Историята на един бивш мюсюлманин и настоящ свещеник в "Ничия земя" (20.01.2018)

Абонирай се за профила на "Ничия земя":
bggo.info/tv-eiI4uNMw3IDHB4tcuBvVnA
Посети официалния сайт: novatv.bg/shows/view/229/%D0%9D%D0%B8%D1%87%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%8F/
Гледай "Ничия земя" в ефира на Nova: novatv.bg/live/
Гледайте епизодите на "Ничия земя": play.novatv.bg/programi/nichiya-zemya
Още интересни и ексклузивни клипове може да гледате и в: vbox7.com/user:novinitenanova
Обикновените истории по необикновен начин представя предаването на Нова и продуцентска къща „Телеман” „Ничия земя”. Това не е стандартно предаване, а разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си, защото институциите отдавна са им обърнали гръб.

Коментари

 1. Vagabond John

  Vagabond Johnпреди 16 дни

  Този човек е по Българин и Човек от нас! Турските хора в БГ са по родолюбци от нас!

 2. DI NO

  DI NOпреди 23 дни

  НЯМА ЛОША РЕЛИГИЯ ✝️☪️ БОГ Е ВЕЛИК

 3. Comali Kartal

  Comali Kartalпреди 5 месеца

  Ham olsun horata iii cinovete se napllnem ada iiiistinsjata religya ee islam Alah ee edin nego nikoi nego vidya toi nito spi nito mu se prespiva nito eee roden nito eee rodil nyama jena nyama deca Alah eee velik Isus ee prorok nee sin nee bok pratenik kakto iiii drugite prororci ot Alah druk gospot nyama iii Muhamet salalahu aleihi veselem eee negovya pratenik i prorok iiii istinskata kniga eee Svestenya Koran pratena ot Alahh zada opltva horata .

 4. Art Box

  Art Boxпреди 10 месеца

  Няма никакво значение колко минуса ще сложите - всеки минус допринася за популяризирането на предаването и на влияе на личния избор на свещеника. Ерхан не е имал избора да се роди в мюсюлманско семейство, но о. Емануил е направил своя избор - по благодат и промисъл, даруван му от Господ и е намерил своето място в живота. За всички онези, които го наричат "отстъпник" остава избора да се замислят, дали случайно не са в грешка и възможността да направят правилният избор.

 5. Anelia Dimitrova

  Anelia Dimitrovaпреди 11 месеца

  От толкова много журналисти така ли не можете да изберете някой с по-добра дикция. Или да се научи да говори, имате специалисти, които могат да я научат.

 6. Sh. Osmanov

  Sh. Osmanovпреди година

  Резил

 7. Faith

  Faithпреди година

  Гледам жените в църквата които дават.Видях жена с къса коса без забрадка и жена с дълга коса със забрадка.Изобщо не са запознати хората как се влиза в църква

 8. Werty Tyui

  Werty Tyuiпреди 10 месеца

  ами в църква се влиза с краката напред , и със и без забрадка

 9. Cvetimir Donkin

  Cvetimir Donkinпреди година

  Важна е вярата не религията. Християнството е наложено със насилие и кръв почернило е хиляди хора. Църквата е съградена върху трупове. Християните се сещат че са християни само на велик ден и коледа през останалото време са хора пръскащи злоба които не се сещат да обърнат другата буза когато им ударят шамар. Религията разделя хората и сее омраза. Истината е в индивидуалното схващане за Бог и осезаемостта на съзнанието за Бог такъв какъвто човек го възприема според нивото на което живее. Преди 3000 години когато не е имало християнство хората как са възприемали Бог? Глупаци. Или не е имало вяра в Създателя?Всеки е усещал Бог чрез тялото си и ума си а не чрез Библия, Коран и т.н. Законът е написан във самия Живот и Любовта която го създава. Ако Бог е Любов както пише в Библията, защо убива "неверниците" къде му е любовта в това момент.. Глупаци който схващат истината за Създателя написана на книга от човеци. Дори и мъдреци да са писали тези книги те са минали през ръцете на много много лоши хора които нямат интерес от това хората да живеят в единство и мир. Защото стадото макар и стадо е силно когато е заедно..... Но има вълци които винаги ще сеят разделение между хората. Всеки който е допуснал злоба и омраза в сърцето си към хората и животните и всичко що мърда е мнооооооооооого далеч от Бог. Майната им на всички религии. Моята религия е тази в която има Любов и разбиране и нищо друо. Не ми трябват свещеници нито имами нито джамия, църква или олтар. Тялото ми е храм, умът е моя свещеник а сърцето ми е олтара в който пребивава безсмъртната ми душа която никой никога не може да пороби нито със страх нито с насилие нито с религия която сее омраза и насилие сред мойте себеподобни.

 10. К. Иванова

  К. Ивановапреди година

  За мен правата вяра е само и единствено християнството.Ислямът е измислена вяра, пълна заблуда е тоя ислям.Направо му се възхищавам на този човек.Спасил се е от мюсюлманската простотия.

 11. rambo

  ramboпреди година

  Мюсюлманите в България са ислямизирани по принуда, техните прадеди са били православни християни и е добре че днес много от тях се връщат към корените си. Ислямът е религия на камиларите от Арабския полуостров, смесица от бедуинско езичество с християнство и юдаизъм, той нема почва в Европа. Всички персонажи от исляма са взети от християнските и еврейските книги, нема нищо оригинално там. От друга страна, християните са станали такива не насила, а напротив - с гонения от езичниците. Първите християни са се крили и тайно са приемали християнската вяра, защото е била забранена. Християните и днес са преследвани в повечето мюсюлмански страни и са подложени на мъчения. В крайна сметка Бог е един, както и да го наричат, но в исторически план на Балканите и в Анадола православното християнство е автентичната религия на нашите деди.

