Stoycho Kerev
Stoycho Kerev
Stoycho Kerev

"Новото познание" е продължението на проекта "Въпрос на гледна точка" от 2013 година.

Непознатата Вера
29:43

Непознатата Вера

преди 3 години

Коментари
 1. Ivanka Burova

  Ivanka Burovaпреди 9 дни

  Този чип не е, за да ви предпази, а, за да ви пороби. След време няма да можете да пазарувате без него, ако сте чели за последните времена. Както ни наложиха маските (2020) заради вируса, така и ще ни наложат и чипа като ваксина срещу вируса "за ваша безопасност" разбира се. 😏

 2. Az Sam

  Az Samпреди 16 дни

  сатаниски масони , без шанс сте :)

 3. Ivan Ivanov

  Ivan Ivanovпреди 2 месеца

  Вечна слава на Генерал Пиночет, трябваше и ние да имаме такъв, сега друга песен щяхме да пеем, нямаше кой да казва "демокрацията ни отне много"

 4. Veselin Georgakiev

  Veselin Georgakievпреди 5 месеца

  Предаването е страхотно. Проф. Рангелов о Проф. Филипов са изключителни, умни, нестандартни, интелигентни увлекателни личности. Умеят да говорят пред аудитория и да се аргументират професионално. Благодаря ви, че образовате и информирате хората пи тези важни теми. Веселин Георгакиев

 5. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасен Клип

 6. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасен Клип

 7. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасно и интересно Предаване

 8. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасен Клип

 9. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасно и интересно Предаване

 10. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасен Клип

 11. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасен и интересен Клип

 12. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасен Клип

 13. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасно Предаване

 14. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасен Клип

 15. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасно Предаване

 16. DantesVEVO

  DantesVEVOпреди 8 месеца

  Прекрасно Предаване

 17. Vasil Dimitrov

  Vasil Dimitrovпреди година

  хората неискат свобода - искат сигурност да си мимикрират :)

 18. Jenny Hadzhieva

  Jenny Hadzhievaпреди година

  Невероятен!

 19. Plamen Panaiotov

  Plamen Panaiotovпреди година

  Алегорично,символично и буквално да се чете Библията,ако въобще имате желание да разберете Божието слово!Аман от доценти на проценти :)

 20. Plamen Panaiotov

  Plamen Panaiotovпреди година

  Д-р Вачкова да си пие редовно хапчетата,че е много зле.Стария Завет трябвало само алегорично и символично да се разбира.Ами да пробва доктора сшчволично да си пие хапчетата и да видим дали ще оздравее :)

 21. Teodora Todorova

  Teodora Todorovaпреди година

  На 11 съм и взех да се интересувам от квантовата механика и това е доста интересна тема мисля че ще е добра идея да се изучава в основните училища

 22. Nikolay Antonov

  Nikolay Antonovпреди година

  И още нещо.... Знам, че е много трудоемко и отнема много време, но ако се намери някой, който да направи субтитри на английски ще бъде много добре, защото това са належащи и полезни теми за целия свят и по този начин ще се помогне на много повече хора да се замислят над много неща, което ще спомогне за тяхното пробуждане и прогрес на душевно ниво :)

 23. Nikolay Antonov

  Nikolay Antonovпреди година

  Ще се възползвам от възможността за коментар под това видео за да се обърна към Стойчо Керев, когото много уважавам заради душата, която носи и заради всичко което прави за духовното пробуждане на българския народ чрез своята дейност и предавания: Г-н Керев - Изхождайки от факта, че в България и сред българския народ е започнала една нова епоха в нашето духовно развитие и прогрес на душата, особено след появата на Учителя Петър Дънов, смятам, че ще бъде много ползотворно да се обсъждат по-често темите за прераждането и регресията и от тази гледна точка ще бъде много полезно и ползотворно по-често да бъдат канени като събеседници приятни хора на много добро душевно ниво като Христо Нанев, който както се вижда от Вашите предавания, изпълнява своята мисия на земята присърце и помага много на всички със своите участия в предаването :) От гледна точка на липсата на ефир за предаването - Няма да е никак лошо да се увеличи времетраенето до изчерпване на започнатата тема или дадено обсъждане, защото тук няма кой да ви ограничава :) Жалко е, че предаването няма ефир, но така се случва, когато се говорят неща, които не са угодни на малкия кръг от хора, които управляват света от сенките ;) Смело напред, а ние ще помагаме с дарения когато можем! Жив и здрав!!!

