Грешки и правилна техника на лицевите опори

Прекрасни, правите ли по 50 лицеви опори всеки ден? Това е упражнение, което носи невероятно удовлетворение като му станете майсторки :) Носи и страхотни ползи, защото оформя ръцете по феноменален начин. Винаги съм си харесвала ръцете много, а не тренирам ръце изолирано. Просто правя лицеви опори и гребане, това е!
Ако искаш да се научиш да правиш лицеви опори, а след това да стигнеш до 50 на ден, в програмата ми PUSH има специална методология за това. Ако следваш програмата, в края можеш да правиш първо лицеви опори от колене, а после и истински.
Може да вземеш програмата PUSH от тук: shop.fitnesinstruktor.com/produkt/push/
Подходяща е за хора, които никога не са тренирали, за напреднали и супер напреднали. Има отделни видеа за начинаещи и отделни за напреднали и супер напреднали. Леко и меко, с памук се учим да правим лицеви опори, повишава се силата и издръжливостта, а това е което дава най-голяма отражение върху начина, по който изглеждаш.
Знаеш ли, че ако на ден правиш 5 пъти по 10 лицеви опори, ще си направила страхотна тренировка? При това може да ги разпределиш през час-два, а не поредни 5 серии. Когато нямам възможност да тренирам, поради битови причини :), тренирам разпокъсано през деня. Тук 50 клека, там 20 лицеви опори, и в края на деня се получава тренировка със завиден обем, нещо такова:
200 клека
50 лицеви опори
100 напада
50 гребане за всяка страна
И знам, че съм направила нещо добро за себе си! Чувствам се супер, а реално не съм отделила 20-30 минути за тренировка. Сместила съм упражненията между другото. На всички майки да кажа, че това е супер начин за поддържане на форма, че даже и подобряване на форма, ако увеличаваш обема с времето :)
Прекрасни, искам да знам видеото за лицевите опори полезно ли ви е?
Коя грешка правиш?
За кое упражнение да снимам следващото обяснително видео?
Учителката ;)
Руми

Коментари

 1. Desi V.

  Desi V.преди година

  Полезни неща, които трябва да знаем! Мерси, Руми! 🙂

 2. Desi V.

  Desi V.преди година

  Да! 🙂

 3. Rumi Ilieva

  Rumi Ilievaпреди година

  И без травми :) Защото ще тренираме цял живот :)

 4. Petya Hristova

  Petya Hristovaпреди година

  Благодаря, Прекрасна Руми! 😍

 5. Fitnesinstruktor

  Fitnesinstruktorпреди година

  Прекрасен ден :)