 12. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 4 месеца

  @Nikolina Dimitrova Всъщност най-вероятно по онова време е било стратегия от монарсите на Княжество България и после е прерастнало във твърда и дълбока вяра

 13. Nikolina Dimitrova

  Nikolina Dimitrovaпреди 9 месеца

  ​@K Miroslavova Тази интерпретация е повече от смешна. Говорим за Св. княз Борис I Михаил! ...не просто за княз Борис! Стратегия и християнство са несъвместими- все едно да си правиш сметка без кръчмаря. Ние сме християни от векове. Коя друга '"стратегия" , минала през робство, жупел и пепел, трае толкова? Няма участие на ума, когато говорим за вяра! Св. княз Борис I Михаил е направил целенасочен избор, воден от Бога. Толкова е смешно и горделиво да възлагаш такъв подвиг на плоския човешки мозък и уменията му да прави стратегии, траещи векове! Недей, сериозно...Не сме толкова големи.

 14. K Miroslavova

  K Miroslavovaпреди година

  "Княз Борис е направил целенасочен избор при издигането на християнството в държавна религия и идеология с оглед по-нататъшната монархизация на държавната власт и стратегическото положение на България около средата на IX в." Та като си говорим, кой как е получил вярата си се оказва,че ти си християнин, поради "стратегически" причини а.к.а да сме добре със силните... така че не виждам особена разлика...

 15. Zlatity Trankova

  Zlatity Trankovaпреди година

  С това момче израснахме заедно на една улица,с неговото семейство,двама братя и една сестра.Винаги весел,забавен,добър.Никого не нагрубяваше,всички уважаваше,достоен мюсюлманин(бивш),истински духовник БЪЛГАРИН сега.На шега му казвах „Иванчо”,той го приемаше с усмивка.Познавам и жена му-прекрасно момиче,толкова много изстрадало за рожбичка.Сега имат чудесен син и ИМ ЖЕЛАЯ ЦЯЛОТО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА! :)

 16. Radoslav Hartarski

  Radoslav Hartarskiпреди година

  Всеки човек намира собствения път към вярата. Тук турците и мюсюлманите само обиждат и наричат с лоши думи този човек избрал да стане християни. Ей хора това е личен избор, ако предаването беше за някои станал мюсюлманин всички щяхте в хор да викате аферим- машалах. Живеем в свободно време и всеки има право да бъде такъв какъвто иска, било то будист, християни, мюсюлманин. Вместо да критикувате и обиждате приемайте избора на другите. Уважаеми мюсюлмани, преди да говорите и обиждате мислете !!!

 17. Vesselin Damianov

  Vesselin Damianovпреди 2 години

  Слава на Аллах и неговия пророк Мохамед!

 18. GEORGI ILIEV

  GEORGI ILIEVпреди месец

  Тос пак и той Веселин Дамянов преди да станеш мисюлманин твоята баба и твоя дядо са били християни с насила сменена вяра от османската зган

 19. Deniz Ibryamov

  Deniz Ibryamovпреди 2 месеца

  Kalu INNA LILLAHI VE INNA ILEYHI RACIUUN.ELHAMDULILLAH.

 20. Art Box

  Art Boxпреди 10 месеца

  Слава Богу за всичко!

 21. Marauder Мародер

  Marauder Мародерпреди 2 години

  Голям Българин Човек достоен за уважение респект!

 22. Vesselin Damianov

  Vesselin Damianovпреди 2 години

  Вашият пророк Иса какво стори, когато видя как търговците-лихвари, сутеньори и грешници (днес ги наричат либерали) са овладели Божия храм? Цитирам почти дословно Евангелието: " И сътвори камшик от върви, и разтури тържището на търговците, а тях самите наби и изгони от Храма!" Къде видяхте смирение и опрощение на слугите на покварата и греха? Пророк Иса върши това в името на Всевишния, който е наречен бог от християните, а от мохамеданите- Аллах, тоест...БОГ. Християнството е ранна форма на исляма, която с течение на времето се откъсва и отчуждава от Бога, а с появата на католицизма и впоследствие- и протестантската ерес, обявява война на божиите закони, обявявайки творението на Всевишния, но смъртно, жалко и нищожно пред Неговия Лик,- човешкото същество- за Бог. Бог е мъртъв, да се възкачим на неговия трон-кряскат днешните безумци-космополити и изроди, престъпници без майки и бащи, без род и родина, намерили бандитско убежище в Америка. И обявяват исляма за смъртен враг. А Ислямът е последният воин на Всевишния, ислямът не върши друго, освен да възроди духа на ранното християнство, да накара вярата в единния, незрим и всемилостив Бог-Аллах, да заблести в истинската си слава и величие, като възвърне чистотата, простотата и смиреността на човешкия червей пред нозете на Аллах, и премахне уродствата и изопаченията на късното християнство за "богочовека" Иса и църквата като негова невяста (що за извращение на религията е това?). Но от цялата тази кръстоносна и богоненавистна армия на Шейтан най-омразни са лицемерните християни и протестантската измет, която стига дотам, щото обявява човека за способен да върши чудеса, да предсказва деня на Страшния съд, и да създава нови и нови, безчет псевдохристиянски църкви както копирната машина вади нови и нови ксеро-копия.

