Stoycho Kerev
Stoycho Kerev
Stoycho Kerev

"Новото познание" е продължението на проекта "Въпрос на гледна точка" от 2013 година.

Непознатата Вера
29:43

Непознатата Вера

преди 3 години

НП - Видео Новини 01 30/11/16
2:08
Коментари
 1. Veselin Georgakiev

  Veselin Georgakievпреди 2 месеца

  Предаването е страхотно. Проф. Рангелов о Проф. Филипов са изключителни, умни, нестандартни, интелигентни увлекателни личности. Умеят да говорят пред аудитория и да се аргументират професионално. Благодаря ви, че образовате и информирате хората пи тези важни теми. Веселин Георгакиев

 2. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасен Клип

 3. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасен Клип

 4. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасно и интересно Предаване

 5. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасен Клип

 6. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасно и интересно Предаване

 7. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасен Клип

 8. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасен и интересен Клип

 9. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасен Клип

 10. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасно Предаване

 11. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасен Клип

 12. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасно Предаване

 13. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 5 месеца

  Прекрасно Предаване

 14. Vasil Dimitrov

  Vasil Dimitrovпреди 10 месеца

  хората неискат свобода - искат сигурност да си мимикрират :)

 15. Jenny Hadzhieva

  Jenny Hadzhievaпреди година

  Невероятен!

 16. Plamen Panaiotov

  Plamen Panaiotovпреди година

  Алегорично,символично и буквално да се чете Библията,ако въобще имате желание да разберете Божието слово!Аман от доценти на проценти :)

 17. Plamen Panaiotov

  Plamen Panaiotovпреди година

  Д-р Вачкова да си пие редовно хапчетата,че е много зле.Стария Завет трябвало само алегорично и символично да се разбира.Ами да пробва доктора сшчволично да си пие хапчетата и да видим дали ще оздравее :)

 18. Teodora Todorova

  Teodora Todorovaпреди година

  На 11 съм и взех да се интересувам от квантовата механика и това е доста интересна тема мисля че ще е добра идея да се изучава в основните училища

 19. Nikolay Antonov

  Nikolay Antonovпреди година

  И още нещо.... Знам, че е много трудоемко и отнема много време, но ако се намери някой, който да направи субтитри на английски ще бъде много добре, защото това са належащи и полезни теми за целия свят и по този начин ще се помогне на много повече хора да се замислят над много неща, което ще спомогне за тяхното пробуждане и прогрес на душевно ниво :)

 20. Nikolay Antonov

  Nikolay Antonovпреди година

  Ще се възползвам от възможността за коментар под това видео за да се обърна към Стойчо Керев, когото много уважавам заради душата, която носи и заради всичко което прави за духовното пробуждане на българския народ чрез своята дейност и предавания: Г-н Керев - Изхождайки от факта, че в България и сред българския народ е започнала една нова епоха в нашето духовно развитие и прогрес на душата, особено след появата на Учителя Петър Дънов, смятам, че ще бъде много ползотворно да се обсъждат по-често темите за прераждането и регресията и от тази гледна точка ще бъде много полезно и ползотворно по-често да бъдат канени като събеседници приятни хора на много добро душевно ниво като Христо Нанев, който както се вижда от Вашите предавания, изпълнява своята мисия на земята присърце и помага много на всички със своите участия в предаването :) От гледна точка на липсата на ефир за предаването - Няма да е никак лошо да се увеличи времетраенето до изчерпване на започнатата тема или дадено обсъждане, защото тук няма кой да ви ограничава :) Жалко е, че предаването няма ефир, но така се случва, когато се говорят неща, които не са угодни на малкия кръг от хора, които управляват света от сенките ;) Смело напред, а ние ще помагаме с дарения когато можем! Жив и здрав!!!

 21. Атанас Христов

  Атанас Христовпреди година

  г-н Керев , вашите предавания са интересни , но не знаем в коя телевизия да ви открием.

 22. Elena Nedelchevaз

  Elena Nedelchevaзпреди година

  Ботев и Левски искат само да имат гроб, а българските политици очакват да бъдат вписани в историята.

