Майката убиец в “Ничия земя” (02.12.2017)

Абонирай се за профила на "Ничия земя":
bggo.info/tv-eiI4uNMw3IDHB4tcuBvVnA
Посети официалния сайт: novatv.bg/shows/view/229/%D0%9D%D0%B8%D1%87%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%8F/
Гледай "Ничия земя" в ефира на Nova: novatv.bg/live/
Гледайте епизодите на "Ничия земя": play.novatv.bg/programi/nichiya-zemya
Още интересни и ексклузивни клипове може да гледате и в: vbox7.com/user:novinitenanova
Обикновените истории по необикновен начин представя предаването на Нова и продуцентска къща „Телеман” „Ничия земя”. Това не е стандартно предаване, а разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си, защото институциите отдавна са им обърнали гръб.

Коментари

 1. Danail Lazarov

  Danail Lazarovпреди месец

  В България живеят толкова много хамави и смахнати хора, че всички тези зловещи случаи го показват и доказват! Дъщерята е малоумна, защото очевидно, че и майката е била такава! Това е семейство от изроди, бавноразвиващи хора и такива с психични отклонения. Това тяхното там не е било нормален живот, а подобие! Майката на дъщерята, която е убила детето си сигурно е била зодия Риби, те са такива обсебващи, манипулиращи и изнудващи близките си хора!

 2. Ванеса Иванова

  Ванеса Ивановапреди 2 месеца

  Как се казва песента на "Ничия земя" още в началото?

 3. Leyla Fares

  Leyla Faresпреди 2 месеца

  Жената има психични проблеми според мен и това си личи доста, за мен тя е невинна. Цялата вина се стоварва върху нея и тя очевидно неможе да я понесе, никой не обвинява бащата на детето, които също трябва да носи отговорност, нито пък майка и. А за социалните институции е отделен въпроса защо са я оставили да се стига до тук.

 4. Sheev Palpatine

  Sheev Palpatineпреди 3 месеца

  правилно е постъпила щом е било цигане.Смърт за тия,sieg heil

 5. Erol Atasoy

  Erol Atasoyпреди 3 месеца

  Жестоки хора и аборта е като да убиеш новородено

 6. Eli Stoyanova

  Eli Stoyanovaпреди 4 месеца

  Въобще не я жаля тая “майка” могла е да направи много вместо да го хвърли да умре от студ . Милата душичка сега е ангелче 😢😢😢 а тази да се пече в Ада във вечни мъки изродка !

 7. albena shtereva

  albena shterevaпреди 5 месеца

  Много съм доволна ,от репортажа на журналиста Миролюба Бенатова.

 8. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 5 месеца

  *"Не очаквах да ме осъдят на затвор, очаквах условна присъда. Аз съм добър човек, майка ми ме накара да го убия, тя е лош човек, тя ми съсипа живота. Аз съм добър човек, мястото не ми е в затвора, не искам в затвора. Там няма да оцелея"* Не маце, няма да ти се размине, колкото и да ти се иска. Ще гниеш в затвора, заедно с майка си, ще живееш там и ще умреш там някой ден и никой няма да го интересува дали си жива, дали си мъртва, къде ще бъдеш погребана и дали изобщо ще бъдеш погребана, или ще станеш храна за прасетата на село. Ти беше човек до сега, от сега на татък, до края на жалкото си съществуване, ти си номер, женски силует, облечен в затворническа униформа и окован в белезници, една загубена душа, скитаща се безцелно и безрезултатно в пустоща на отчаянието, или малко по просташки казано, ей ся ти са еба мамата

 9. Nadezhda Zhelyazkova

  Nadezhda Zhelyazkovaпреди 5 месеца

  Греха на бебето в чувала не е само найн. Греха е и на майка й , баща й , комшиите , обществото и на държавата. Защото когато тази жена е била дете , родителите й са я убивали бавно , мало по малко с крясъци, побойща , липса на внимание , грижа и обич. Съседите са виждали това , но са си мълчали. Та нали не им е работа. Държавата на е предприела нищо за да й помогне . Та нали не й нейна работа. Мълчим , коато видим някой бива убиван емоционално , а викаме, когато ни е изгодно.

 10. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 5 месеца

  И това е вярно. Все пак затвор за тая

 11. Slavena Rashkova

  Slavena Rashkovaпреди 5 месеца

  Не е наред с главата, но се сеща, че предпочита условна присъда. Чудовище! Колко жени дават луди пари за да се сдобият с дете, а тази ... загубих дар слово. С новородено куче не бих постъпила така!