 24. Атанас Христов

  Атанас Христовпреди 2 години

  г-н Керев , вашите предавания са интересни , но не знаем в коя телевизия да ви открием.

 25. Elena Nedelchevaз

  Elena Nedelchevaзпреди 2 години

  Ботев и Левски искат само да имат гроб, а българските политици очакват да бъдат вписани в историята.

 26. Elena Nedelchevaз

  Elena Nedelchevaзпреди 2 години

  Кой съм аз? казва папата. Политици,поогледайте се, поошлушайте се, попрочетете още малко......... какво ще кажете ? Кои сте вие?

 27. Tzvetan Marinov

  Tzvetan Marinovпреди 2 години

  Едно изключително явление в музикалния живот на България! Дискусиите с него са едно духовно преживяване.

 28. Shiva

  Shivaпреди 3 години

  bravo za hubavoto predavane Stoicho ! admiracii !

 29. Антоанета Янкова

  Антоанета Янковапреди 3 години

  Искам да благодаря на вас господин Керев и на целия ви екип правите уникални предавания и ни водите по пътя на просветлението пожелавам ви много творческо вдъхновение и все така интересни за нас зрителите събеседници :-)

 30. Tsvetomira Kirova

  Tsvetomira Kirovaпреди 3 години

  :)Извинете, къде е предаването, тук в BGgo.. за новият епизод имам предвид? Нали не ни забравихте.. дано не звуча претенциозно

 31. TheJohnnyrosko

  TheJohnnyroskoпреди 3 години

  Моля за по-чести предавания, г-н Керев.

 32. Stanislav Bivolarski

  Stanislav Bivolarskiпреди 3 години

  Това ще е много интерестно предаване.

 33. Petar Petrov

  Petar Petrovпреди 3 години

  благодаря браво

 34. Stanislav Bivolarski

  Stanislav Bivolarskiпреди 3 години

  Е нали новото предаване днес трябваше да е пуснато в утубе ?

 35. Yazuroshi

  Yazuroshiпреди 3 години

  Нямам търпение да видя какво ще ни представите!

 36. Reneta Maksimova

  Reneta Maksimovaпреди 3 години

  Благодаря че,ви има!

 37. Epicfailme

  Epicfailmeпреди 3 години

  Страхотно предаване! Увлекателно и различно от това, което сме свикнали да гледаме по телевизията. Надявам се традицията да се запази и всяко предаване да бъде качвано за гледане на платформата BGgo. Пожелавам ви успех!

 38. Aneliya Zielke

  Aneliya Zielkeпреди 3 години

  I az niamam tarpenie da vidia novoto v novoto poznanie

 39. Tsvetomira Kirova

  Tsvetomira Kirovaпреди 3 години

  Дочаках Ви, с огромно търпение. Дръзки и смели сте, по-позитивен и внимателен начин.. по ваш си начин, само така! Вярвам, че има сила, която Ви помага да осъществите нужните промени.. и да оставите позитивен отпечатък върху обществото. Имайте желанието, и нека тази мощна сила бъде с Вас! :)

 40. todorfrombulgaria

  todorfrombulgariaпреди 3 години

  Представяте тази "конспирация" като нещо лошо, което обаче противоречи на други тези в предаването. Г-н Филипов е твърдял, че извънземните гледат на нас като на примати и защото се делим на "етноси" и "нации". Следователно кое е лошото на обединението на човечеството под една "шапка"?