 23. Elena Nedelchevaз

  Elena Nedelchevaзпреди година

  Кой съм аз? казва папата. Политици,поогледайте се, поошлушайте се, попрочетете още малко......... какво ще кажете ? Кои сте вие?

 24. Tzvetan Marinov

  Tzvetan Marinovпреди 2 години

  Едно изключително явление в музикалния живот на България! Дискусиите с него са едно духовно преживяване.

 25. Shiva

  Shivaпреди 3 години

  bravo za hubavoto predavane Stoicho ! admiracii !

 26. Антоанета Янкова

  Антоанета Янковапреди 3 години

  Искам да благодаря на вас господин Керев и на целия ви екип правите уникални предавания и ни водите по пътя на просветлението пожелавам ви много творческо вдъхновение и все така интересни за нас зрителите събеседници :-)

 27. Tsvetomira Kirova

  Tsvetomira Kirovaпреди 3 години

  :)Извинете, къде е предаването, тук в BGgo.. за новият епизод имам предвид? Нали не ни забравихте.. дано не звуча претенциозно

 28. TheJohnnyrosko

  TheJohnnyroskoпреди 3 години

  Моля за по-чести предавания, г-н Керев.

 29. Stanislav Bivolarski

  Stanislav Bivolarskiпреди 3 години

  Това ще е много интерестно предаване.

 30. Petar Petrov

  Petar Petrovпреди 3 години

  благодаря браво

 31. Stanislav Bivolarski

  Stanislav Bivolarskiпреди 3 години

  Е нали новото предаване днес трябваше да е пуснато в утубе ?

 32. Yazuroshi

  Yazuroshiпреди 3 години

  Нямам търпение да видя какво ще ни представите!

 33. Reneta Maksimova

  Reneta Maksimovaпреди 3 години

  Благодаря че,ви има!

 34. Epicfailme

  Epicfailmeпреди 3 години

  Страхотно предаване! Увлекателно и различно от това, което сме свикнали да гледаме по телевизията. Надявам се традицията да се запази и всяко предаване да бъде качвано за гледане на платформата BGgo. Пожелавам ви успех!

 35. Aneliya Zielke

  Aneliya Zielkeпреди 3 години

  I az niamam tarpenie da vidia novoto v novoto poznanie

 36. Tsvetomira Kirova

  Tsvetomira Kirovaпреди 3 години

  Дочаках Ви, с огромно търпение. Дръзки и смели сте, по-позитивен и внимателен начин.. по ваш си начин, само така! Вярвам, че има сила, която Ви помага да осъществите нужните промени.. и да оставите позитивен отпечатък върху обществото. Имайте желанието, и нека тази мощна сила бъде с Вас! :)

 37. todorfrombulgaria

  todorfrombulgariaпреди 3 години

  Представяте тази "конспирация" като нещо лошо, което обаче противоречи на други тези в предаването. Г-н Филипов е твърдял, че извънземните гледат на нас като на примати и защото се делим на "етноси" и "нации". Следователно кое е лошото на обединението на човечеството под една "шапка"?

 38. Grini Green

  Grini Greenпреди 3 години

  Искам да дам идея за тема на предаване: Генно инжинерство, хибриди, клонинги, и за рептилите аз лично съм си мислел за рептилите понеже уж динозаврите са биле първите обитатели на планетата ни и са живели милиони години, възможно ли е да са еволюирали като хуманоиди.Ще се радвам ако има предаване с подобен топик.Успех и всичко най на вас и екипа и всички мислещи :D

 39. Каталина Василева

  Каталина Василевапреди 3 години

  Ех, какво ще гледаме дотогава?Връщайте се по-скоро!Неможем без вас... ;)

 40. skritiq akaunt

  skritiq akauntпреди 3 години

  da.. za obedinqvaneto na sveta govorq ot godini na horata ...no ...qvno e, 4e 6te bude pulen haos ..ne, 4e sega ne e ama..