 12. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 5 месеца

  Без милост към нея и мама Яга. Осъзнавам, че на 80% от коментарите отговарям. Някой, който чете коментарите ще ме помисли за някакъв спамър. Просто съм ядосан, ок? 😂🤣😂

 13. Edjemchiii Kemalche

  Edjemchiii Kemalcheпреди 6 месеца

  Майка ми та майка ми абе тя богиня ли е?? Контрола и над теб колкото и да е силен ако ти си със всичкия си никой не може да те накара да си изхвърлиш детето абе как живееш бе жена каак? Детето ти е мръзнало с часове умирало бавно нямам думи каква психика как може 2 години да и дадат....

 14. Пепита Джелебова

  Пепита Джелебовапреди 6 месеца

  Луда майка защо нее предаде в психо диспансера .Като е луда да отива в лудницата .

 15. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 5 месеца

  Ъ, лудницата. Как ли пък не! Таз твар в затвора трябва да лежи, заедно с майка си, двете да си правят компания

 16. Пепита Джелебова

  Пепита Джелебовапреди 6 месеца

  оСЪДИХА ЛИ ГИ ТЕЗИ ДВЕ ЛУДИ

 17. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 5 месеца

  Надявам се

 18. ДЯДО МРАЗ

  ДЯДО МРАЗпреди 6 месеца

  Страх я било от затвора и то някви две години ,,,, АВЕ ЕЙ БОКЛУК КАТО УБИ ДЕТЕНЦЕТО НЕ ТЕ БЕШЕ СТРАХ , ГОСПОД ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ СУРОВО , МАЙКА ТИ БОКЛУК МРЪСЕН ЛИЦЕМЕРЕН

 19. ДЯДО МРАЗ

  ДЯДО МРАЗпреди 6 месеца

  Не било активно убийство , а пасивно ! АБЕ ЕЛЕНСКИ , ОТИВАЙ НА ПСИХИАТЪР

 20. Old Spook

  Old Spookпреди месец

  Единствената разлика, е че не е фанала ножа да го заколи, или отровила, удавила, пречукала и тн, а страхливо просто го оставила навън на студа... А че "пасивното" убийство си е пак убийство, дума да няма. Като ще си убиец, поне бъди хладнокръвен такъв, а не лицемерно чувствително да хленчиш пред камерата.

 21. Derya Yilmaz

  Derya Yilmazпреди 7 месеца

  Gospod da te Nakaje Murha dolna kak moje be ti Surce niqma Li ako te vidiq hte te spukam ot Boi Murha dolna i se Opravdava Tova e Dete be Murho mojeh da go dadeh na Horata si go gleda

 22. Fernando Ramaro Garcia

  Fernando Ramaro Garciaпреди 8 месеца

  Абе тези хора в Тексас ли са расли? Няма нищо човешко в тях!

 23. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 5 месеца

  Какъв Тексас те тресе бе брат? Тексаското клане ли си гледал?

 24. Teodora Yordanova

  Teodora Yordanovaпреди 8 месеца

  Оправдание пълни глупости убица но Господ си знае работата

 25. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 8 месеца

  Едната изрод и се държи като господарка, другата изрод и се оправдава с майка си. И двете на въжето

 26. Kraso Hinchev

  Kraso Hinchevпреди 8 месеца

  jalko

 27. Post Mortem

  Post Mortemпреди 10 месеца

  това са само оправдания. Тази си е нередовна с главата по рождение. Не можах да я изстрая да я гледам докрай, да ти се не види и мършата !

 28. radoslava petrova

  radoslava petrovaпреди 10 месеца

  тази е като мен.........страхливка

 29. Кристина Коцева

  Кристина Коцевапреди 11 месеца

  Ебат се и после убиват курви грозни

 30. Кристина Коцева

  Кристина Коцевапреди 11 месеца

  Какви боклуци долни

 31. Добо Лозев

  Добо Лозевпреди 11 месеца

  Еленски,най-продажното копеле!

 32. Еми Капкова

  Еми Капковапреди година

  Боклук мръсен

 33. Ангел Павлов

  Ангел Павловпреди година

  Тя няма нужните знания как да се справи с проблема си .Живяла е със егоцентрист който я е заплашвал с убийство и полека лека е замъглил разсъдака и .За съжаление обществото ни няма механзми как да помага на такива хора а и няма желание да им помага .