 23. Art Box

  Art Boxпреди 10 месеца

  Сбъркан си отвсякъде. И фантазиите ти са сбъркани. И религиозния ти фанатизъм също. Ислямът се е появил в началото на 7-ми век от Хр. от човек, наречен Мохамед, т.е. 6 шест века след Христос. А Христос е Син Божи - втората ипостас на Бога и БОГОЧОВЕК. Освен това тълкуваш лукаво словото Божие и богохулстваш. В християнството човекът е ОБРАЗ БОЖИ, а не "човешкия червей пред нозете на Аллах". Дотолкова си сбъркан, че сам си противоречиш. "...ислямът не върши друго, освен да възроди духа на ранното християнство..." като реже християнски глави и налага исляма с огън и меч, ли? И понеже четеш криво, да те поправя: "5. Като видя вярата им, Иисус каза на разслабения: чедо, прощават ти се греховете. 6. Там седяха някои от книжниците и размишляваха в сърцата си: 7. какво тъй богохулствува Тоя? Кой може да прощава грехове, освен един Бог? 8. Иисус, веднага като узна с духа Си, че размишляват тъй в себе си, рече им: що размишлявате това в сърцата си? 9. Кое е по-лесно да кажа на разслабения: прощават ти се греховете ли, или да кажа: стани, вземи си одъра и ходи? 10. Но за да знаете, че Син Човеческий има власт на земята да прощава грехове (казва на разслабения): 11. тебе казвам: стани, вземи си одъра и върви у дома си. 12. Той веднага стана и, като взе одъра си, излезе пред всички, тъй че всички се чудеха и славеха Бога, като казваха: никога такова нещо не сме виждали." Кога и къде Мохамед прости на някого, включително на християните, които го спасиха?

 24. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  Защо ли сте толкова заблуден? Ами прочетете поне веднъж Корана и го изследвайте, па тогава говорете! А що се отнася до въпроса за християнството, трябва да Ви кажа, че въобще си нямате представа от него - гледали сте го през плет и сте си въобразили, че знаете нещо. И след като се вижда с просто око, че не познавате Християнството, то по-добре не се произнасяйте по негов адрес, за да не се излагате и да Ви се смеят хората! По-добре ще направите да си намерите една Библия и да я изучавате с любознателност. Ако нямате време и търпение да четете, то отидете в някоя евангелска църква да слушате Божието Слово! Там, сигурен съм, ще научите как стоят нещата с ИСТИНАТА. Това са моите скромни съвети и пожелания, които могат да Ви помогнат. А сега Ви предлагам две гледни точки на изпечени мюсюлмани с тези видео-материали. Изгледайте ги, няма да Ви ощетят, а ще Ви обогатят. bggo.info/video/maOn1KqiqabRi5Y.html bggo.info/video/gYp8rn-vpdmpftE.html

 25. genadiy mitev

  genadiy mitevпреди 2 години

  Възхитен съм от този мъж търсещ Бог ! Радвам се , че съм имал възможност да общувам с него !

 26. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Поздравления за човека! Ето един турчин, който е осъзнал измамността на исляма. За разлика от много други, които фанатично се придържат към въдицата на сатаната и не желаят да разберат ИСТИНАТА. Чест му прави, че е успял да се пребори с предразсъдъците и предубежденията насадени, както в ума и съзнанието му, така и в обкръжението му. Дано и други да последват неговия пример! Не искам да кажа да стават свещеници като него, а просто да слязат от влака на исляма, който ги води към погибел! Нека като него да се обърнат към Спасителя Исус Христос, който проля кръвта си и за тях! Велик е Господ и твърде достохвален! Слава на Бога!

 27. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  Нямам представа за името Ви (не сте си го отразили) и по тая причина не зная как да се обърна към Вас. Но независимо от това Ви пиша. Надявам се, няма да ми се обидите, ако изразя несъгласие по повод написаното. Не само относно твърденията за "нечистоплътните мургави терористи, които се самовзривяват, ревейки "Аллах-у-Акбар".", но и за мисълта Ви, "че ислямът е красота, хармония със света, уважение и самоуважение". Няма да споря с Вас, защото наблюдавам отдавна, колко е трудно да се възприеме нещо, което е различно от онова, което сте научили досега, мюсюлманите. Да не кажа, че не виждам и резултат от досегашните си напъни да отворя очите на някого. Нямам желание и намерение да Ви занимавам с дребни и маловажни неща. Иска ми се, обаче, да Ви обърна внимание на нещо съществено. Библейското откровение е пълно, завършено, съвършено и достатъчно, за да осъществи Бог плана си за спасение на човека. Ново допълнително откровение на библейския Бог няма, а и сам Бог не е обещал да даде друго откровение освен това в Библията. Ето защо Коранът не е продължение на Библията, а съвсем различна, отделна и независима от Божието Слово книга. Самият Господ Исус предупреждава хората да бъдат внимателни към новопоявили се откровения: "Защото ще се появят лъжепророци..." (Матей 24:24). Лъжеучения се появяват още по време на апостолите: "Има някои, които искат да изопачат благовестието Христово. Но, ако дори ние, или ангел от небето ви благовестеше нещо по-друго от това що ние ви благовестихме, да бъде проклет." (Послание на ап. Павел към Галатяните 1:6-8). А това значи, че върху всеки, който учи нещо различно от това, което Бог е открил в Библията, лежи проклетия. Независимо дали е било дадено от ангел Гавраил.- @just a preschool teacher

