Новините на NOVA
Новините на NOVA
Новините на NOVA

Новините на NOVA дават пълната и точна картина на важните теми от света и страната. Безкомпромисен екип от репортери отразява най-актуалните събития, които вълнуват обществото в репортажи, живи връзки, ексклузивни кадри, разговори в студиото и специални рубрики. Новините на Нова: „Свободни да виждаме истината”, всяка вечер от 19:00 часа.
Гледайте централната емисия Новини и в: Nova Play play.novatv.bg/programi/novinite-na-nova-tsentralna-emisiya
Nova’s News give you the full and accurate picture of the most important current affairs in Bulgaria and globally. A non-compromising team of reporters is there to show you the latest events at the focus of public attention in reportages, live coverage, exclusive videos, interviews in the studio and special rubrics. Nova’s News: “Free to see the truth”. Every evening at 19:00 pm sharp.
Watch the central News broadcast also on: NovaPlay play.novatv.bg/programi/novinite-na-nova-tsentralna-emisiya

Коментари
 1. таня иванова

  таня ивановапреди 3 часа

  ....ще искаме имотите на bорисов да се разрушат....не дава да го коментират и посочват ГРОЗНИТЕ ХОРА , ...НЕ ГО ТЪРСЯТ ОТ МВР, ....СЪДА - ВЕЧЕ СА ГО ОСЪЖДАЛИ , ТОЙ ИМА И СМЕНЕНИ ЛИЧНИ ИМЕНА , пак чрез съда - ХАРЕСВАЛ СИ Е ИМЕТО ДАНЧО , НО настойниците по смяната на имената му , МУ НАЛАГАТ , чрез съда това име , което стана емbлематично - bойко bорисов.... - три имота има в софия bорисов - ще искаме тези имоти да се разрушат и съbорят напълно...строени са с пари от корупционни схеми , свързани с уговорени некачествени и заbавени строителства...bорисов е съден и осъждан , в това число и за сексуални гаври срещу непълнолетни деца...през годините той ги следи децата-жертвите си , следи ги и като младежи, притеснява ги , продава ги за човешки органи, поръчва уbийства - спомнете си за мишо киров от сливен ...., bорисов е криминален казус - свързан е с изчезнали хора - ЧОВЕКОЯДЕЦ - ТРЕТИ КЛАС - ДИВАНЕ - магистрални оbири , НАРКОТРАФИЦИ , ИЗТОЧВАНЕ НА ЛИЗИНГОВИТЕ КЪЩИ - ПИРАМИДИ, ИЗТОЧВАНЕ НА РУСО И НА ЕС ФОНДОВЕТЕ....!!!....той е свързан и със СКИТНИЧЕСТВО И ИМОТНА ПРЕСТЪПНОСТ - ПРОЯВЯВА И КУРВАРСТВА...има поръчкови уbийства...в схемите с незаконните търговии с човешки органи , в които участват и младен маринов и маринела - bорисов си има прякор - данчо пръча - той е свързан и с изчезнали чужденци в миналото си - шофьори на камиони , соbственици на откраднати товари от магистралните групировки , клани руснаци-жертви на човекоядците в страната ни , уbити американски посланици , уbити холандци, които изчезват в заведението bялата чешма, където неговата приятелка мария гаbриел е една от сервитьорките им......!!!...имал е много жени през годините - партньорки , ПРОЯВЯВА ГРУПАРСТВО И КУРВАРСТВА , най-известните му партньорства са с министърката екатерина захариева , мария гаbриел , йорданка фандъкова, галена великова- танцувай с мен - хореографката на това реалити шоу.., овцата - цвета караянчева...!!!..освен остваката на bорисов , който ни разbолява с ДЪДНЕНЕТО СИ , ИСКАМЕ И ОЧАКВАМЕ И СВАЛЯНЕТО НА ТОЗИ МЛАДЕН МАРИНОВ - ТОЗИ Е ОЩЕ ПО-bолен казус и още повече ни разbоляват с едновременното присъствие на толкава много ЧОВЕКОЯДЦИ-ГОВНАЯДЦИ , съbрани на едно място В ТОВА МИНИСТЕРСТВО....ТЕЗИ МИНИСТРИ СА ЗА ОСТАВКИ...!!!