 41. Vania Kastreva

  Vania Kastrevaпреди 3 години

  Това е една супер-интересна теория, която обяснява много: Всички мисии до луната са Камикадзе мисии - полети с еднопосочен билет. През 1969 е имало технология, която да изведе управляван от човек кораб до луната, но не е имало начин да го върнат жив обратно. Не е имало технология да се преодолее радиацията от Ван Алан Белт. Всички астронавти, които са били изпращани над това поле по-късно са умирали от радиация, стрес и прегряване. Всъщност на 20.07.1969 американски астронавт наистина стъпва на лунната повърхност, но умира там след 2.32 минути. НАСА НАИСТИНА предприема/ПРОВЕЖДА няколко мисии до луната. След което става ясно, че скафандрите не предпазват ефективно човешкия организъм. За да се предпази астронавтът от силно радиоактивните космически частици, трябва оловен скафандър с дебелина 6 метра. Днес 2016 НАСА официално признава, че не разполага с технология, която да предпази човешки организъм в открит космос. Затова всички мисии с участието на хора се провеждат под Van Allan Belt. Мисиите Джемини и Аполо са били man-manned missions. Но всички астронавти умират. Те са заменени от фигуранти като Армстронг, Олдрин, Колинс, Мичъл и т.н. Тези никога не са били в открит космос. Налага се да се изфабрикуват кадри "лунният модул излита от луната"; "астронавтите се завръщат от капсулата - избръснати, сресани, усмихнати". Армстронг и Олдрин никога не са стъпвали на луната, затова на прес-конференцията изглеждат толкова объркани. Така че истината за така наречените "мисии до луната" е 1/2 истина и 1/2 лъжа (снимки в студио). Наистина човек стъпва на луната, руснаците дори засичат сигнала (човешко присъствие) от луната. Сигналът спира след 2.32 минути. )Официалното обяснение на НАСА е че "минават на секретни честоти", но всъщност тогава астронавтът умира. Затова мисиите са внезапно прекъснати. Понякога селяни и случайни хора от Русия и САЩ намират в полето капсули с полуживи обгорени същества с прилепнали скафандри. НАСА пробутва версията че това са "извънземни", а в Русия селяните са били инструктирани как да реагират в такива случаи. Понякога им се е обяснявало, че това са чужди пилоти-шпиони. НАСА поддържа всякакви версии за "извънземни" или "ние никога не сме били на луната", само защото ако истината се разкрие, ще има съд. НАСА е извършила Убийства за да спечели космическата надпревара със СССР. Кенеди още от самото начало е бил против жертването на човешки живот за да се изпълнят политически цели...... Стенли Кубрик разбира, че мисиите са планирани като камикадзе и прави уникалния филм Сиянието. Гениален Кубрик! Никой обаче не разбира истинското послание на Сиянието. Гледай: bggo.info/video/oqiomG2mg8DPf7s.html bggo.info/video/sp5ttZWXksykrJY.html

 42. Anka Borisova

  Anka Borisovaпреди 3 години

  Приятна отпуска !Рожденния Ви ден е септември изживейте хубавия си празник !!На 1 ноември Ви очакваме -Вас и целият екип !!

 43. Nikolai Krashkov

  Nikolai Krashkovпреди 3 години

  ГОЛЯМ ПОДГОТВЕН ЖУРНАЛИСТ ВОДЕЩ И НАЙ ВАЖНОТО НЕ ГО Е СТРАХ ДА ОТКАЖЕ СТАРИТЕ ВЯРВАНИЯ И ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ. УСПЕХ И ЗА НАПРЕД

 44. Tommy Sapundzhiev

  Tommy Sapundzhievпреди 3 години

  Просто не спирайте да правите това което правите !!! хората трябва да се образоват , и както сам казахте - да си раздвижат малко умовете

 45. Bulgaricho

  Bulgarichoпреди 3 години

  Ще го призная предаването единствено когато поканят като гост Георги Ифандиев ,по тема която те решат за да са по-улеснени и видим какво им е познанието .

