Крейг край реката I Люпилото - Цикади I The Brood - Craig of the Creek

Крейг край реката I Люпилото - Цикади I The Brood - Craig of the Creek
Пълен епизод: vimeo.com/300172740
-----------------
Цикадите - странните буболечки, които създават любимия звук на лятото. По-голямата част от живота си са под земята, хранейки се от корените на дърветата.
А когато времето стане подходящо излизат навън
за да разкъсат обвивките си и да творят своята музика. Но на всеки 17 години ято цикади наречено "Люпилото"
и хиляди на брой превземат дърветата. Това е обвивката на една от онези цикади, които за последно се появиха в Мериленд. - преди 17 години.
Ихаа! /Уооооу/
Не е ли невероятно...
----------
Кой ще е до теб при опасности безчет,
А мистериите напред
Кой ще е наоколо винаги до теб в беда
Приятелите са това
Приятелите са това!
Крейг край реката / Craig of the Creek
Той ще бъде, ДА, до теб
Крейг край реката / Craig of the Creek
Той ще бъде, ДА, до теб
Разчитай на Крейг :)
„Крейг край реката“ е оригинална поредица на Cartoon Network, създадена от Бен Левин и Мат Бърнет, които са били част от екипа на „Стивън Вселенски“. Историята разказва за Крейг, неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието - един утопичен детски свят, в който племена от деца властват над трите крепости и велорампите, съставяйки едно своеобразно детско общество.
Крейг Уилямс е умно момче и развиващ се изследовател, който се гмурва в епичните приключения, които той и неговите приятели откриват дълбоко в Поречието. То е фантастична част от гората, където се събират децата от целия квартал. Там, където те са далеч от възрастните и ежедневните им отговорности, малките могат да намерят магия и вдъхновение - откриват ги най-вече във фантазиите, на които се отдават, за да запълват времето си. Крейг, Келси и Джей Пи не са само най-добри приятели, те са членове на епична комбина, чиято главна цел е да остави своя белег в Поречието и в съзнанието на своите връстници, които съставят детското общество в гората. Приключенията на триото ги отвеждат в най-различни непознати области, а Поречието може да бъде чудно, а понякога ужасяващо място, което има способността да създава безценни детски спомени.
Сюжетът и фонът на историята в „Крейг край реката“ напомнят на зрителите да не забравят за природата, по един много привлекателен начин. Светът, който поредицата представя, е съставен от всички забавни и странни части на това да си дете от Източното крайбрежие.
Категория
Филми и анимация

Коментари