 41. Grini Green

  Grini Greenпреди 3 години

  Искам да дам идея за тема на предаване: Генно инжинерство, хибриди, клонинги, и за рептилите аз лично съм си мислел за рептилите понеже уж динозаврите са биле първите обитатели на планетата ни и са живели милиони години, възможно ли е да са еволюирали като хуманоиди.Ще се радвам ако има предаване с подобен топик.Успех и всичко най на вас и екипа и всички мислещи :D

 42. Каталина Василева

  Каталина Василевапреди 3 години

  Ех, какво ще гледаме дотогава?Връщайте се по-скоро!Неможем без вас... ;)

 43. skritiq akaunt

  skritiq akauntпреди 3 години

  da.. za obedinqvaneto na sveta govorq ot godini na horata ...no ...qvno e, 4e 6te bude pulen haos ..ne, 4e sega ne e ama..

 44. Vania Kastreva

  Vania Kastrevaпреди 3 години

  Това е една супер-интересна теория, която обяснява много: Всички мисии до луната са Камикадзе мисии - полети с еднопосочен билет. През 1969 е имало технология, която да изведе управляван от човек кораб до луната, но не е имало начин да го върнат жив обратно. Не е имало технология да се преодолее радиацията от Ван Алан Белт. Всички астронавти, които са били изпращани над това поле по-късно са умирали от радиация, стрес и прегряване. Всъщност на 20.07.1969 американски астронавт наистина стъпва на лунната повърхност, но умира там след 2.32 минути. НАСА НАИСТИНА предприема/ПРОВЕЖДА няколко мисии до луната. След което става ясно, че скафандрите не предпазват ефективно човешкия организъм. За да се предпази астронавтът от силно радиоактивните космически частици, трябва оловен скафандър с дебелина 6 метра. Днес 2016 НАСА официално признава, че не разполага с технология, която да предпази човешки организъм в открит космос. Затова всички мисии с участието на хора се провеждат под Van Allan Belt. Мисиите Джемини и Аполо са били man-manned missions. Но всички астронавти умират. Те са заменени от фигуранти като Армстронг, Олдрин, Колинс, Мичъл и т.н. Тези никога не са били в открит космос. Налага се да се изфабрикуват кадри "лунният модул излита от луната"; "астронавтите се завръщат от капсулата - избръснати, сресани, усмихнати". Армстронг и Олдрин никога не са стъпвали на луната, затова на прес-конференцията изглеждат толкова объркани. Така че истината за така наречените "мисии до луната" е 1/2 истина и 1/2 лъжа (снимки в студио). Наистина човек стъпва на луната, руснаците дори засичат сигнала (човешко присъствие) от луната. Сигналът спира след 2.32 минути. )Официалното обяснение на НАСА е че "минават на секретни честоти", но всъщност тогава астронавтът умира. Затова мисиите са внезапно прекъснати. Понякога селяни и случайни хора от Русия и САЩ намират в полето капсули с полуживи обгорени същества с прилепнали скафандри. НАСА пробутва версията че това са "извънземни", а в Русия селяните са били инструктирани как да реагират в такива случаи. Понякога им се е обяснявало, че това са чужди пилоти-шпиони. НАСА поддържа всякакви версии за "извънземни" или "ние никога не сме били на луната", само защото ако истината се разкрие, ще има съд. НАСА е извършила Убийства за да спечели космическата надпревара със СССР. Кенеди още от самото начало е бил против жертването на човешки живот за да се изпълнят политически цели...... Стенли Кубрик разбира, че мисиите са планирани като камикадзе и прави уникалния филм Сиянието. Гениален Кубрик! Никой обаче не разбира истинското послание на Сиянието. Гледай: bggo.info/video/oqiomG2mg8DPf7s.html bggo.info/video/sp5ttZWXksykrJY.html

 45. Anka Borisova

  Anka Borisovaпреди 3 години

  Приятна отпуска !Рожденния Ви ден е септември изживейте хубавия си празник !!На 1 ноември Ви очакваме -Вас и целият екип !!