 2. таня иванова

  таня ивановапреди 5 часа

  ...bожков го РАЗПЛАНИРАХА...преди години го предадохме на военните за ИЗЛЪСКВАНЕТО МУ....а военният каза , че ще го махнат от селото и ще го излъскат...това е излъскването му - вдигнаха го в телевизиите , уж на високо място....той не е олигарх-засечен е ежедневно да осреbрява малки суми от печелившите талони на лоторията...в селската фурна на нейково раbотеше - правеше хляb….вътре са горяли един клошар и редовно са изпичали в тавата ЧОВЕШКИ ТРУПОВЕ , участвал е в тези мизерства и в тези гадости и онзи фалшив лекар весислав петров-сливен , а също така и митьо очите....!!!...тази фурна не можахме да я затворим и да я разрушим … - предадохме bожков за ИЗЛЪСКВАНЕТО МУ И ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА МУ - прякори МАТЕЯ, МАТЕЙКОТО, КЛОШАРЯ-ЛАМПАТА...ще го направят на ЛАМПА, според нацистките принципи....!!!...последно се трудеше на казаните за смет в сливен - изпратен е на сметоизвозването от СЪДА...знаете , че онези в съда разпланираха и закриха и фирмите на ВИС-2 и изпратиха живите жоровци на камионите за смет в сливен - те все още се трудят на bоклуците тези мутри...

 3. Ivan Mushakov

  Ivan Mushakovпреди 5 часа

  Нова вземете разгледайте братя Найденови.До колкото се разбра Еврофутбол също не плащал данъци а до миналата години собственик не беше ли Найденов.

 4. Atem Atemov

  Atem Atemovпреди 5 часа

  В затвора такива изроди... 😉 😁 😉

 5. Atem Atemov

  Atem Atemovпреди 5 часа

  Каква наглост само... Ние не се плашиме от полицията... 😉 😁 😉

 6. Jaz Blues

  Jaz Bluesпреди 5 часа

  Иди да гласуваш, че после на всичкото отгоре, че те краде и се гаври с теб , да се чувстваш и виновен , че си го избрал!

 7. Krasimir Dimitrov

  Krasimir Dimitrovпреди 7 часа

  за медиците казахме колко са влезли в затвора ОК за политици не казвате колко министри са в затвора 😀😀😀😀

 8. Kaloqn Kolev

  Kaloqn Kolevпреди 7 часа

  добре де не можах само да разбера едно записа на Румен Радев го изкараха на бял свят, а какво стана със записа на Бойко Борисов и Слави Трифонов? Интересно ми е понеже изведнъж изчезна и там на записа се разбираха кой какъв ще е на следващите избори Бойко май щеше да е президент, а Славчо май премиер.. страанннноооооо как така изчезна въпросния запис

 9. Kaloqn Kolev

  Kaloqn Kolevпреди 7 часа

  Вечерта, седи македонеца на двора и си пие ракията, а луната се облещила насреща му, и грее в цялото си величие.Македонецът докъто се взирал в хубавата луна, леко прошепнал "..Еееххххх земльо Македонска..."

 10. momchil dimitrov

  momchil dimitrovпреди 8 часа

  davai slavi chakam veche godina da glasuvam za teb slavi

 11. diyan draganov

  diyan draganovпреди 11 часа

  ima takav narod maika vi da e giva 0i zdraa kato se varneme ot chugbina

 12. Asen Dzhevizov

  Asen Dzhevizovпреди 11 часа

  Само Слави Трифонов ще оправи България друг никой

 13. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 12 часа

  В парламента всички са извън земни. За земни дела не мислят.