 34. Нина Мьткърова

  Нина Мьткъровапреди година

  Има хора където се молят за дете.....пък тази...

 35. Angel Venkov

  Angel Venkovпреди година

  До всички брантий дето имат проблем с гласа на водещата имам въпроси: а твоя глас какъв е ? дай линк към твое интервю да го чуем този прекрасен глас и дикция... или ти не си журналист и ти е простено да съдиш :) някой кара ли те да го гледаш това ? платила ли си нещо ? допринесла ли си нещо за това интервю че съдиш ? Ти коя си изобщо ? Я запиши едно интервю...иди при някой убиец и му говори с перфектната ти дикция да те чуе цялата нация колко си умна и т.н.

 36. JihnCommy C

  JihnCommy Cпреди година

  Тази що така фалшиво й трепери гласът?

 37. Kremena Dinkova

  Kremena Dinkovaпреди година

  Zasto ne go dade na dom maika i dete

 38. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 8 месеца

  Защото не я е интересувало. Ти не чу ли? Детето, когато се е родило, тя нито го е целунала, нито го е прегърнала, нито му е казала, че го обича. Изхвърлила го е за снега да замръзне и сега реве и се оправдава с майка си. Тя просто не го е обичала. Изрод, и тя и майка й. Такива хора нямат място на тоя свят

 39. Sanita Sanita

  Sanita Sanitaпреди година

  Maika ti liiiiiii.... Abe izrod dolen maika ti kato nestava i ti li trqbva da si sashtiq dolen mindil..... Zas zabi i nokti chumooo trqbvashe da pazish deteto siiiii..... Kak ne te e sram be kak jiveesh be pomio.... Az sam osinovena i sam protiv ostavqne na deca.... Ti si go ubila hladnokravno be ne maika ti ne bashtati koito i da kaje ti si sazdala jivot i si dlajna pone da go opazish tapa ovca..... Smartna prisada zaslujavate jalko che nqmame..... Shto ne otrepa sebe si maaaa aaaa kato ti hlopa daskata neeeee po dobre detenceto da se machiiii ei pomia gnusna....... Gnusna zgan..... Gram ne te sajalqvam.... Ne se chuvstvash losh chovek i maikati bila vinovna... Carvul s carvula ti vsichko e zavisilo ot teb..... Na 16 godini bqh kato si iskarvah sobstvenite si pari.... Ne mi se opravdavai che kat te gledam mi se gadi. Bokluci dolni

 40. Violeta Dimitrova

  Violeta Dimitrovaпреди година

  Жива да гори изрод

 41. Dess Samuilov

  Dess Samuilovпреди година

  Значи като нямаш пари и си беден и не можеш да гледаш дете не даваш да ти се празнят в путката, или ако мъжа не е майстор, ползваш капути, ако не в краен случай пиел ескапел, ако не правиш аборт .... ако не не се еби да ти еба майката проста!!!

 42. Old Spook

  Old Spookпреди месец

  На този фон ми е особено комично, че обществото все още гледа на хората, предпочели да не раждат/правят деца поради липса на средства и/или отговорно отношение като на "егоисти" и "безчувствени"....

 43. ДЯДО МРАЗ

  ДЯДО МРАЗпреди година

  ДВЕ ГОДИНИИ,,,,,,, МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 200 ГОДИНИ ДА ГОРИШ

 44. ДЯДО МРАЗ

  ДЯДО МРАЗпреди година

  ПРАВАТА ЛОПАТА И В ТИКВАТА И ДА ПРИКЛЮЧВАМЕ

 45. ДЯДО МРАЗ

  ДЯДО МРАЗпреди година

  Майка ми , майка ми , майка е виновна ! МАЙКА ТИ ДА ЕБА МРЪСНА И НА ТЕБЕ ИЗРОД ПРОСТ ДА ЕБА МАЙКА ВИ ИЗРОДИ , ЩЕ ВРИТЕ В КАЗАНА ПРИ ДЯВОЛА ВОВЕКИ ВЕКОВ !