 46. Христо Нешев

  Христо Нешевпреди 3 години

  Благодаря за това невероятно предаване !

 47. Snezhina Peeva

  Snezhina Peevaпреди 3 години

  Здрав и радостен бъди ! Благодаря за предаването ! За перви път - водещ който присъства с ум и душа ! Постоянно имам усещането , че водещият знае колкото интевюирания гост и още два пъти по толкова ..... Ярко и истинно присъствие .... Благодаря , че те има ! Сърдечни прегръдки и за екипа от Палма де Майорка !!!

 48. Stelly Koewa

  Stelly Koewaпреди 3 години

  BRAVO PRODULJAVAITE VSE TAKA STRAXOTNI STE !!!!

 49. Мая Георгиева

  Мая Георгиевапреди 3 години

  Благодарности ,за прекрасния проект!!!Бъдете боговдъхновени ,търсачи на новото познание и вдъхновявайте всички нас с ИСТИНАТА ...Страхотни сте,дерзайте ,ние сме с вас!!!

 50. Boriana Valkova

  Boriana Valkovaпреди 3 години

  Г-н Керев, никак не ми харесва, че ще трябва да чакам чак до септември! Присъединявам се към другите , които ви харесват - и вас, и предаването! Много хубав проект! Събирайте енергия и на есен с нови сили! Благодаря!

 51. Boyka Cholakova

  Boyka Cholakovaпреди 3 години

  Спокойно лято и не се съмнявайте! До нови срещи.

 52. Afroditi Georg

  Afroditi Georgпреди 3 години

  Благодаря на целия екип, че ви има!Благодариние на ВАС научаваме истината такава каквато е,разбулвате мистерий и загатки скрити в дълбините на земята,космоса вселената-показвате неуспорни доказателства за нашето минало, предци!Винаги ми е интелесно да ви гледам защото както се казва "пия от извора" научавам неща който няма къде другаде да науча!Благадаря ви!Искренно се надявам да намерите време да отдъхне и да си почините, защото само вие знаете колко труд полагате през годината за да осигурите тази информация за да бъде поднесена на нас зрителите!

 53. Lili Lefterova

  Lili Lefterovaпреди 3 години

  Бъди благословен, ти и целия екип г-н Керев, до нови срещи

 54. BIBITONY G

  BIBITONY Gпреди 3 години

  БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН ТИ И ЦЕЛИЯТ ЕКИП, СТОЙЧО! ПОЗДРАВИ И ПРИЯТНА ПОЧИВКА И ВИ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ!

 55. Linda Sandaklie

  Linda Sandaklieпреди 3 години

  Прекрасно предаване! Блестящ журналист и екип, чудесни гости-събеседници! Благодарности към всички вас! С нетърпение ще очакваме вашите следващи предавания в края на месец септември! Пожелания за ползотворно лято за вас и семействата ви! Въпрос на Гледна Точка и Новото Познание! Поздрави от Солт Лейк Сити, щата Юта!

 56. Lily Staeva

  Lily Staevaпреди 3 години

  Липсвате ни оше от сега.Приятна почивка и до нови среши в ефир.

 57. Иван Тренев

  Иван Треневпреди 3 години

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!! БЛАГОДАРИМ!!!!

 58. дидката тасков

  дидката тасковпреди 3 години

  Поздрави от село Пасарел Братя и Сестри а lost of благи

 59. Tihomir Kotov

  Tihomir Kotovпреди 3 години

  Thank you mr.Kerev

 60. Emiliya Atanasova

  Emiliya Atanasovaпреди 3 години

  Благодаря за трудът ви и уникалният проект!

 61. stanislav cholakov

  stanislav cholakovпреди 3 години

  Благодаря,:) все пак ми липсвахте след предаването по News7

 62. Stanislav Bivolarski

  Stanislav Bivolarskiпреди 3 години

  А, ще следва ли нещо след 44ти епизод ?

 63. Krisu Krisuv

  Krisu Krisuvпреди 3 години

  Единственият български сериал който наистина си заслужава ,много преди сериала чета и гледам подобни неща , но много неща дето не ги знам също научих тук ! Напред и нагоре !