 14. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 12 часа

  На такива ще ни превърнат и нас.

 15. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 12 часа

  Какво участие ще има нашата страна в ученията на НАТО? Наемната Българска"АРМИЯ" в въоръжените сили на САЩ ще участвали? НИЩО не говорите,а се водите национална телевизия.

 16. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 12 часа

  Нищо не говорите за Сирия. Защо? Защото Ердоган се превърна в окупатор на сирийската земя? Кой е диктатора в този случай,Асад или Ердоган?

 17. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 12 часа

  Защо не се говори за химна на Република България? Защо се премълчава едно престъпление от национален характер? Кой продаде правата на химна на Република България?

 18. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 12 часа

  Толкова прости ХОРА. Колко партии трябва още да се появят,за да разберете че обединението прави силата. ВСИЧКИ партии който милеят за БЪЛГАРИЯ и НАРОДА , обединете се,направете обща платформа,ако ТРЯБВА отстъпвате от личните си идеи за доброто на България и народа,за общата идея " БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО". Така ще спечелите. ВСИЧКО друго е излишно.

 19. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 13 часа

  Толкова простотия не бях чувал. Не могат да си съберат глобите. Ами направете го както е в Европа: при плащане на застраховка и данак на колата,щом не си е платил глобите да му се взима книжката,докато не си ги е платил.

 20. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 13 часа

  Ако е било нужно щяха да го направят. Едно време се е сторило по нужда,а не за печелбарство. Борисов е толкова прост,че нямам думи.

 21. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 13 часа

  И каде е руската намеса за освобождаването на Бошков. В тези Арабски Емирства не знаят ли английски. Борисов като беше на гости при арабите,защо не е оредил този въпрос?

 22. Samet Stoilov

  Samet Stoilovпреди 15 часа

  Abe ofcar boiko drışse kato premier a ne kato edi visokomeren selski ofcar '''pret Erdogan i pret Trınp se dırjiş kato kurva:. i prostatati glava se dolo glda a prt bulgarskiat narot se pokazvaş ce si golyamo gomno ..'''neznaeş kak dase dırjiş sıs naroda ''i tisi premier i primer şte davaş za tuva vise smee çelia sviyat glupaçi

 23. Mitko rysev

  Mitko rysevпреди 16 часа

  News

 24. Saleem Al Abadi

  Saleem Al Abadiпреди 16 часа

  Дубай е рай за прането на парите,за това освободиха Божков

 25. Cvetomir Dimitrov

  Cvetomir Dimitrovпреди 16 часа

  Защо не са до края новините? 🤨😑

 26. Jое Noa

  Jое Noaпреди 16 часа

  3% Мислят...3% се правят, че мислят...И 94% по скоро ще умрат,отколкото да МИСЛЯТ...Ще ви намаляват пенсиите...Но затова пък,ще ги взимате в ЕВРО като влезем в евро зоната....Сега усещате ли,как расте брутния ни вътрешен продукт,в аналните ви отверствия...

 27. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 17 часа

  ХОРАТА дават, но държавата не дава. Само данаци и кражби от политици/боклуци.

 28. 11thDimension

  11thDimensionпреди 17 часа

  Ех ако можеше хубавото Кате да разбере колко много други неща са спешни ние да направим в С. Македония. Това за зелената политика е най-малкия ни проблем.

 29. ivan4oyyy

  ivan4oyyyпреди 17 часа

  Boiko she lapash papaliugata mai

 30. Mr. Max

  Mr. Maxпреди 17 часа

  Разширяването на ЕС. 😂😂😂😂Разширяването на робството. Още страни под ЕС робство. Много лъжите. Браво на Британците, че напускат ЕС да до край на това робство.

 31. 11thDimension

  11thDimensionпреди 17 часа

  Изненадани за пускато на Божков от ОАЕ? Чудя се докога ще сме изненадани? Случайно да са разбрали че лично Путин е ходатайствал за неговото освобождаване? Така е момчета, докато плюете по Русия и свирите на Американски свирки, то Русия пък си играе своята игра без да и пука за българските интереси. Айде да видим кога пак ще се изненадаме?