 46. Male Morina

  Male Morinaпреди година

  Marha dolna da pukneh gospot sakata da te ostavi maikati da eba i marha

 47. Aneta Nikodimova

  Aneta Nikodimovaпреди година

  Mrsha takava bog date nakaje kva maikasi tima opravdavase tq tova tq onova opravdavase samo UBICA DA GNIESH V ADA DANO

 48. Turkian Salieva

  Turkian Salievaпреди година

  Tazi ludata zasto ya pusnaha na svoboda do jivot triabvase da ostane viv zatvora 😡😡😡

 49. Глория Георгиева

  Глория Георгиевапреди година

  никой не може да ти вземе нещо без да му го дадеш камо ли живота или детето хората са супер зле и населението на държавата не се топи, просто е в софия веганите? вие сериозни ли сте? ахахахахахахаха на всеки му се случва каквото си е заслужил, ако не си направиш сам живота хубав, няма да стане хората са измет във вески един аспект от съществуването си

 50. Petia Kostadinova

  Petia Kostadinovaпреди година

  На мен пък не ми стана жал за тази "майка"! Накарали я били, принудили я.... глупости - тя е емоционален дебил! Реве пред камерата от страх и от срам, не защото съжалява че е захвърлила детето си... Като не може да го гледа - да го остави в дом! Извършила е убийство - това е! Аз осинових детето си когато беше на две години. Повече от година след като подадох документи чаках да ми се обадят за дете... това време беше кошмарно - мислех си "Защо се бавят? Няма ли деца за осиновяване? ..." Не мога да разбера такива хора - да го захвърлиш, да го убиеш.... Биологичната майка на моето дете я разбирам - бедна е била, имала е 4 други деца и едва е смогвала тях да гледа, затова е оставила последното в болницата, където го е родила и се е отказала от него. Така можах да срещна аз детето си. Така се прави - като не можеш да го гледаш, даваш го в дом за осиновяване, не го убиваш или захвърляш.... някой друг ще го иска, някой друг ще го обича!

 51. Svetoslav Iliev

  Svetoslav Ilievпреди година

  Da go tura na maikati stiga s opravdaniata na maikati bokluk shiban idiotka

 52. Ani Chiquitin

  Ani Chiquitinпреди година

  Smart za taq izrodka

 53. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 8 месеца

  Мхм. Реве че не искала затвор. И аз не искам да я гледам в затвора. Не искам да знам, че диша. Шибан детеубиец

 54. Андрей Пашанков

  Андрей Пашанковпреди година

  доживотни мъки трябва за тая измет,да убие детете си,това не е майка

 55. Radka Stoikova

  Radka Stoikovaпреди година

  parodiq na nashta darjavica . ujas.

 56. Dragomir Rachev

  Dragomir Rachevпреди 2 години

  Абе тая Елена Чопакова е пълна трагедия,нека някой да направи нещо.....махнете я та тя не може да говори,как я търпят беееееее

 57. ДЯДО МРАЗ

  ДЯДО МРАЗпреди 2 години

  ТАЯ МЪРША КАК ЛИЦЕМЕРНИЧИ , УЖ НЕ ВИДЯЛА МЪЖКО ИЛИ ЖЕНСКО Е БИЛО , АМА ИНАЧЕ ЗАБЕЛЯЗАЛА , ЧЕ БИЛО НЕДЪГАВО , МАЙКА ТИ МЪРША ГАДНА , КАК ЩЕ ХВЪРЛИШ НА СНЕГА ДЕТЕНЦЕТО СИ И 25 ДНИ ЩЕ СИ ЖИВЕЕШ ЖИВОТА ЗНАЕЙКИ ЧЕ ГОРКИЧКОТО Е НАВЪН И ВЕЧЕ Е УМРЯЛО ???? НЕЗНАМ , НЕЗНАМ , ХОРА КАКВО СТАВА БЕЕЕЕ ? МАЙКА Й ТОВА , МАЙКА Й ОНОВА , МЪРШООО , ТЯ НЕ БИЛА ЗА ЗАТВОРА , ТРЯБВАЛО УСЛОВНА ДА Й ДАДАТ , БОЖЕЕЕЕ , БОЖЕ , ДА ПУКНЕШ МАСТИЯ ЛИЦЕМЕРНА , ЧЕ И ТАБЛЕТ ИНАЧЕ ИМАШ , В АДА ЩЕ ГОРИШ , ХОДИЛА НА ЦЪРКВАТА ДА СЕ МОЛИЛА ДА Й ПРОСТИ ДЕТЕНЦЕТО , КОЛКО ЛИЦЕМЕРНО , ЧАК ОТКАЧЕНО

 58. Dobrinka Georgieva

  Dobrinka Georgievaпреди 2 години

  Hora tova Sa gluposti koito tq govori Maika i bila vlastna za predishnite dve kak Ne se strahuvashe ot Maika si Koqto kolkoto razbrah nemoje da se Kape izrod nechoveshki

 59. Пепита Джелебова

  Пепита Джелебовапреди 2 години

  Крушата не пада по далеч от дървото .