 64. Elizabeta ivanova

  Elizabeta ivanovaпреди 3 години

  Благодаря, обичаме Ви! Ще Ви чакаме с нетърпение и радост...Нека е вълшебно, успешно и най-вече радостно цялото време!Подкрепям Ви във всички начинания и изказвам възхищение от работата на целия екип! Още веднъж Благодаря!

 65. иванка бисолнакова

  иванка бисолнаковапреди 3 години

  БЛАГОДАРЯ! ДО НОВИ СРЕЩИ!

 66. Demi. Dc

  Demi. Dcпреди 3 години

  С тия цайси, в близък план, приличаш на Ицхак Финци :)))

 67. Rumen Aleksiev

  Rumen Aleksievпреди 3 години

  ех 2 месеца.... ще ви чакам !!!

 68. Krum Stefanov

  Krum Stefanovпреди 3 години

  Едно от малкото останали смислени предавания! Провокация от подобен тип,днес е много,много,много нужна на българина. Дано на есен избухне едно ново познание,мощно,провокиращо и изпълнено с нови познания за себе си и вселената! Благодаря ви за глътката въздух!

 69. Aneliya Zielke

  Aneliya Zielkeпреди 3 години

  Priatna pochivka I veselo liato na vsichki😄😄😄😄😄

 70. Critzilla97

  Critzilla97преди 3 години

  Много интересни са епизодите на тема "Великите посветени" или да исторически лицчости с загадъчен живот .. и предпомагам , че зрителите на Новото познание също ги харесват. Затова би било хубаво да има повече епизоди на тази тема :)

 71. Росен Христов

  Росен Христовпреди 3 години

  И ние ти благодарим, Стойчо, на теб и целия екип. ;) А защо предаванията ще са само 44? Искам още... :)

 72. Gio Vanna

  Gio Vannaпреди 3 години

  Благодаря за това, че ви има!

 73. Galq Georgieva

  Galq Georgievaпреди 3 години

  Сен Жермен ,чакаме Ви а дотогава дай Боже да изкараме НОРМАЛНО лято....

 74. Mihaela Ivanova

  Mihaela Ivanovaпреди 3 години

  I az Vi blagodarq! Sledq vsqko vashe izdanie s ogromen interes i blagodarnost za truda vi! Pozdravi ot Côte d'Azur!

 75. Ivaylo Getmanov

  Ivaylo Getmanovпреди 3 години

  Благодаря за полезото предаване. Бих искал да ви дам идея за предстоящо/и предавания: "Under the Dome" и Flat Earth. Поздрави и хубаво лято... :-)

 76. Krasimir Manolov

  Krasimir Manolovпреди 3 години

  Благодарим, Успех Медитирайте и открийте нови възможности

 77. perlataaaa

  perlataaaaпреди 3 години

  Благодаря на целия екип на "Новото познание" за пожеланията! Приятна почивка и нека лятото зареди всеки от вас с нови сили, за да бъдете все по-добри в общите ви проекти! Г-н Керев, ще очакваме с нетърпение, както Вас, така и Вашите харизматични гости, от които имаме още, и още, и още, и още... да учим, да размишляваме върху разнообразни теми, да правим свои изводи и да изразяваме собствено мнение. УСПЕХ!

 78. Sandro - Kings of Clash Royale

  Sandro - Kings of Clash Royaleпреди 3 години

  Изключителни предавания, много ерудирани и интересни събеседници, отличен екип и един великолепен и харизматичен водещ! Благодаря ви! Следя ви с огромен интерес.

 79. monika hadzhieva

  monika hadzhievaпреди 3 години

  Ochakvame s netarpenie sledvashtoto predavane i se nadiavam da realizirate predavane za gennoto modificirane na chovechestvoto

 80. Presli Rashev

  Presli Rashevпреди 3 години

  И ние благодарим за вашият прекрасен труд и усилия !