 46. Nikolai Krashkov

  Nikolai Krashkovпреди 3 години

  ГОЛЯМ ПОДГОТВЕН ЖУРНАЛИСТ ВОДЕЩ И НАЙ ВАЖНОТО НЕ ГО Е СТРАХ ДА ОТКАЖЕ СТАРИТЕ ВЯРВАНИЯ И ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ. УСПЕХ И ЗА НАПРЕД

 47. Tommy Sapundzhiev

  Tommy Sapundzhievпреди 3 години

  Просто не спирайте да правите това което правите !!! хората трябва да се образоват , и както сам казахте - да си раздвижат малко умовете

 48. Bulgaricho

  Bulgarichoпреди 3 години

  Ще го призная предаването единствено когато поканят като гост Георги Ифандиев ,по тема която те решат за да са по-улеснени и видим какво им е познанието .

 49. Христо Нешев

  Христо Нешевпреди 3 години

  Благодаря за това невероятно предаване !

 50. Snezhina Peeva

  Snezhina Peevaпреди 3 години

  Здрав и радостен бъди ! Благодаря за предаването ! За перви път - водещ който присъства с ум и душа ! Постоянно имам усещането , че водещият знае колкото интевюирания гост и още два пъти по толкова ..... Ярко и истинно присъствие .... Благодаря , че те има ! Сърдечни прегръдки и за екипа от Палма де Майорка !!!

 51. Stelyana Koeva

  Stelyana Koevaпреди 3 години

  BRAVO PRODULJAVAITE VSE TAKA STRAXOTNI STE !!!!

 52. Мая Георгиева

  Мая Георгиевапреди 3 години

  Благодарности ,за прекрасния проект!!!Бъдете боговдъхновени ,търсачи на новото познание и вдъхновявайте всички нас с ИСТИНАТА ...Страхотни сте,дерзайте ,ние сме с вас!!!

 53. Boriana Valkova

  Boriana Valkovaпреди 3 години

  Г-н Керев, никак не ми харесва, че ще трябва да чакам чак до септември! Присъединявам се към другите , които ви харесват - и вас, и предаването! Много хубав проект! Събирайте енергия и на есен с нови сили! Благодаря!

 54. Boyka Cholakova

  Boyka Cholakovaпреди 3 години

  Спокойно лято и не се съмнявайте! До нови срещи.

 55. Afroditi Georg

  Afroditi Georgпреди 3 години

  Благодаря на целия екип, че ви има!Благодариние на ВАС научаваме истината такава каквато е,разбулвате мистерий и загатки скрити в дълбините на земята,космоса вселената-показвате неуспорни доказателства за нашето минало, предци!Винаги ми е интелесно да ви гледам защото както се казва "пия от извора" научавам неща който няма къде другаде да науча!Благадаря ви!Искренно се надявам да намерите време да отдъхне и да си почините, защото само вие знаете колко труд полагате през годината за да осигурите тази информация за да бъде поднесена на нас зрителите!

 56. Lili Lefterova

  Lili Lefterovaпреди 3 години

  Бъди благословен, ти и целия екип г-н Керев, до нови срещи

 57. BIBITONY G

  BIBITONY Gпреди 3 години

  БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН ТИ И ЦЕЛИЯТ ЕКИП, СТОЙЧО! ПОЗДРАВИ И ПРИЯТНА ПОЧИВКА И ВИ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ!

 58. Linda Sandaklie

  Linda Sandaklieпреди 3 години

  Прекрасно предаване! Блестящ журналист и екип, чудесни гости-събеседници! Благодарности към всички вас! С нетърпение ще очакваме вашите следващи предавания в края на месец септември! Пожелания за ползотворно лято за вас и семействата ви! Въпрос на Гледна Точка и Новото Познание! Поздрави от Солт Лейк Сити, щата Юта!

 59. Lily Staeva

  Lily Staevaпреди 3 години

  Липсвате ни оше от сега.Приятна почивка и до нови среши в ефир.

 60. Иван Тренев

  Иван Треневпреди 3 години

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!! БЛАГОДАРИМ!!!!

 61. дидката тасков

  дидката тасковпреди 3 години

  Поздрави от село Пасарел Братя и Сестри а lost of благи

 62. Tihomir Kotov

  Tihomir Kotovпреди 3 години

  Thank you mr.Kerev

 63. Emiliya Atanasova

  Emiliya Atanasovaпреди 3 години

  Благодаря за трудът ви и уникалният проект!