 28. just a preschool teacher

  just a preschool teacherпреди година

  Костадин Петков Господин Петков, аз уважавам Вашето мнение и не Ви упреквам, затова че мислите, че ние - мюсюлманите - сме невежи, агресивни, кръвожадни и прочие. Всички тези мисли са породени от нечистоплътните мургави терористи, които се самовзривяват, ревейки "Аллах-у-Акбар". Но трябва да знаете, че тези терористи са секта, използващи исляма като параван. Те се водят от техни си правила и закони и първото им правило е "Убий, за да отидеш в Рая." Не искам дори да си помисля какви извратени неща правят, а уж са светци. Та, мисълта ми беше, че ислямът е красота, хармония със света, уважение и самоуважение. Искам да подчертая, че *нашата религия забранява физическото насилие дори над растение, а камо ли над животно, човек, собственото ти дете или жена!*

 29. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Vesselin Damianov - Ако не се покаете, сте загубени! Вие сте невъзможни! Няма какво повече да ви кажа. Казах каквото имам. Съжалявам ви! bggo.info/video/gYp8rn-vpdmpftE.html

 30. Vesselin Damianov

  Vesselin Damianovпреди 2 години

  На какъв език ми говориш, дебил? Кой те е излъгал, че владееш българския език? И кой те е упълномощавал да спасяваш когото и да било? Спасението е висока летва, а за теб си е направо невъзможна мисия. И с омраза към исляма ли искаш да спасяваш? Тези клишета, дето ги фъфлиш докато сърбаш поредната порция телевизионна помия и фалшива християнска пропаганда, са толкова дълбоко забити в бедния ти мозък, че са успяли да деформират езиковия ти изказ в някакъв изроден "новговор", повече от сигурен съм, че не си чел дори Оруел, и нямаш хабер що е "новговор".

 31. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Vesselin Damianov - Когато на някой акъла му не работи, той се гневи по адрес на другите, отпращайки им злобни квалификации, които по-скоро характеризират него самия. Съжалявам, че сте невнятен и с объркана ценностна система. Да казвате на някого, който единствено е загрижен за вашето бъдеще във вечността, че е формен дебил, не само, че е смущаващо предвид умственото ви късогледство, но е и признак на духовна слепота и говори за липса на какъвто и да е критерий. А да определяте човек, отделил ви внимание и любов, като жалък мизантроп, сигурно отива към психопатия. Въпреки това, ще ви кажа, че не ви се сърдя. Наистина ставате нахален да смятате себе си за възпитан (на възпитания никога не му омръзва да е възпитан, това си е неговата природа; омръзва на онзи, който се преструва на възпитан и се измъчва, че трябва да играе тази роля, която е несвойствена за него.) Т.е. вие по природа никога не сте били възпитан, но ако във вашите очи това ви носи някакво самочувствие, не възразявам да продължавате да живеете с тази заблуда. Сигурно ви е приятно да живеете в измама! Е, аз поне се опитах да ви изведа от нея. Не знам защо съм си мислел, че човек не може да е чак толкова сляп, та да не е в състояние да види и оцени бисерите, които му поднасят. Съжалявам, че ви надцених. Моят Бог ме е научил да имам другите по-горни от себе си, да ги обичам и уважавам. Разбира се Той ме е предупреждавал: "Не давайте свето нещо на кучетата, нито хвърляйте бисерите си пред свинете, да не би да ги стъпчат с краката си и се обърнат да ви разкъсат." (Матей 7:6). Простете, че нищо от това, което ви пиша не достига до ума ви! Вече ви казах - проблемът си е ваш! Не се сърдете, но аз все пак си оставам с най-добри чувства и вярвам, че нещо ще се промени. Защото съм оптимистичен филантроп.

 32. ioan ioan

  ioan ioanпреди 2 години

  sigortalı bir kişi

 33. A. G.

  A. G.преди 2 години

  Тая журналиста, нещо мързи ли я да говори много фъфли, в цикъл с болки ли е. Да вземе да се научи да говори по-ясно и да излушва другата страна.

 34. Deyan Ganev

  Deyan Ganevпреди 2 години

  Слава на Бог!Бог Е Жив и спасява!ХалелуЯ!Амин!

 35. gеri docheva

  gеri dochevaпреди 2 години

  Мрънкалницата още не са я сменили

 36. Valentin Kamenov

  Valentin Kamenovпреди 2 години

  osven vqra se vijda 4e e umen

 37. stefan penev

  stefan penevпреди 2 години

  Елементарно,простичко, мъдро-Божествено.

 38. Enis Dervishev

  Enis Dervishevпреди 2 години

  109. Ал-Кафирун 1 Кажи [о, Мухаммед]: “О, неверници, 2 аз не служа на това, на което вие служите, 3 и вие не служите на това, на което аз служа. 4 И аз не ще служа на това, на което вие сте служели, 5 и вие не ще служите на това, на което аз служа. 6 Вие си имате своята религия и аз имам своята религия.”

 39. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 4 месеца

  Вярно

 40. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Enis Dervishev- Благодаря за добрите думи и благопожелания. За мен беше чест, че имах такъв събеседник като Вас. Желая на Вас и дома Ви спасение в името на Господа Исуса Христа. Дано да съм Ви бил полезен. Бог да Ви благослови! Намирам, че се разделяме като добри приятели. Бъдете с Господа!