 32. Mr. Max

  Mr. Maxпреди 17 часа

  Осигоряването е невероятна кражба от държавата. Не си заслужава да се осигурява в БГ. След 10 години със закон ще се пенсионирате на 70годишна възраст, въпреки да сте се осигурявали 40г. и на 60 трябва да сте пенсионер. Ще чакате 10 г., за да си получите 1вата пенсия. 😂😂😂 Бягайте от БГ ако сте умни.

 33. Mr. Max

  Mr. Maxпреди 17 часа

  Иии този Бойко комуниста пак се осра. Само глупости ръси. Вина имат контролните органи за бесопасността на работата. Не си вършат работата. На края. НЕ СА УСТАНОВЕНИ НАРУШЕНИЯ, въпреки жертвите. Страхотно. Супер. 😂😂😂

 34. Valeri Dimitrov

  Valeri Dimitrovпреди 17 часа

  Narode bqgai v 4yjbina i se spasqvai ot bednotiq,glypisti i problemi!!!!!!!!

 35. Valeri Dimitrov

  Valeri Dimitrovпреди 17 часа

  Taq kyrvi4ka Ekaterina ne razbra li 4e naroda ne iska evroto!!!!!!!!!!!!

 36. Valeri Dimitrov

  Valeri Dimitrovпреди 17 часа

  Dogodina 6te falirat i ograbqt 4astnite pesionni fondove i krai

 37. Valeri Dimitrov

  Valeri Dimitrovпреди 17 часа

  Hahaaaa 4erepa breeba Boiko-trafikant,mafiot i narko boss

 38. Halmi Kedikolu

  Halmi Kedikoluпреди 17 часа

  Айде Гешев честито Пак се изложи

 39. Dbdhd Dhd

  Dbdhd Dhdпреди 18 часа

  Проверката за приватизацията е пълна глупост! Кой кого ще хваща след 30 години!

 40. Тути Фрути

  Тути Фрутипреди 18 часа

  Абе какво стана с Румето, екс говорителката на Цацаря? Сигурно са й намерили някое държавно местенце (с връзките на ГЕРБ ъф коърс) с колосална заплата.

 41. Kalin Atanassov

  Kalin Atanassovпреди 18 часа

  Да бе много,, важно” Македония да влезе в Еропейския съюз..!Смехории за идиоти,.!

 42. The King

  The Kingпреди 18 часа

  Без думи останах вече тази държава няма да се оправи ...

 43. Kalin Atanassov

  Kalin Atanassovпреди 18 часа

  Партията на Слави е тъпа кумичма измислица..!Къде беше Слави хората като стачкуваха срещу правителството.Боли го ..него му е добре тука в кумбайна на,на найна..Славчо,пуши тревичка и да не ти дреми,не се прави на патриот брато!

 44. Konstantin Ivanov

  Konstantin Ivanovпреди 19 часа

  Само не разбирам,защо все се натискаме да помагаме на така наречената македония? А те толкова много ни вредят и променят историята.🤔

 45. Velin Doichev

  Velin Doichevпреди 19 часа

  тоя целия възел ще падне след време. Колоните се леят от край до край без прекъсване!!!. Сега като ги леят на части се получава крехка точка и точно там колоните са най нестъбилни и чупливи.

 46. Ivan Ivanov

  Ivan Ivanovпреди 19 часа

  Така ,че правете нарушения по пътя да имаме по хубави пътища !!! Няма нарушения няма пътища новите закони на Боко кратуната проста.

 47. Nikolai Qnkov

  Nikolai Qnkovпреди 19 часа

  Бълхари, ще хванете Божков за ........я !!!