 60. peperudi

  peperudiпреди 2 години

  Хора, това е резултат от комбинация патриархално възпитание и мизерия! Жената многократно повтаря колко се е страхувала от майка си и че сега, без нея, никога нямаше да постъпи така. Къде са били институциите, кмета преди това?! Как са разбрали за случилото се, а не са видели, че жената е бременна?! Какво е станало с БАБАТА - заставила дъщеря си да живее такъв скотски живот, а след това я превърнала в убиец. Бабата не е ли действителният физически убиец? Ами обществото, което си затваря удобно очите пред безобразията в тази къща (състоянието на дядото, отношението към дъщерята)??? А журналистката задава безбожно безобразни въпроси, които по-скоро звучат като присъда. Я да си припомним думите на Исус за камъка преди да викнем "разпни я". Демографският "завършек" е просто абсурден при тези мъка и ужас!

 61. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 5 месеца

  Така, значи Иисус не ми пука какво е казал, аз със най-голямо удоволствие, тъй както съм от грешен, по-грешен, бих хвърлил камъка и бих и разбил черепа (метафорично), и на нея, и на майка й! Детеубиици нямам намерение да толерирам

 62. Aliya_ love

  Aliya_ loveпреди 2 години

  Kva ta mayka danie nyakakva jadiya ili cudoviste ce tolkoz ta e srah nikakva sila ne moje dama namara dasi ostavam dedeto ili dago ubiya I as si imam 4 desa Kat ne go iskaj daygo na dirjavata ta MA kucko tisi edna kucka mayka

 63. Ал Бибак Марсианец

  Ал Бибак Марсианецпреди 2 години

  оскотяването на много хора от мизерията довежда до отчаяни постъпки

 64. Radka & Georgi Georgievi

  Radka & Georgi Georgieviпреди 2 години

  Господ дава деца на когото не трябва а на хора които могат да си грижат за тези деца господ не ги дарява с деца

 65. Мимс Димитрова

  Мимс Димитровапреди 9 месеца

  Дааааааа, така е мамка му и шибан живот!!!

 66. Пепита Джелебова

  Пепита Джелебовапреди 2 години

  За какво ще живее тази жена .ТЯ СЕ ОПРАВДАВА С МАЙКА СИ

 67. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 8 месеца

  Щото няма смъртна присъда

 68. Пепита Джелебова

  Пепита Джелебовапреди 2 години

  Майка и е съочастник .Двете трябва да се осъдят .

 69. vovara 123

  vovara 123преди 4 месеца

  Съгласна съм с вас! Но съОчастник се пише съучастник!

 70. Пепита Джелебова

  Пепита Джелебовапреди 2 години

  Двете й момченца - на 7 години и на 20 месеца, са отнети от Агенцията за закрила на детето в Димитровград и са дадени на приемно семейство. Срещу убийцата се води ...

 71. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди час

  @vanya miteva Valeva Дело е искала да каже

 72. vanya miteva Valeva

  vanya miteva Valevaпреди 2 месеца

  Kakvo e tova nedovar6eno izre4enie.... MOLQ da izqsnite?

 73. Local Fanatic

  Local Fanaticпреди 8 месеца

  Води?

 74. Пепита Джелебова

  Пепита Джелебовапреди 2 години

  Това не е управдание.

 75. Stojanka Mansour

  Stojanka Mansourпреди година

  Пише се оправдание

 76. Пепита Джелебова

  Пепита Джелебовапреди 2 години

  Тя и другите деца толкова е гледала .

 77. Mimi Romanova IVANOVA

  Mimi Romanova IVANOVAпреди 2 години

  A be tazi jena (maikata na bebeto mi se struva,ce mnogo Laje i se opravdava vse s sas Zlobnata si maika)!!! Mojela e da se bori zaradi bebeto!!! Che se iadosvam,che ima takiva maiki-Izrodi !!! Smart na tiq dvete Veshtizi chrez Obesvane ili dvete da gi varjat v chuval i da gi ostaviat v minusovi gradusi da umrat kato nevinnata dushichka!!!