 81. Mitko Zdravchev

  Mitko Zdravchevпреди 3 години

  Г-н Керев Вие правите невероятно предаване,ще ви чакаме с нетърпение до следващия път.Много здраве ви желая.👍

 82. Анелия Шишкова

  Анелия Шишковапреди 3 години

  Освен недотам устойчиво, във ваше отсъствие лятото ще е и дълго! Чакам ви!

 83. Milen Georgiev

  Milen Georgievпреди 3 години

  Успешно лято и весела почивка през август и септември! И Ние ви Благодарим за предаванията и темите! Ще ви очакваме с нетърпение есента! :) Успехи!

 84. Blagovest Varbakoff

  Blagovest Varbakoffпреди 3 години

  Стойчо, велик си! Твоето предаване-проект е блестящ!!! С нетърпение ще очаквам новите епизоди на твоя високо интелектуален продукт! Успех!!!

 85. Katia Andreeva

  Katia Andreevaпреди 3 години

  ХАРИЗМАТИЧЕН ВОДЕЩ! ПРЕКРАСНА РАБОТА В ЕКИП! БЛАГОДАРНОСТИ, ДАНО СЕ РАЗМИНЕ НАМЕКЪТ ,С КОЙТО ВСЕКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК Е НА ЯСНО! ПЪЛНОЦЕНЕН ОТДИХ НА ВСИЧКИ И ВИ ЧАКАМЕ! С УВАЖЕНИЕ, КАТЯ

 86. Galina Tomova

  Galina Tomovaпреди 3 години

  А аз ви благодаря за информацията относно прекъсването ви. Ценя коректността във всяка форма...

 87. Stanislav Bivolarski

  Stanislav Bivolarskiпреди 3 години

  Да, това е сигурно за исторята, където Кенеди е поискал инфо за НЛО-тата, искал е да разкрие пред обществото и са го убили след 2 седмици.

 88. Miroslav ALeXov

  Miroslav ALeXovпреди 3 години

  Преди 1 месец попитах, дали може да се обърне внимание на тази тема... Благодаря ви г-н Керев за този епизод.. Искрени благодарности и на професор Филипов за разясненията по темата !

 89. Georgi Pentschev

  Georgi Pentschevпреди 3 години

  ... толкова високо ценя водещият на предаването и неговият гост, че... цъкнах лайк без да съм изгледал още серията :-)

 90. Pavel Madjarov

  Pavel Madjarovпреди 3 години

  И ОТ МЕН ПОЗДРАВИ !

 91. Tsvetomira Kirova

  Tsvetomira Kirovaпреди 3 години

  Айнщайн се противопоставял на разработките и създаването на ядрено оръжие. Страхувал се е , в експеримента участва корабът 'Елдридж', на който е монтиран 'Генератора на невидимостта' и затова унищожил разработките си по темата. Никола Тесла е скептичен, относно експеримента'Филаделфия'... но това са само предположения, кой ли знае истината.. С нетърпение очаквам и гледната точка на проф. Филипов, много любопитно... :)

 92. codcdbp

  codcdbpпреди 3 години

  Оооо много много интересна тема! Очаквам предаването с интерес.

 93. BIBITONY G

  BIBITONY Gпреди 3 години

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ, СТОЙЧО! БЛАГОДАРЯ!

 94. S

  Sпреди 3 години

  И јас ќе чекам до петок. Поздрав од Македонија :)

 95. Sandro - Kings of Clash Royale

  Sandro - Kings of Clash Royaleпреди 3 години

  Очаквам с нетърпение!

 96. hoffa plazmen

  hoffa plazmenпреди 3 години

  най-накрая :)

 97. Tommy Sapundzhiev

  Tommy Sapundzhievпреди 3 години

  напрао ще е гръм !!! чакам с нетърпение .... единственото предаване което гледам !

 98. Georgi Vasilev

  Georgi Vasilevпреди 3 години

  Оффф как да чакам чак до петък.... :D Любимия ми гост...

 99. Nikolay Kunev

  Nikolay Kunevпреди 3 години

  nqmam turpenie lubima tema i lubim gost