 41. Enis Dervishev

  Enis Dervishevпреди 2 години

  Костадин Петков вие си знаете всеки има правото да избира дали истина или лъжа като му Доде време ще разберем поздрави и наѝ добри пожелания вие вашият си път аз моя но пред Аллах като ви попита ти не знаеше ли еди си кои нали ти каза помолете какъв отговор ще му дадете на него и мн ви моля отговора си го запазете за него няма нужда да ми отговорите на мен това е между Аллах или както вие го наричате Бог и между вас всичко приятно чао

 42. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Enis Dervishev - Вижте, благодаря за желанието Ви да ме запознаете с човека Исус. Оценявам искрените Ви напъни да ми доказвате нещо, което ме изпъва с радост, заради детинската Ви наивност и чистосърдечие, че може да ми бъдете от полза. Не, драги ми господине! Успокойте се! Не Вие на мен, а аз мога да Ви бъда от полза. Защото това, което вие мюсюлманите съвсем съзнателно отхвърляте (но за него не вие сте виновни, а ОНЗИ, който иска да скрие ИСТИНАТА) е именно синът на Бога. Защото Исус винаги е бил Бог. Чрез Него всичко е станало в този свят! Той е сътворил цялото мироздание. А като човек идва на този свят преди 2000 години за да спаси погиналото човечество. Той умря, проливайки кръвта си на Голгота, но възкръсна и е жив. Сега седи отдясно на Отца и ходатайства за нас ден и нощ като първосвещеник, защитавайки ни от клеветите на дявола. Но ще се завърне в славата си вече не като спасител, а като съдия. И така ще отсее хората, както овчар отсява стадото си - козите на една страна, а овцете на друга. Които са повярвали в Него, ще бъдат спасени, а които са отхвърлили спасителната Му мисия, когато е бил на земята, ще бъдат хвърлени в огненото езеро. Знам, че ще ви е трудно да ме разберете, но, ако наистина имате желание да научите ИСТИНАТА (КОЯТО САТАНАТА КРИЕ ОТ ВАС), то направете като Уалид Шоебад (един върл мюсюлманин възпитаван от най-ранна детска възраст в Ислям), купете си една Библия и започнете да я четете. Не бойте се - няма да ви ухапи, нито да ви изяде. Зараль няма да имате, а само файда! Бог да е с вас!

 43. Enis Dervishev

  Enis Dervishevпреди 2 години

  Костадин Петков аз ви запознавам със човека които наричате бози син Аллах или Бог както го наричате вие е един и тои няма нужда от наследници като мен и като теб заради простата причина че тои е жив тои е единствен няма втори като него а Хесус е един човек от кожа и кости които един ден ще почине като теб и мен и също ще даде сметка като останалите пророци и хора като мен и теб

 44. Drago BG

  Drago BGпреди 2 години

  Слава Тебе Боже! Отче Емануиле, бъдете жив и здрав и Господ много да ви помага! Много вдъхновяваща история. За въпросите на журналистката и за начина им на задаване, ще си спестя коментара... Но си мисля само, че ако такива предавания, които са на християнска тематика се правеха от вярващи и въцърковени хора, то плодът на техния труд би бил много по-богат.

 45. Vildan Hacioğlu

  Vildan Hacioğluпреди 2 години

  Tozi turtsite sa go izritali po niakakvi prichini,i stava prodajnik. Ne e vajno koya religia izpoviadvash vajno e nIstina da viarvash.....A chovek koyto vednij e pridal Boğa si....drug Bog bi li go priel....Tozi ne e bil Müslümanın niama da stane i viarvasht Hristiyanin....tozi e sluga na diavola nishto po veche...Ada go chaka vo veki vekov

 46. Bulevard Service

  Bulevard Serviceпреди година

  еее,ти как го осъди човека...може пък Алах не му е допадал и е решил да опита и е харесал християнската вяра..даже според мен,човек,който не е опитал от едното и от другото не може да каже кое е по-добро...аз като съм покръстен веднага след раждането да не би да съм го искал и да съм знаел какво се случва...същото е и при вас...не мисля,че е правилно....не,че отричам вярата си,напротив,и все пак не мисля,че е правилния начин

 47. Pashata

  Pashataпреди 2 години

  Vildan Hacioğlu не си ти този, който решава Бог кой ще приеме и кой не!

 48. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Vildan Hacioğlu - Интересно мислене имате. Човекът правилно е избрал да служи на Господа, а Вие искате да го върнете обратно в заблудата, от която едвам се е отървал. Нима не разбрахте, че този турчин е проявил мъдрост и е избрал вечния живот с Исус Христос, а е задгърбил дявола, на когото всички мюсюлмани са подвластни и които сляпо му се покоряват. Много мюсюлмани вече осъзнават ИСТИНАТА и открито заявяват, че Аллах е най-големият измамник, зад който се крие сам сатаната. bggo.info/video/anuuyJykbtCUbrc.html

 49. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Защо да съм за жаление? Има ли нещо по-важно от това къде ще прекараш вечността? Защото още тук на земята човек избира с кого ще бъде след смъртта. Исус иска всички да дойдат на покаяние за да се спасят. Аллах иска смъртта на човешките души. Зад него се крие най-големия измамник на всички векове. Той е баща на лъжата. "Кой е лъжец, освен оня, който отрича, че Исус е Христос? той е антихрист, който се отрича от Отца и от Сина. Никой, който се отрича от Сина, няма нито Отца; а който изповядва Сина, има и Отца."(1 Йоан 2:22-23)

 50. Bedri Seyfullah

  Bedri Seyfullahпреди 2 години

  Костадин Петков ...za jalenie si be chovek......chakai oshte malko i shte vidish i shte usetish...