 48. Dymitar Stat

  Dymitar Statпреди 19 часа

  Vsi4ko e farsa.Kade bqha sluzbite przez vsi4kite tia godini?Sega szte mu hvanete [email protected] na Boskich.Zelqzoto se kove goreszto tapanari

 49. Gargantua Pantagruelski

  Gargantua Pantagruelskiпреди 19 часа

  И Бенатова е мангалка , само че , с ориенталско лицемерие .

 50. ZeroEvolution

  ZeroEvolutionпреди 19 часа

  Защо бойко проверява строежите,да не би да е специалист по безопастност на труда? Който е провеждал инструктажа е виновен за смърта на строителите. Защо докато са на строителната площадка господата управляващи не са с предпазно облекло,каски ,жилетки? Къде е този който следи за тази работа?

 51. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди 19 часа

  Пълна простотия са промените за пенсиите. Единственото решение е актуализация на пенсиите. Правите сметки на дребно, като някви крачмари за стотинки.

 52. Александър М

  Александър Мпреди 20 часа

  ILIANA PANDEVA LUDATA ,YA KAJI KAKVO SHTE STANE S VASIL BOJKOV ?? TO PONEJE NA LUDITE SE PRIVIJDA I SA GADATELI I PREDSKAZVAT😀😃😂😂🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

 53. Elena Nedelchevaз

  Elena Nedelchevaзпреди 20 часа

  Та кой няма да направи , вие ли ?

 54. Jon Kostelo

  Jon Kosteloпреди 20 часа

  Божков ще направи всичко възможно да се спаси от правосъдие.

 55. таня иванова

  таня ивановапреди ден

  ….имотите на bорисов в софия , построени с пари от ПЛАНОВИ НЕКАЧЕСТВЕНИ и bавни строителства - ще се налижи ТЕЗИ ИМОТИ да се съbорят и разрушат напълно - bорисов е опасен и криминалн престъпник - циганин - човекоядец-трети клас- криминален престъпник - ДИВАНЕ - …. ГОНЕНИЕТО СРЕЩУ bорисов НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКО...!!!... ПРЕСЛЕДВАНЕТО НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКО ….!!!

 56. таня иванова

  таня ивановапреди ден

  ….освен НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ , която се спира, защото лицата зад лотарията и хазартните комисии се разпореждат с приходите от тото и лотарията незаконно... и така не се и изплащат наградите - лъжат хората ….ПРЕДСТОИ СПИРАНЕТО И НА ПРЕДАВАНИЯТА ЗА ШЕФ МАНЧЕВ - ТОЗИ ШЕФ МАНЧЕВ Е ГОТВАЧЪТ НА ЧОВЕШКИТЕ ТРУПОВЕ, КОЙТО ЩЕ СЕ СВАЛИ ОТ ЕФИРА....!!!...ПРЕДСТОИ СПИРАНЕТО И СВАЛЯНЕТО И НА bорисов - човекоядец - циганин-трети клас-криминално лице - осъдителни присъди - сменени имена в съда-източена хазна-източени ЕС фондове - уbити хора - изчезнали хора - ПРОДАДЕНИ МЛАДЕЖИ ЗА ЧОВЕШКИ ОРГАНИ-уbити хора в лудниците-имотна престъпност...газане на законите и пълно пренеbрегване на съда и на решенията му...ще се свали от високото място и този президент румен радев - щъркела от магистралните оbири и от суджук гейта...източвали са и лизинговите къщи-пирамиди , а тези настоящи министри и кметове по места от герb са получавали парите от тези лизингови пирамиди...вероятно и сигурно е това , че ще отпаднат и задължителните ЗО към нзок и задължителните граждански отговорности - 300лв. и нагоре е твърде висока цена за застраховките за водачите на мпс...парите се крадат и се отклоняват , като влизат отново в джоbовете на конкретни олигарси, съдии и фалиращи печати на вестници и разни съмнителни производства и фирми...!!!

