помага става точно обратното. Казвам го от личен опит, и от споделен такъв от доста мои приятелки. Потърсете информация, за така наречения четвърти триместър. Понеже прочетох коментари да не носите Амая, тъй като щяла да свикне на ръце. Това е пълна заблуда. Първите три месеца бебенцето има огромна нужда от близост. Едното ми дете се успокояваше като го слагах по коремче да легне върху мен, и да чува шума от сърцето ми, а другото обичаше да го гушкам и да се разхождаме из вкъщи. Справяте се чудесно, продъшжавайте все така. ☺️

 60. М. Ст.

  М. Ст.преди 10 дни

  Здравейте Наум, Теа и Амая :) Следя вашия канал почти от самото начало, но за първи път решавам да се включа с коментар. Вие сте големи вдъхновители и хора с големи сърца, които споделят и раздават "безплатно" натрупания си житейски опит! Продължавайте със същия пламък в очите да правите всичко това! Успешна, ползотворна и изпълнена с вълнуващи моменти година ви желая!

 61. Вероника Стоянова

  Вероника Стояновапреди 10 дни

  Аз също имам малко детенце, изключително ми е приятно да ви гледам и да се наслаждавам на всичко,което правите. Видеата,които качвате са изключително добре изпипани и направени. Поздравления !