 51. Bedri Seyfullah

  Bedri Seyfullahпреди 2 години

  Bir osmanlı torunu olarak nasıl olabilir de kendi yüce ISLAM dinini satmış olabilirsin?ihanet edebilirsin?Bir gün Allahın huzuruna çıkacaksın diye hiç mi düşünmüyorsun?Sana acıyorum,zavallı sahtekâr PAPAZ.

 52. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Както кажеш, бе, човек! Ти избираш. Ако все пак решиш да научиш нещо повече, изгледай клиповете, моля! Оставам с най-добри чувства.

 53. Bedri Seyfullah

  Bedri Seyfullahпреди 2 години

  Костадин Петков nyamam vreme da se zanimavam s hristosa ti be....chovek....na mnogo po vajni zadachi sam.....

 54. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Много фамилиарно отношение. Защо не се държите по-възпитано? Кое Ви пречи? Аз нищо лошо не съм Ви казал. Дори напротив: изразявам загриженост за такива като вас, които не осъзнавате, че отхвърляйки Христос, отхвърляте спасението и вечния живот. Така избирате да прекарате вечността в ада. А в ада никой не отива с вързани очи! Така, че осъзнайте се докато е време! Може да няма за вас утре - днес е спасителен ден "Днес, ако чуете гласа Му, Не закоравявайте сърцата си както в преогорчението".

 55. Bedri Seyfullah

  Bedri Seyfullahпреди 2 години

  Костадин Петков ....kostadine...ya di gledai rabotata.......i ti i tvoq hristos i tvoq sveshtenik.....

 56. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Драги ми Господине, не се разбира какво точно искате да ми кажете. Моля, опитайте се да формулирате по-ясно отговора си! Аз казах, че ако предшествениците Ви са били последователи на дявола и техния край е бил в ада за да му правят там компания, то Вие трябва ли да ги последвате след като знаете ИСТИНАТА. А ИСТИНАТА този турчин я е разбрал, че спасението е единствено чрез Господ Исус Христос. И, ако той предпочита да прекара вечността в рая с Него, това прави ли го предател на дедите му, които са били подмамени от една религиозна заблуда на сатана? Това Ви казах аз. А Вие доколкото разбирам ми казвате, че вместо да ставате "предател" е по-добре дружно да се пържите в ада, отколкото да бъдете спасени и да имате вечен живот в Исуса Христа.

 57. mia ivanova

  mia ivanovaпреди 2 години

  чудесно

 58. Enis Dervishev

  Enis Dervishevпреди 2 години

  Chovek ne stava Musulmanin sano ot ime ili familno ime ili ot narod ot zname chovek e musulmanin ot sirce dusha tozi gospodin ako e bil istinski musulmanin povaqrva mi che nikoga i za nishto na sveta bi smenil vqrata si a tozi epizod na predavaneto e prosto losha propaganda za vqrvashtite y súper reklama za gospodina za da si pilne djobovete podobre siz parite koito daryavat horata i vie pomagate na edin golqm izmamnik

 59. emi y

  emi yпреди година

  Enis Dervishev mnogo si prav

 60. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  От всичко казано до тук разбирам, че въобще не сте изгледали това, което Ви предложих, защото малко или много поне щяхте да се позамислите, а не да продължавате в същия безбожен дух. Разбрах, че сте турчин и трябва да Ви кажа, че съм приятно изненадан от правилния извод, който сте си направили за Корана. Но относно Християнството мога да Ви кажа, че тук сериозно грешите. Християнството не е религия, Господине! Християнството е Божият вик към човечеството за спасение! Вашите твърдения за невъзкресението на нашия Господ са едно доказателство, че нищо не знаете, не само за Христос, но и за ИСТИНАТА. Надявам се тази моя категоричност да не Ви засегне, както и заключението ми, че Вашата религиозност за еволюцията, която в случая е вик на сатаната за заблуда на човечеството, ще Ви запрати на място, което отричате, както и в компанията на някой, чието съществуване категорично отхвърляте. Апропо, прочетете Библията! Тогава можем да разговаряме наистина. (Изгледайте внимателно и клиповете!) От сърце Ви желая да срещнете Господа, а това ще рече, че Ви мисля само и единствено доброто!

 61. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  Вие вярващите в тази опасна религия за еволюцията ми заявявате гневно, че имало тонове доказателства за нея и без всякакъв свян ми изтъквате някакво неоснователно виждане, лишено от логика за някакво 2000 и 1600 години изчакване от страна на Бога. Вие сериозно ли смятате, че еволюцията е наука, и че атеистичното мислене е нормално? Не ние, а Вие се заблуждавате с тази ваша религия щом се доверявате на тези откровени измислици на сатанинските служители, внушаващи Ви, че сте произлезли от маймуна. За Ваше сведение: Исус Христос е Бог и за Него е просто смешно да се говори, че е бил необразован човек. Що се отнася до Мохамед, той наистина е бил едно просто момче, което се е оставило в ръцете на сатана и е бил употребен като негов инструмент за създаването на Исляма. Така, че не е ли по-добре, когато решите да се произнасяте по даден въпрос да имате що годе някакви познания, а не така лековато и наивно да се впущате стремглаво и неподготвен където не Ви е работа? Изгледайте, моля, материалите, които съм Ви предложил! Те могат да Ви осветлят до някъде или поне да запълнят някаква празнина в и без това съмнителните Ви познания за религия и наука!