 57. Dimitrinka Ovanezova

  Dimitrinka Ovanezovaпреди ден

  Мале, мале, тоз' чобанин какъв замък си е спретнал, вместо да пасе овце и да оре!! Браво за разследването и репортажа! Ужас е! Ужас! Колко по-ужасно трябва да стане, че да се размърдаме ама ефективно! И не забравяйте - това е елита, вероятно като оня, дето са го скинджосали на 9-ти.

 58. Dbdhd Dhd

  Dbdhd Dhdпреди ден

  По добре да разследват шева на митниците Георги Костов!

 59. Elena Nedelchevaз

  Elena Nedelchevaзпреди ден

  Не разбрахме какво точно искат феновете на Левски ? Повече пари или работа ? Толкова млади хора събрани , колко ли струват ?

 60. momchil dimitrov

  momchil dimitrovпреди ден

  golqma rabota si nravil geshev aresva 20 romi I krai vkara darjavatA vav top 10

 61. Abidin Tash

  Abidin Tashпреди ден

  До сега нямаже кражби на бизиностанци пак се почна това нели ви учудва пак идва боико и всичко спира значи

 62. Bor Bor

  Bor Borпреди ден

  Браво за контейнерите. Някой май ще трябва да връща пари!

 63. axios12

  axios12преди ден

  Нинджи.

 64. Style Trick

  Style Trickпреди ден

  България я направихте на кочина в Бойко курво

 65. Mimi Romanova IVANOVA

  Mimi Romanova IVANOVAпреди ден

  Благодаря на екипа,че са допуснали ние чужденците безплатно да гледаме българските новини по - нова телевизия! Бъдете живи и здрави! 💖💖💖

 66. Water World

  Water Worldпреди ден

  Бойко лайнoто, визите за щатите дано да не се дигнат никога. На България и трябват хора, не на щатите

 67. Kosta Mercan

  Kosta Mercanпреди ден

  Make vedeba blgari😡😡😡😡

 68. Popi Kriti

  Popi Kritiпреди ден

  Бойко махаи се не ни трябват мостовете ти

 69. Mladen Mikov

  Mladen Mikovпреди ден

  България като държава, няма никъде добро име.Защо...😎😎😎

 70. Gorg BG

  Gorg BGпреди ден

  Не не не са ви виновни спасителите че няма спасителни лодки а вие сте си виновни че не спазвате правилата

 71. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди ден

  Докаде на докараха,да носим пистолети и в училище. От толкова внимание към децата,че ги превърнахме в ПРЕСТЪПНИЦИ, преди да са разбрали що е престъпление.

 72. Mladen Mikov

  Mladen Mikovпреди ден

  Няма такава държава. 😂🤣😂🤣😂🤣😎😎😎

 73. Pavel Kanchev

  Pavel Kanchevпреди ден

  Агитките освиркват власта и отиват на мач. СРАМ. Освирквате а не подкрепяте протестите. Що за ХОРА сте , да не защитите България от унищожението, към което ни бутат? ЕГОИСТИ.

 74. djitiaikata djitiaikata

  djitiaikata djitiaikataпреди ден

  Nie vse sme bili diskriminirani mrisni rasisti ...Macron

 75. Han Krum

  Han Krumпреди ден

  На Макрон затова му спретват цветни протести, защото рита в топките американците!

 76. Han Krum

  Han Krumпреди ден

  То е по-трудно да живееш е България, отколкото да получиш виза за колонизаторите ни. Пък все пак сме колония, нормално е да няма визи !

 77. Han Krum

  Han Krumпреди ден

  На протестите за водата нямаше толкова хора, колкото пред паметника на масончето. Извод: българина е глупав!

 78. Zarko.

  Zarko.преди ден

  Значи щом ограбват БОГАТИТЕ БАНКИ, натрупали 16,5 милиарда лв. печалба за 2019 г. на гърба на бедния българин, полицията се мобилизира !!! А когато БИЯТ, ОГРАБВАТ и УБИВАТ бедните хора по селата всеки ден в продължение на години, на никой не му прави впечатление !!! И това ако не е ДВОЕН АРШИН !!!