 64. stanislav cholakov

  stanislav cholakovпреди 3 години

  Благодаря,:) все пак ми липсвахте след предаването по News7

 65. Stanislav Bivolarski

  Stanislav Bivolarskiпреди 3 години

  А, ще следва ли нещо след 44ти епизод ?

 66. Krisu Krisuv

  Krisu Krisuvпреди 3 години

  Единственият български сериал който наистина си заслужава ,много преди сериала чета и гледам подобни неща , но много неща дето не ги знам също научих тук ! Напред и нагоре !

 67. Elizabeta ivanova

  Elizabeta ivanovaпреди 3 години

  Благодаря, обичаме Ви! Ще Ви чакаме с нетърпение и радост...Нека е вълшебно, успешно и най-вече радостно цялото време!Подкрепям Ви във всички начинания и изказвам възхищение от работата на целия екип! Още веднъж Благодаря!

 68. иванка бисолнакова

  иванка бисолнаковапреди 3 години

  БЛАГОДАРЯ! ДО НОВИ СРЕЩИ!

 69. Demi. Dc

  Demi. Dcпреди 3 години

  С тия цайси, в близък план, приличаш на Ицхак Финци :)))

 70. Rumen Aleksiev

  Rumen Aleksievпреди 3 години

  ех 2 месеца.... ще ви чакам !!!

 71. Krum Stefanov

  Krum Stefanovпреди 3 години

  Едно от малкото останали смислени предавания! Провокация от подобен тип,днес е много,много,много нужна на българина. Дано на есен избухне едно ново познание,мощно,провокиращо и изпълнено с нови познания за себе си и вселената! Благодаря ви за глътката въздух!

 72. Aneliya Zielke

  Aneliya Zielkeпреди 3 години

  Priatna pochivka I veselo liato na vsichki😄😄😄😄😄

 73. Critzilla97

  Critzilla97преди 3 години

  Много интересни са епизодите на тема "Великите посветени" или да исторически лицчости с загадъчен живот .. и предпомагам , че зрителите на Новото познание също ги харесват. Затова би било хубаво да има повече епизоди на тази тема :)

 74. Росен Христов

  Росен Христовпреди 3 години

  И ние ти благодарим, Стойчо, на теб и целия екип. ;) А защо предаванията ще са само 44? Искам още... :)

 75. Gio Vanna

  Gio Vannaпреди 3 години

  Благодаря за това, че ви има!

 76. Galq Georgieva

  Galq Georgievaпреди 3 години

  Сен Жермен ,чакаме Ви а дотогава дай Боже да изкараме НОРМАЛНО лято....

 77. Mihaela Ivanova

  Mihaela Ivanovaпреди 3 години

  I az Vi blagodarq! Sledq vsqko vashe izdanie s ogromen interes i blagodarnost za truda vi! Pozdravi ot Côte d'Azur!

 78. Ivaylo Getmanov

  Ivaylo Getmanovпреди 3 години

  Благодаря за полезото предаване. Бих искал да ви дам идея за предстоящо/и предавания: "Under the Dome" и Flat Earth. Поздрави и хубаво лято... :-)

 79. Krasimir Manolov

  Krasimir Manolovпреди 3 години

  Благодарим, Успех Медитирайте и открийте нови възможности

 80. perlataaaa

  perlataaaaпреди 3 години

  Благодаря на целия екип на "Новото познание" за пожеланията! Приятна почивка и нека лятото зареди всеки от вас с нови сили, за да бъдете все по-добри в общите ви проекти! Г-н Керев, ще очакваме с нетърпение, както Вас, така и Вашите харизматични гости, от които имаме още, и още, и още, и още... да учим, да размишляваме върху разнообразни теми, да правим свои изводи и да изразяваме собствено мнение. УСПЕХ!

 81. Sandro - Kings of Clash Royale

  Sandro - Kings of Clash Royaleпреди 3 години

  Изключителни предавания, много ерудирани и интересни събеседници, отличен екип и един великолепен и харизматичен водещ! Благодаря ви! Следя ви с огромен интерес.