 62. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  Най-напред, възпитаните хора не говорят на непознати на ТИ. Така, че имайки предвид това, можем да продължим с добрия тон на възпитани, които си говорят на ВИ, независимо, че изповядваме различно виждане, а може би още повече по тази причина. Няма да ми се сърдите, но гордостта с която ми заявявате, че атеистът бил свободен човек, извиква у мен картина на някой, който е глух за направените му предупрежденията, че върви към пропаст. Очевидно не сте изгледали пуснатите от мен материали, щом продължавате да говорите така безбожно. А това дали вярвате или не вярвате си е Ваш проблем. Може да не вярвате, че има земно притегляне, но то си действува закономерно, независимо от това ваше вярване. Аз вярвам на Господа, а не на дявола като Вас. Вие сте му повярвали за съжаление, макар да отричате това. Всаденото мислене, че дяволът не съществува е един от неговите майсторски попадения наред с еволюционната теория. Но той е реален и аз Ви предлагам изповедта на Джон Рамирес, бивш сатанист, от който бихте научили някои неща. bggo.info/video/mWiWp3ehoc7Vb80.html

 63. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  Модерните и цивилизовани хора не мислят с допотопните твърдения на онзи многовековен измамник сатаната, който отрича Бога. За всеки нормален човек, който се е отръскал от заблудителните теории за възникването живота на земята чрез еволюция, е ясно, че наистина нещата не възникват от нищото ей така, а са сътворени от една изключително интелигентна личност. Много са малко тия, които продължават да подкрепят атеизма - всички сериозни учени им се подиграват за скудоумието и изостаналостта. Всеки сериозен и уважаващ себе си човек е разбрал, че еволюцията е много ретроградна и опасна религия, която е въвела много хора в заблуждение. bggo.info/video/qYOos5x5oKuRgrM.html

 64. Bozhidar Tortopov

  Bozhidar Tortopovпреди 2 години

  Много ,много дразнеща водеща ,отвратителна.

 65. Zvezdelina Georgieva

  Zvezdelina Georgievaпреди 2 години

  Дори и някой християнин да беше станал ходжа пак щяхте за плюето подир човека!!! Много сте долни!!!! Важното е, че човека е вярващ няма значение в кой Бог! И както разбрахте и жена му не е била кръстена, и след като и тя се е покръстила им се е родило детенце! Дори и ходжа да беше станал пак щеше да е много искренна история!!!!

 66. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 4 месеца

  Няма никво значение кой но какво вярва и дали вярва, важно е да е пич

 67. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  Да, Г-жо Илиева, така е - Бог е един, но това не е Аллах! Не бъдете мюсюлманка, а бъдете с Господ Исус , "защото под небето няма друго име, на човеци дадено, чрез което трябва да се спасим." ( Деяния 4:12) А това, че има хиляди вярвания, още веднъж идва да покаже, че сатана не спи, а хвърля своето отровно семе, за да отклони хората от ЖИВИЯ и ИСТИНЕН БОГ. @Emine Ilieva

 68. Emine Ilieva

  Emine Ilievaпреди година

  As sam mosulmanka maika Bulgarka bashta turcyin zajelavam za loshia blgarski no bog za men e edin no prosto ima razlichna vara ne samo ima musulmani I hristiqni ima hiladi varvanieq No bog vinagi e bil edin

 69. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  Драга ми госпожо Ардал, и на Вас ще кажа: Когато хората на се познават, възпитаните от тях не си позволяват фамилиарничене, а се обръщат към събеседника с почтителното ВИЕ. Но както и да е - може никой да не Ви е учил на култура... Та да се върнем на въпроса, който повдигнахте. Кажете ми: къде и кого съм обидил? Защо така ме нападате? Нима не виждате, че проявявам изключителна загриженост към вас, мюсюлманите? Ако Вие, примерно, сте сляпа и вървите към пропаст, без да предполагате, че ще паднете, и аз в този момент идвам до Вас с мисълта да Ви отклоня от опасността и Ви кажа: "Спрете! Не отивайте по-нататък, защото ще паднете - пред Вас има пропаст!", Вие как ще ми реагирате? Сигурно ще ми кажете, както сега в този случай: "Ама, моля Ви се - Вие ме обиждате! Аз си вървя по пътя, а Вие искате да ме отклоните от избора ми на посока. Така ме обиждате, както и много други като мен. Ако сте зрящ, няма да ме обиждате, нито другите като мен, които са тръгнали към пропастта. Ние си знаем пътя, а Вие ни обиждате, че си вървим по нашия път и искате да ни отклоните." Така ли ще ми кажете? Защото в този случай това правите. Набеждавате ме, че ви обиждам, а аз просто проявявам загриженост към вас, мюсюлманите. Упреквате ме, че ви обиждам само защото ви казвам, че сте повярвали в измамата на сатана и по този начин сте избрали да вървите дружно с него към ада. Прочетете всичко, което съм писал до тук, за да ми кажете къде съм ви обидил! Но ако откриете, че съм дълбоко загрижен за спасението на душите ви, то тогава ще трябва да ми се извините! В добавка: Изгледайте и видео-материалите, които съм посочил!

 70. Stoyanov Stoyanoffski

  Stoyanov Stoyanoffskiпреди 2 години

  Прекланям се пред смелостта му!

 71. Vasilis McBurn

  Vasilis McBurnпреди 2 години

  Вярата на този човек е вдъхновяваща!