 79. Alex I Liev

  Alex I Lievпреди ден

  Кобрат даси сложи пампер и тогава да иди да се бие тос аматиор

 80. Konstantin Smokov

  Konstantin Smokovпреди ден

  Нова! Страхотна Новина: "Болата", Българево! Кой каза къде в България е това? Но за северния атлантик е по-подробно! Вадя си картата на България, че на вас не може да се разчита!

 81. Тути Фрути

  Тути Фрутипреди ден

  Абе важното е БоЕко да се снима с евро лидери, българите кучета ги яли. Ако го пита човек всичко е топ, а това че държавата е в лайна не го интересува мулти милиардерЯ боЕко

 82. petros petran

  petros petranпреди ден

  BULGARISTAN

 83. Konstantin Smokov

  Konstantin Smokovпреди ден

  Нова! Още първата ви новина не е с пълната информация!

 84. TheUwUGuy

  TheUwUGuyпреди ден

  20:22 това е буквално същото като онази сцена от жокера

 85. WaqseeZ

  WaqseeZпреди ден

  Pylev, napravi go.!Tova,za koeto blenyva6.Nadmini sebe si.! Neka se 4ye imeto ti.Viva BG.!!!

 86. Stefan Widow's Son

  Stefan Widow's Sonпреди ден

  който иска да прави бизнес да инвестира в сигурността нс бизнеса си а не в Миерцидйеси, ланцейи, плией миейиткий и тнт. не виждам защо трябва да харчат парите на данъкоплатците ангажирайки полицаи да охраняват частни бизнес обекти

 87. Janko Petkov

  Janko Petkovпреди ден

  Само негативни новини

 88. Vasil Petrov

  Vasil Petrovпреди ден

  ЕВАЛА НА МАКРОН!

 89. Todor Kartalov

  Todor Kartalovпреди ден

  Поредната пързалка...

 90. beni ivanova

  beni ivanovaпреди ден

  Крадът, защото държавата им позволява. Я въведете Крумовите закони. Така поне няма да лежат на безплатен курорт в затвора.

 91. Lyudmil Genov

  Lyudmil Genovпреди ден

  Бойко Асфалт гиби и Данчу Катаджията ефенди Евала магистрала .. .. Новата песен в канала ми

 92. smail batur

  smail baturпреди ден

  Da taka e bilgariya stana nai dolniya krai zatova tam hora ne ostana

 93. Iliana Pandeva

  Iliana Pandevaпреди ден

  Бойко манаф,народа гладува🎃🎃🎃🎃🎃🎃

 94. Iliana Pandeva

  Iliana Pandevaпреди ден

  Бойко дава пример за кражби🎃🎃🎃🎃🎃🎃

 95. Iliana Pandeva

  Iliana Pandevaпреди ден

  Бойко курво пее Левскиииииииииииии 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

 96. ruştü rüştü

  ruştü rüştüпреди ден

  Sramuvaytese bratya zna4i nemoga da povyarvam na o4itesi za levski kolko hora izlizat a za protestite vodite,boklucite,beshaberieto kadesa tezi hora vsi4kite as nyamam ni6to protiv za levski4arite ama i na protestite da ima hora kak 6tese opravi Balgariya!!!!

 97. tifoza

  tifozaпреди ден

  Браво на Макрон.

 98. Mr. Max

  Mr. Maxпреди ден

  Българите дискреенирани в Щатите? Тази курва да си затвори острата. Само лайна излизат от нея когато я отвори? Да не отпадат визите. Задалжителни да бъдат за винаги. Най вече за България.

 99. Mr. Max

  Mr. Maxпреди ден

  Поредна българска простотия, поход в подрека за ЛС.

 100. Ivan Ivanov

  Ivan Ivanovпреди ден

  Да живее Левски!!! Олеее