 82. monika hadzhieva

  monika hadzhievaпреди 3 години

  Ochakvame s netarpenie sledvashtoto predavane i se nadiavam da realizirate predavane za gennoto modificirane na chovechestvoto

 83. Presli Rashev

  Presli Rashevпреди 3 години

  И ние благодарим за вашият прекрасен труд и усилия !

 84. Mitko Zdravchev

  Mitko Zdravchevпреди 3 години

  Г-н Керев Вие правите невероятно предаване,ще ви чакаме с нетърпение до следващия път.Много здраве ви желая.👍

 85. Анелия Шишкова

  Анелия Шишковапреди 3 години

  Освен недотам устойчиво, във ваше отсъствие лятото ще е и дълго! Чакам ви!

 86. Milen Georgiev

  Milen Georgievпреди 3 години

  Успешно лято и весела почивка през август и септември! И Ние ви Благодарим за предаванията и темите! Ще ви очакваме с нетърпение есента! :) Успехи!

 87. Blagovest Varbakoff

  Blagovest Varbakoffпреди 3 години

  Стойчо, велик си! Твоето предаване-проект е блестящ!!! С нетърпение ще очаквам новите епизоди на твоя високо интелектуален продукт! Успех!!!

 88. Katia Andreeva

  Katia Andreevaпреди 3 години

  ХАРИЗМАТИЧЕН ВОДЕЩ! ПРЕКРАСНА РАБОТА В ЕКИП! БЛАГОДАРНОСТИ, ДАНО СЕ РАЗМИНЕ НАМЕКЪТ ,С КОЙТО ВСЕКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК Е НА ЯСНО! ПЪЛНОЦЕНЕН ОТДИХ НА ВСИЧКИ И ВИ ЧАКАМЕ! С УВАЖЕНИЕ, КАТЯ

 89. Galina Tomova

  Galina Tomovaпреди 3 години

  А аз ви благодаря за информацията относно прекъсването ви. Ценя коректността във всяка форма...

 90. Stanislav Bivolarski

  Stanislav Bivolarskiпреди 3 години

  Да, това е сигурно за исторята, където Кенеди е поискал инфо за НЛО-тата, искал е да разкрие пред обществото и са го убили след 2 седмици.

 91. Miroslav ALeXov

  Miroslav ALeXovпреди 3 години

  Преди 1 месец попитах, дали може да се обърне внимание на тази тема... Благодаря ви г-н Керев за този епизод.. Искрени благодарности и на професор Филипов за разясненията по темата !

 92. Georgi Pentschev

  Georgi Pentschevпреди 3 години

  ... толкова високо ценя водещият на предаването и неговият гост, че... цъкнах лайк без да съм изгледал още серията :-)

 93. Pavel Madjarov

  Pavel Madjarovпреди 3 години

  И ОТ МЕН ПОЗДРАВИ !

 94. Tsvetomira Kirova

  Tsvetomira Kirovaпреди 3 години

  Айнщайн се противопоставял на разработките и създаването на ядрено оръжие. Страхувал се е , в експеримента участва корабът 'Елдридж', на който е монтиран 'Генератора на невидимостта' и затова унищожил разработките си по темата. Никола Тесла е скептичен, относно експеримента'Филаделфия'... но това са само предположения, кой ли знае истината.. С нетърпение очаквам и гледната точка на проф. Филипов, много любопитно... :)

 95. codcdbp

  codcdbpпреди 3 години

  Оооо много много интересна тема! Очаквам предаването с интерес.

 96. BIBITONY G

  BIBITONY Gпреди 3 години

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ, СТОЙЧО! БЛАГОДАРЯ!

 97. S

  Sпреди 3 години

  И јас ќе чекам до петок. Поздрав од Македонија :)

 98. Sandro - Kings of Clash Royale

  Sandro - Kings of Clash Royaleпреди 3 години

  Очаквам с нетърпение!

 99. hoffa plazmen

  hoffa plazmenпреди 3 години

  най-накрая :)