 72. T Trend

  T Trendпреди 2 години

  Прекрасна история. Вярата на този човек е вдъхновяваща!

 73. nurko23yum

  nurko23yumпреди 2 години

  Много тъпа журналистка

 74. Mihail Ganev

  Mihail Ganevпреди 2 години

  Ама наистина много Т.............а!

 75. Deyan Ganev

  Deyan Ganevпреди 2 години

  Не е тъпа журналистката,а невярваща.Разбирането на духовните неща не става чрез ума,а чрез Святия Божи Дух!,

 76. Bedri Seyfullah

  Bedri Seyfullahпреди 2 години

  nurko23yum ya nurko kardes,niye bu yaudi köpeğine cevabini vermiyorsun...bulgarcayi anliyorum ama pek iyi yazamiyorum...de sene bu köpeğe "sonunuz berbat olacak siz kıyamet gününü canlı gøreceksiniz....Allahın gucunu hissedeceksiniz,Allahin cezasini tatacaksiniz lanet yaudi köpekleri...."...

 77. Aviv Ben Yosef

  Aviv Ben Yosefпреди 2 години

  Katya Rizova аре бегай на село да копаеш дворчето си да не умреш от глад .

 78. Aviv Ben Yosef

  Aviv Ben Yosefпреди 2 години

  Katya Rizova селянка си ти кога си свали цървулите кога се облече по ингилизката мода кога ми стана гражданка . Миришеш на тор .

 79. Yordan Stoqnov

  Yordan Stoqnovпреди 2 години

  Глупак!

 80. Saxo Stoyanov

  Saxo Stoyanovпреди 2 години

  Вярващият човек не е глупак!

 81. Surel Karamustafov

  Surel Karamustafovпреди 2 години

  ahmak

 82. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди година

  Съжалявам, но трябва да Ви кажа, че сте далеч от ИСТИНАТА. "В името на Исус,и в името на Алах са се извършвали и продължават да се извършват престъпления срещу човечеството" - казвате Вие. Грешка! Какви престъпления срещу човечеството видяхте, че са извършвани в името на Исус? Не съм срещал по-голяма лъжа от тази. Това дори не е някаква безобидна лъжа, а е направо клевета срещу последователите на Исус - християните. Но че в името на Аллах (ето, виждате ли тук, че става дума за различни божества, а не за един и същи, както казвате Вие, че нямало значение на чий бог служиш...) са се извършвали престъпления срещу човечеството това е вярно. Наистина и сега наблюдаваме как фанатично вярващи в кръвожадния си бог избиват невинни, крещейки по улици и площади името му. @Bulevard Service

 83. Bulevard Service

  Bulevard Serviceпреди година

  новия Бог е Бога на парите..сега се бием за него...деградацията е пълна

 84. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Bmw Fann - Да, наистина, евреите са богоизбрани! Това сам Господ Го подчертава многократно в Своето Слово, Библията. Роби са онези, които са вързани от примките или веригите на сатаната. Такива в случая се явяват мюсюлманите. Те обаче не само, че не го знаят, но на тях това изглежда, че дори им харесва. Защо да им харесва ли? Ами защото не искат да се разделят с дявола, който ги е хванал здраво в клещите си чрез Исляма. Иначе биха му обърнали гръб и биха приели ПЪТЯТ, ИСТИНАТА и ЖИВОТЪТ в лицето на Исус Христос, както впрочем виждаме, че е постъпил този турчин.

 85. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Surel Karamustafov - Този така наречен неграмотен овчар (защото не е бил нито неграмотен, нито овчар) не е измислил нищо. То тези неща не са свързани с човешки измислици или хрумвания. Те имат своето творческо начало в невидимия свят. Тази идея за човеконенавистната религия известна като ИСЛЯМ, е била внушена и втълпена на Мухамед от дявола, който му се е представил като светъл ангел в една пещера.

 86. Костадин Петков

  Костадин Петковпреди 2 години

  Surel Karamustafov - Да, може да се каже, че Християнството е вяра на хора в Господа Исуса Христа. Това са тези последователи, които уповават и се доверяват на Него. Исляма не е измислена религия, а е един от майсторските удари на сатаната. За Исляма определено може да се каже, че сатаната е намерил в лицето на Мохамед свой последовател, когото използва като оръдие, за да се противопостави на Господ Исус и Неговите представители. Така стоят нещата и прави чест на много мюсюлмани, че са разбрали тази истина и са слезли от този влак, който ги води в джендема.

 87. Bedri Seyfullah

  Bedri Seyfullahпреди 2 години

  Şerefsiz!!!

 88. borndead

  borndeadпреди 3 месеца

  @Secrets 007 затва сега млатат по строежите

 89. Secrets 007

  Secrets 007преди 3 месеца

  @borndead Разказват си, как са ва млатили 500 години

 90. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 4 месеца

  @borndead OP нарече попа предател. Другите не знам какво казват. Google translate няма да го мъча със цели романи :)

 91. borndead

  borndeadпреди година

  Кво говорите бе помяри

 92. Bedri Seyfullah

  Bedri Seyfullahпреди 2 години

  istanbul konstantinopolis... lan ben her zaman burdayim...kimseden gizlenecek halim yok......bu dediğin otcheniz gibi bu götünü satmış köpekler istanbula adım atamaz bile.....taaa Sultan Fatih Mehmedin döneminden beri......sen ne diyosun be??sizin gibiler bu zamanda mı meydan okuyacaksınız bize.....??.....lan tehdit mi ediyorsun???...